Hemkommen

2009-07-09 @ 07:20:08<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
God morgon!
Har nyss kommit hem. har bortat tänderna. Underbart! Något som är jobbigt med att jobba natt är att tandborstningsrutinerna förstörs. Man känner ju inte gärna för att borsta tänderna innan man ska åka till jobbet. Det vill man ju göra när man ska gå å lägga sig - och när man går upp. Inte när man går upp och när man ska åka till jobbet >.< Det blir fel. Men men, nu är de borstade och fräscha igen. =)
Jag är så trött! Så jag ska gå å lägga mig nu. Ville bara uppdatera lite. Kanske blir så att jag kör cambridge några dagar framöver nu, beroende på hur många drinkar jag har kvar. =) Får räkna på de när jag vaknat igen. Puss

Kommentarer
Postat av: marita

Hihi, det är egentligen en tunika, med matchande prickiga tajts. Men det var sååå varmt, så vi tyckte att tunikan räckte.. =)



Jasså, du kör cambridge? Hur tycker du det verkar? Bra? Har ju funderat lite på hur jag ska sätta igång själv med viktnedgång.. Men ut å springa elljusspår i ösregn är inte riktigt min melodi.. =P Men duktigt av dej att göra det, trots dåligt väder..! =)



Sorry att vi störde mitt i kalaset föresten.. Nova hade ju fått tag i telefonen utan att jag såg det, å börjat trycka.. Så typiskt att knapplåset inte hade gått in ordentligt.. =S



Nu ska jag försöka mig på att underhålla min lilla gnällfis.. Hon gillar inte när jag sitter framför datorn..

Ha en bra dag! *kram*

2009-07-09 @ 11:10:40
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tror inte vi skulle länka varann, vi skulle väl lägga till varann på bloglovin?

2009-07-09 @ 11:20:49
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0