Sömnlös

2008-11-14 @ 00:34:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Härregud. Klockan är över midnatt och jag är inte trött. Jag vet att jag kommer behöva sova eftersom jag kommer gå upp inatt och mata hugo och sedan kommer han ändå vakna innanmig i morgon men jag är helt enkelt inte trött! Jobbigt. Det kan kanske vara så att jag vet att jag behöver sova och därför går det bara inte.

Idag har vi haft finbesök av Emma, Robban och lille Melvin. Det var jätteroligt att träffa dom. Det är alltid roligt men det händer ju inte så ofta att vi är allihopa på samma ställe. Som det var ikväll. Vi sa att vi skulle ha en barnlös spelkväll någon dag och det ser jag fram emot; verkligen. 



Vad roligt det var att se Hugo och Melvin brevid varandra idag. Hugo såg så liten ut och Melvin såg så stor ut. :) När man ser dem tillsammans syns det att Melvin är tre månader äldre än Hugo. Och vilken skilldnad det är att lyfta Melvin. Det är ju inte så att han är tung, men om man jämför med Hugo så... Melvin väger dubbelt så mycket på ett ca. Det är helt sjukt så mycket barn växer!

Jag är så glad över att vi ska få en ny lägenhet. Jag tycker om att flytta. Det är inte så kul att packa ner allting och flytta det, men va roligt det är att packa upp i nya rum, att få inreda en helt ny lägenhet. Det tycker jag är görkul :) GÖR! Som Stefan säger. Den 1 december får vi våran lägenhet! Åh jag längtar...

Och snart är det jul. Jag vill ta fram mina tomtar och pynta en gran, baka pepparkakshus och lussebullar! Jag är en riktig pysselnisse jag som älskar allt som har med knep och knåp att göra. Jag har starka funderingar på att brodera en julstrumpa till Hugo. Tänkte kanske göra en till mig och en till Stefan med så att Hugos strumpa inte ser så ensam ut. Hur som hellst ska Hugo få en.

Hade lite tråkigt idag så jag fixade ett kollage på datorn.... Tänkte lägga upp det här eftersom jag blev nöjd med det. Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen så kanske jag somnar någon gång.




Kommentarer
Postat av: Sandra

Loke är 4 månader den 29e! :) Hur gammal är Hugo då? :)

2008-11-14 @ 09:29:41
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Emma

Tack för igår. Vi tyckte det var minst lika trevligt =).



Och jag ser också framemot våran spelkväll. Det är ju så roligt =) Spelgalen som man är hihi.



Vilket fint kollage du har gjort på Hugo. Men det går väl inte få det dåligt med en sån liten prins i bild =)



KRaam

2008-11-14 @ 09:55:18
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja mongo är allt världens sötaste hund =)

Jo han tyckte nog om kudden! Hihi.

2008-11-14 @ 10:07:15
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0