Strandsatt igen...

2009-08-01 @ 18:55:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
De var det de... Hur längesen var det vi fick ut bilen? Tisdags? Onsdags? Hr som hellst så är den trasig igen och ska in på verkstad. Men denna gången kunde Stefan tydligt nfixa det själv så han ska åka till lidköping på måndag och köpa delen och fixa den med en gång. Vi har snart bytt hela bilen!

Jag har också bytt skorna till Hugo nu, de blev ett par skitsnygga. Jag tänkte ta kort på dem igår men batterit i kameran var slut så jag måste leta fra mkameraladdaren. Jag känner att vi inte har någon ordning alls någonstans. Jag måste rensa och ordna men jag har liksom ingen lust. Det får ag ta någon dag. ^^

Vi skulle ju ha åkt på barnkalas hos Loke idag men i morse så upptäckte jag att Hugo blivit ganska snorig. Och det var tur att vi inte åkte för det sa bara pang så var Hugo jätteförkyld. Ögonen rinner, näsan rinner, han bara snäller och ska vara hs en hela tiden; fast det är inte bra det heller. Så jobbigt, men vi hoppas att han blir frisk och kry snart.

Nu ska jag sätta mig och planera lite. Vi ska ju bygga och i köket och jag älskar att planera ^^ Kolla på massa olika skåp osv. Inte för att vi har råd med det nu, men då vet vi ju hur vi vill ha det när vi väl har råd. =) Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0