Grattis!

2009-08-24 @ 21:56:04<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja idag säger vi grattis till mig... Grattis till William... Grattis till Matilda och Grattis till Lisa som fick en liten pojke inatt!

Idag har Hugo vart hos min mormor medans vi städat och grejjat sedan har vi fått besök och jag fick tre par strumpor av Anna Lena och Theres samt en bukett små rosor. Sedan fick jag två krukor med blommor till vardagsrummet av Stefans mormor och morfar.
Det var egentligen inte meningen att någon skulle komma idag men de ringde idag och frågade om det var ok så det inte skulle bli så många på onsdag när jag ska ha kalaset. Fast de som kommer är min mamma, mormor, farmor och farbror så det blir inte så jättemånga i alla fall. Men men. Tack för presenterna!

Jag är ganska trött just nu så jag ska ta och nana. I morgon ska jag upp och jobba kl 7 å sen slutar jag inte förns kl 20. Men jag har rast mellan 11 och 15. Då ska jag passa på att åka till VBG och träffa en gammal kompis. ^^ Ska bli roligt. Jag har inte träffat honom sen jag bodde i VBG...Då får jag ta med kameran och hoppas jag kommer ihåg att ta lite bilder så får ni se vad vi  hittar på.

Här är en av blommorna jag fick till storarummet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0