Inga Tänder

2008-11-25 @ 20:14:15<3<3
, 4 Kommentarer<3<3
I morse var vi hos en specialist-tandläkare med Hugo. hon tittade i munnen på honom å berättade att det inte var några tänder han hade. det hette (har ingen aning om hur det stavas!) Nodle och vissa barn får bara sånt. Det är ingenting fargligt och det försvinner av sig själv. Hon skulle ringa till mig om några månader så ska vi hålla ett öga på grejjerna i munnen så att de inte blir värre så ska vi se om de är borta när hon ringer. Jaja det var inga tänder i alla fall så jag slipper ju att borsta dem :)

Vi var på öppna förskolan idag. Stefan hade frågat Robban om han skulle dit idag och Robban hade sagt ja så även om Emma sa igår att hon antagligen inte skulle komma så gick vi. Vi satt där nästan ensamma i en timme sedan kom det några mammor till så sjöng vi å sen gick vi hem. Alla andra barnen var så mycket större å alla mammor pratade med varandra så vi kände oss lite överslödiga. Vi lekte och sjöng med Hugo en stund.

Hugo med pappa <3



När vi kom hen så låg Hugo och stoppade händerna i munnen så jag stoppade en nalle i handen på honom å så låg han och sög på nallens arm. <3 Jag har lagt en nalle i handen på honom innan så att hna ska testa å se vad det är för något (stoppa den i munnen), men han har inte gjort det. Han har tidigare bara släppt nallen med en gång. Det är så roligt att se att utvecklingen går framåt.



Jag har också tagit lite kort med Hugo som posande tomte som vi ska ha till julkort. Vi har sedan länge bestämmt att Hugo och mongo i år ska pryda Julkorten. Jag hade till och med ett kort klart på datorn som jag gjort; skulle bara skriva ut det. så fickjag se på Sandras sida att hon tagit kort på Loke som tomte till julkorten och då ville jag ju ha en Tomte-Hugo på mina kort =) Så det var bara att köpa tomtedräkt och ta ännu fler kort på min lilla prins.



Så här kan det gå om Mongo kronglar när Stefan försöker ta på honom tomteluva =)


Det var väldigt roligt att läsa att ingen tyckte att jag skrev för mycket! jag älskar ju att dela med mig av mina tankar och funderingar så därför kan de bli lite mycket ibland :P

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh åh åh vart har du hittat den fina tomtedräkten?

En sån vill ju Melvin också ha! =)



Och stackare som fick sitta alldeles ensamma på ÖF. men kommer ni på torsdag? Då ska vi dit och det lovar jag =) Hihi

2008-11-25 @ 21:22:02
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

så jäkla söt han är :) å hund har du också.. Hur gammal är hon/han? :)

2008-11-25 @ 21:37:18
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Marie [ Williams Mamma ♥ ]

Sån söt liten tomtenisse! William ska vara pepparkaksgubbe i år!=)

2008-11-25 @ 22:01:52
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: pluttismamma

Så söööt Hugo är i sin tomtedräkt :)

"Pluttis" är ingenting än så länge, inte hittat nå fina "jul kläder".. snyft

/Nathalie

2008-11-26 @ 10:24:11
URL: http://pluttismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0