TacoKväll Hos Erika

2009-03-28 @ 03:04:11<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag Har det vart en hel del att göra, fast inte så jobbiga grejjer. När vi vaknade så ringde vi till min mormor och bad henne komma och passa Hugo. Eftersom våran bil har gått sönder så har vi picupen och de e ju bara 2 säten i den så Hugo kunde inte åka med ut på ärenden. Han har nog inte så ont av att inte följa med heller ;) Så Stefan och jag åkte in till stan och han gick till baknen å fixade lite så gick jag till bibblan å lämnade tillbaka lite böcker. Sedan gick vi till försäkringskassan och grejja med Stefans föräldrapenningblanketter. Sen åkte vi och handla. När vi kom hem röjjde vi ner lådorna som stog i Hugos rum till källaren och Tommy och mamma flyttade in Tommys saker. Sen åkte alla hem och Stefan stack på LAN till Pettan. Så jag blev själv hemma med pojkarna.
Men jag ringde till Erika och tänkte höra om hon ville komma hit och se på film och så, men det slutade med att hon bjöd in oss till en tacokcäll hemma hos henne. Kissen skulle också komma och det var ju jättekul! Jag har inte pratat med Kissen sen jag tog studenten. Så vi knallade dit bort så gjorde vi tacos å så åt vi. Sedan kom Kissens kille som kallas för Geten också. Han åt lite med så tyckte dom att vi skulle röka vattenpipa. Jag har aldrig gjort de innan så jag tog de lite lugnt med typ 2 bloss bara. Men de va inte så farligt som jag trodde de skulle vara. :P
Patrik kom dit en sväng med för att hälsa på sin syster å han körde hem mig för att jag skulle hämta Mongo. Så när vi kom tillbaka så såg vi på Twilightfilmen och sen gick vi hem. Och nu sitter jag här =) Trött som fan så nu ska jag snutta Kudde ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0