Gud va jag va trött igår!

2009-06-26 @ 11:45:52<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag kanske skrev det igår, men fan va trött jag var! Det var inte klokt. Jag kände ingenting när jag var ute och badade men när jag kom hem så var  det som att någon slog mig i huvudet. Marita och Nova kom förbi en sväng och när de hade gått så skickade jag ett sms till Erika och sa att jag inte orkade gå ut och gå. Sedan tog jag med mig en väldigt trött liten kille som inte alls ville sova in till sovrummet och la oss i våran stora säng. Det tog ca två min så sov jag och jag vaknade gång på gång av att Hugo klätrade på mig så jag fick ropa på Stefan så han fick ta honom. Så klockan 8 sov jag för natten och jag vaknade när klockan var tio idag. Ändå är jag fortfarande trött! Hur är det möjligt?!

Men idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig för inatt ska jag ju jobba. Lite pirrigt. Det är ju första natten på det här stället. Jag känner ju gubbarna så men jag har ju ändå inte vart med om nattrutinerna. Men jag är ganska så sugen på att baka bullar så det ska jag nog göra om de har ingredienserna =)

Kommentarer
Postat av: marita

Ja, du måste verkligen vart trött.. Det är ingen fara, det får man vara ibland vettu.. =)



Nja, vi har änna lovat bort oss imorrn nudå.. =S Ska åka med mamma imorrn.. Sorry att svaret kommer lite sent.. Min mobil har varit helt knäpp idag, vet inte vad det tagit åt den, å nu är batteriet slut, så jag kan inte skicka sms heller.. =S



*kramkram*

2009-06-27 @ 21:53:25
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0