Framsteg

2009-05-20 @ 09:07:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Emma kom inte i måndags, men hon och Marie kikade in en svän igår på en kopp och jättegoda bullar! Vi hade det jättemysigt. Fast Hugo skulle nog inte hålla med om ni frågade honom. Barnen var ganska taskiga mot honom XD De slog honom, kastade leksaker, satte sig på honom och tog hans saker. Hehe. Det var inte meningen någonting av de, det bara blev så. Hugo grät en liten svätt och sen skulle han ner och leka igen. Så det var nog ingen fara. =)

Senare på kvällen hade vi lite myspys hr hemma och såg på film och åt tacos. Mumma.Vi såg på en film som heter The Hunt For Gollum. Skitkass! ni behöver inte ödsla 38 minuter på en sån dålig sak. Men sen kollade vi på en film som hette Push å den verkade bra. Men vi höll på att somna ifrån den så vi ska se på den idag istället.

Hugo gjorde ett ganska stort framsteg igår =) Han kröp emot oss när vi satt i våran säng. Och med lite lockande (men ingen hjälp) så reste han sig upp till stående med stöd av sängkanten. Åh mammas lilla pojke!

Jag vet att jag har blitt ganska dålig på att uppdatera det senaste men jag har inte lika mycket tid nu när jag jobbar. Men jag ska försöka att bli bättre! Men nu ska jag gå och ta hand om min son.

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha ja stackars lilla Hugo, han var ju bara nyfiken på dom andra som gick omkring. =D Men han får hålla sig lite längre bort så dom inte råkar sätta/knö sig på honom nästa gång. Hihi! Han får ta igen det sen när han själv går. =D

2009-05-20 @ 12:08:53
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0