Dålig

2008-11-24 @ 22:24:56<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Jag vet att jag har vart jättedålig  på att uppdatera min blogg det senaste men jag har inte haft tid :) Jag har gjort en massa saker de senaste dagarna men nu när jag tänker efter så kommer jag inte på så mycket :S MEN vi åkte till min mamma i fredags å sov där tills på lördagen (mamma tig hand om hugo under natten så att jag och Stefan skulle få sova ostört ). Sedan så kom stefans moster å hennes gubbe hit på lördagnatten å sov över här tills på söndagen (å den natten tog de Hugo för de tyckte att det hade vart mysigt med en liten mellan sig så vi slapp å gå upp med våran älskling på hela helgen) Tja vad har jag gjort mer? grejjat med allt här hemma, småpackat lite å fixat i Hugos album och lite sånt.


Annica och Palle skulle passa Hugo lör-sön natt


Om det är någon som undrar över hur det gick med min diet så gick det lite åt skogen :P Jag körde en vecka, alltså till och med torsdag. Sedan bjöd ju mamma hem oss till sig på middag å då kände jag att jag vill ju äta mammas mat när jag inte får göra det så ofta. Så jag bestämde mig för att äta mat på fredagen å gå på dieten på lördagen igen men... på lördagen kände jag inte alls för att käka pulver. och nu är det måndag å jag har fortfarande inte kommit igång igen så nu har jag bestämmt mig för att det är ingen idee att jag börjar nu, jag väntar tills efter nyår. då har jag ju ätit mig tjock på all julmat och sånt så då vbehöver jag dieten i alla fall =) Så 2009 börjar jag banta!

Idag har vi vart på stan och fikat med Fredlund. Sedan gick jag och Hugo till Emma och Melvin och väntade på att de skulle göra sig klara. Sedan tog vi en brommenad upp till granngården till öppna förskolan. På vägen mötte vi även Theres och Hampus och Jessica och Tuva. Stefan väntade på oss utanför. Där var redan Marie och William och sedan kom även Sandra och Loke. Pappor kom det också idag både Jörgen (William's) Jonas (Hampus') och Robban (Melvin's). Stefan kom ju med oss = ) Det var kul att få träffa Sandra och Loke och att alla pappor kom.


Melvin pratar i telefon =)



Så här ser föresten våran hoppgung ut. Hugo ser inte ut att tycka den är kul men bilden togs precis efter att vi satt honom i den för första gången å nu gillar han å stå där å hoppa. =)

en fråga bara innan jag ska gå å nana... Stefan säger att jag skriver alldeles för mycket så man orkar inte läsa, vad tycker ni? Är jag för tjatig?

sov sött!

Kommentarer
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

nej de e bra så =) Roligt att läsa =)

2008-11-24 @ 22:52:48
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

du är inte alls tjatig :) Roligt att träffa er idag med.. lär väl träffas nästa måndag också :) detta ska jag göra till en vana..

2008-11-24 @ 22:57:52
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Therese & Hampus

Absolut inte =) Bara att skriva på =)

2008-11-25 @ 08:54:07
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Emma

Nej ingen tjatig Amelie här inte. =)



Men sån "design" eller vad man säger har våran hoppgunga också. Man drar in armarna i stora hål. Hm



Kram

2008-11-25 @ 10:32:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Va du är snäll =)

Hoppas ni haft en bra dag idag!? Var ni på ÖF?

Kram

2008-11-25 @ 19:15:05
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0