What to do?

2009-01-27 @ 14:16:39<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Ja.... va ska jag göra idag. Jag borde springa ner till posten men Hugo har somnat å jag har ingen vagn, då vill jag ju inte kasta upp honom å bära honom dit ner. Han e så tung när han sover XD
När jag vaknade idag så kände jag för att städa. Men det blev inget av eftersom Hugo naturligtvis kommer i första hand och han ska kläs på, bytas på, matas, nana.. så morgonen har bara sprungit iväg. Hmm. Stefan är å jobbar och slutar kl 5. Då kommer han hem och hämtar oss så åker vi till onsjö och matar min mosters katt (hon är i sälen). Sedan åker vi vidare till maxi (antagligen) och handlar inför kalaset och även inför de närmaste två veckorna. Jag vill inte. Jag har inte råd.... Suck. Men man måste ju äta ;)
Snart närmar sig slutet på månaden och klumpen iu magen växer bara. Det är så förbannat tråkigt att hålla på så här när man har kunnat leva ett bra liv innan. Vi har inte haft dåligt ställt, bara vart dumma och slösaktiga. Men nu har vi verkligen dåligt ställt och det är så tråkigt att inte kunna hänga med på alla roliga saker som mammorna sysslar med. Men hey! Glöm inte bort mig bara! Inom en (förhoppningsvis) snar framtid kommer vi ha en mer stabil ekonomi och vi behöver inte vända på varenda krona. Då hänger jag med ut på allt roligt vi hittar på.
Nä nu måste jag verkligen göra mig i ordning för posten "går" ju om en timma å 45 min. Då måste jag ha postat mina paket. =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Men gumman då, det klart vi inte glömmer bort dig och vi hittar ju inte på något som kostar om du inte kan, fattar du väl. Du är ju en av oss och måste vara med. =) Haha du är allt för gooo!

Längtar till våran pannkakslunch! Mumma





Puss

2009-01-27 @ 17:50:01
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Men Amilie Gumman då! Du ska vara med på allt gumman och när Emma fyller år ska du följa med, du får av oss så länge vet du :) Du vet att vi tycker om dig massor!

Föresten hör jag något om jobbet lägger jag självklart in ett gått ord om dig!

Massa kramar

2009-01-27 @ 18:46:11
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Marie - Williams Mamma ☆

men amelie, det behöver inte kosta pengar att hitta på nåt det vet du =)

2009-01-27 @ 21:03:13
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Sandra

såklar vi inte glömmer bort dig! och allt kostar inte pengar, tänkte höra om du vill med å gå på promenad på torsdag`?

2009-01-27 @ 22:41:06
URL: http://sandraedin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0