Irriterande hicka!

2009-06-23 @ 18:28:42<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Det är ju tur att det inte är irriterande att ha hicka; i sådanna fall hade jag vart ganska irriterad just nu. Men men man ska väl inte klaga. klockan är halv 7 och vädret är i topp. Just nu sitter vi ute hos Anna Lena och väntar på att hon ska komma hem ifrån träningen. Vi ska grilla ham burgare och mysa. Eller de kanske inte blir så mycket mys, men hamburgare blir de i alla fall. Jag har haft en v'ldigt effektiv dag idag, städ, tandläkaren, dagis, prommend och besök. =) Nu är det rent och fint hemma igen. Jag trivs när det är så men det är aldigt någon hemma som vill hjälpa till att hålla det fint. Då är det tråkigt att springa och plocka också. I morgon ska jag jobba. Cp-kul eller... Nej men det är inte så farligt. Jag trivs ganska bra på mitt jobb. Men det är ju inte världens roligaste när det är toppenväder och Stefan och Hugo ska med Anna Lena och bada. Men det får ju gå. Nej nu ska jag gå och ge Mongo mat. Föresten... Har jag berättat att Hugo har fått sin andra tand? I torsdags bröt den upp =)

Kommentarer
Postat av: Theres

nä de är lugnt ja får inte följa me och bada :P

2009-06-23 @ 23:09:29
Postat av: Marita

Hej hej!

Jo, imorrn passar oss bra, vi har inget inbokat. =) Vilken tid ska vi säga? eller ska vi höras av? Nova har blivit en kvällsmänniska, så hon sover ganska länge fram på förmiddagen nu faktiskt.. (å jag tar sovmorgon varje dag.. härligt!) Men vi kan nog vara klara till 11.30-12.00 ungefär.. Har ni något annat inplanerat imorrn?

På söndag kan jag nog inte komma. Tommy har en hel massa saker att göra säger han, så jag får nog ha Nova hela dagen å kvällen.. Blir lite jobbigt att ha med henne på nåt sånt, för hon kan ju inte sitta still eller låta bli att peta på saker.. Bara jobbigt att springa efter henne å kolla så att hon inte gör nåt hon inte ska.. Tyvärr.. Men men.. Det kommer väl fler tillfällen kanske.. (?)



*kram*

2009-06-24 @ 12:05:05
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: marita

Hej hej..

Ja, det är klart att vi kan ses lite senare.. Det är heeelt lugnt. Ni kan plaska i lugn å ro. =) Jag har kollat igenom mina papper här hemma nu, å insett att jag har typ trettio (liite överdrivet kanske. Fem snarare..) samtal jag måste ringa, å antagligen en sväng in till banken om dom inte kan hjälpa mej via telefonen, så jag kommer ha fullt upp imorrn förmiddag ändå.. Alltid är det nåt.

Vi får ta igen badet nån annan dag..

Men du kan ju skicka iväg ett sms när ni är hemma å lediga å så.. =)

Hmm.. borde jag skicka ett sms oxå? (funderar) Gör det imorrn när jag vaknat då, för säkerhets skull.. Glömde mobilen hemma förut när vi åkte iväg, så har inte kunnat svara.. (om du undrar..)

Ha ett trevligt plaskande imorrn, så ses vi på eftermiddagen..! *kram*

2009-06-24 @ 23:44:09
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0