Grattis Prinsessan!

2009-05-28 @ 19:08:31<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Stort stort grattis till Tuva på sin ettårsdag!
*puss och kram*

Idag har vi vart ute en sväng på Siba med Emma och Melvin. Hugo var lika social som vanligt och somnade med en gång och sov igenom hela turen. Han vaknade inte ens när jag lastade in och ut han ur bilen! Utan vaknade först en timme efter att vi kommit hem. Han var väl trött.
Men då tycker man ju att han borde vara utvilado ch glad resten av dagen liksom men nej då. Med det samma efter att han vaknat så börjar hna gnälla. Gnäll gnäll gnäll. Hela tiden och så ska han dra mig i byxorna för att jag ska plocka upp honom. Går jag ifrån honom, om än bara några steg så stortjuter han och så ropar han "Ämäh.... Ämäh!" efter mig så kryper hna ikapp och ställer sig upp mot mina ben. Inte en lugn stund.

Men pojken var duktig idag och nästan ställde sig upp rakt upp-och-ner på golvet. =) Fast han kan ju inte stå än så hade han ställt sig upp så hade han ju trillar baklänges istället. Men ändå. =) Framsteg.

Idag på Siba träffade vi även Anna Pringle. Det var länge sedan jag såg henne nu och jag hade ju slarvat bort hennes nummer i mobilbytet så :S Men de visade sig att hon hade gjort samma sak så det är väl lugnt. Nu har vi bytt nummer igen i alla fall så vi kan tjöta mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0