bampa! dä bambampa!

2009-11-29 @ 22:52:57<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Älskade barn! Haha rubriken betyder där är lampan. ^^ Stefan frågar Hugo ' vart är lampan? ' och Hugo tittar upp på lampan och säger bampa, dä bampa. bambampa. Det låter lite olika varje gång, men det är fortfarande väldigt roligt och höra att det går framåt. <3
Idag har vi knappt vart hemma. Dagen började med att vi skulle hämta svärmor och svägerskan å åka till swania. De hae pannkaksbuffé där idag. Men när vi kom dit så visade det sig att den kostade 99:-/person. Det tyckte vi var alldeles för mycket! Så vi åkte vidare till julmarknaden i folkets park. Där träffade vi Kajsa med familj, vilket var jättekul för dem har vi inte sett på länge. Mysigt! På julmarknaden köpte vi lovikavantar till Hugo och en limpa vörtbröd. Det blev även var sin pralin. mums ^^ Lite får man unna sig själv. 
Efter allt så åkte vi hem till svärmor och hon lagade skinkstek och det var mumma! Haha. Hennes föräldrar kom dit och vi åt denna supergoda middag. Efteråt blev de chokladpudding och massa mys innan vi åkte hem och nu ska vi strax gå och lägga oss. Det var dagen i ganska korta drag. Jag är ledsen att det blev så sakligt men jag är ganska trött - som vanligt! Så jag ska lägga mig i sängen för imgn ska jag upp och jobba tre timmar. Kramar

Matilda

2009-11-28 @ 22:23:38<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Ang det där med tvättning så var det ju chefen jag pratade med på föräldramötet. Det är ju hennes ansvar att se till att de blir tvättade. Och naturligtvis förstår jag att ingen vill stanna kvar och tvätta på sin lediga tid. Det hade inte jag heller velat! =) Men jag tycker ändå att som chef bör man hålla koll på hur ofta det händer och se till att det görs med jämna mellanrum.

Eragon

2009-11-28 @ 22:19:43<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det är Eragon på tv. Den är väldigt bra!

Idag så har vi vart på julmarknad i velanda. Jag köpte mig en påse fudge och Stefan köpte en påse bröd. Men imgn ska vi på julmarknaden i folkets park så den kanske är lite mer att bita i. Men innan dess så ska vi äta brunsh med Stefans mamma och syster på Swania. De har pannkaksparty där imgn mellan 1130 och 1430. Mumma!

Idag har jag annars bara fortsatt med julpyntningen. Nu ska jag se vidare på filmen! Kramar

Lite besviken

2009-11-28 @ 10:28:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Vi hade ju babysim igår som vanligt och jag frågade Monica hur många gånger det var kvar. Två gånger.... tråkigt. Men i alla fall så frågade jag henne också när hon hade tänkt att fotografera de små, som vi gjorde sist, eller om vi hade missat det. Och jag fick reda på att det inte blir någon fotografering denna terminen. Vad tråkigt. De hade fotograferat morgongrupperna men eftersom vi låg på kvällen så blev det så dåligt ljus så det blir inget av. Gud va tråkigt! Men det är väl smällar man får ta och hoppas att det blir fotografering nästa termin i alla fall. För Hugo ska simma åtminstone en termin till. Det är så roligt å se att han verkligen trivs i vattnet! Igår så var han väldigt bestämd med vad han skulle göra. Han skulle leka på mattan hela lektionen och hoppa i från kanten gjorde vi en massa gånger med. Han skulle INTE sjunga hej då-sången - för han tyckte inte att det var dax att gå. Han skulle åka rutchkanan! Eftersom våran grupp är sist så kan vi stanna kvar en halvtimme om vi vill och det gjorde vi igår, just på grund av att det var så tydligt att Hugo inte ville gå upp. Han som hatat rutchkanan på babysimmet för att man måste ligga på mage där - skulle helt plötsligt åka den fem - sex gånger på raken. Han bara sprang upp ur basängen och till stegen, så Stefan fick skynda sig för att hinna med. Haha.

När vi kom hem var Hugo så trött att det var bums i säng med en gång och jag gick ner i källaren för att hämta upp våra julsaker. Julmusik spelades här hemma och Stefan gjorde mat. En underbar kvällsmat. Det var bröd med sallad, inbakad fläskfilé med potatisgratäng och till efterätt hade Stefan gjort hemmagjorda choklad croassinter (vet inte alls hur de stavas!). Han är så underbar min älskling! 

Igår hann vi även med att köpa 5 julklappar till Hugos julklapps-kalender. Då är det ju bara nitton kvar. Haha. Men det löser sig. Vi ska åka till ÖB idag och där har de ju billiga småsaker att hänga i kalendern. Första luckan är ju på tisdag gott folk! Hur känns det? För mig är det skrämmande hur snabbt julen närmar sig! Phu. Men det kommer att gå så bra så... Hoppas jag. ;)

Lite bilder till alla läsare ;)

Förrätten som Stefan gjorde igår.


Dukat bord. Tyvärr fick ni ingen bild på efterrätten, den slank ner alldeles för fort :P


När julen kommer märks det tydligare vad mitt favoritdjur är ^^


Det blev inga nya gardiner i år... Får väl ta det nästa år, när det finns lite mer pengar på kontot - hoppas jag. ^^

Slappar-dag idag

2009-11-26 @ 22:09:49<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag inte gjort annat än att tatt det lugnt typ. Jag siv till klockan var ett !! Haha eller ja, jag låg kvari  sängen tills dess iaf. Nu stabvar jag som en kratta jag vet, men nhag är så trött att jag ärligt talat inte orkar bry mig. Jag ska strax gå och lägga mig, tänkte bara skriva någon rad. 

Idag har vi vart hos Nathalie och hennes plutt. Det var roligt å se dem igen det var längesedan. Och så fick bebisen sin 2-års pressent. =) Det var lyckat och omtyckt. Tur det. Nu ska jag nana. God natt!

Tvättmaskin!

2009-11-25 @ 21:19:36<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Weee! Jag har fått en tvättmaskin och idag kom moster å fixade den! Hon upptäckte att det enda som var fel på den var att ett av Novas hårspännen hade åkt in i pumpen och satt sig så att den inte kunde pumpa. Haha så enkelt det kan vara ibland. Så nu är hårspännet borttaget och vi kör en tvättmaskin sängkläder. Har dock ingen aning om vart vi ska hänga dem, men Stefan envisades med att köra just sängkläder idag.

Annars har jag ingenting att skriva mer faktiskt. Jag vill gratta Christian som har fått en egen lägenhet och nu ska flytta hemifrån.

Jo föresten, Hugo fick en kyss idag på dagis. Eftersom det var en liten kille som gav honom den så involverade den en massa tänder. Så Hugo har nu ett bitmärke på kinden. Men det är sånt som händer.... Shit happens. Så har ju Hugo fått en mössa av Viggo i försenad födelsedagspressent. Den var jättebra! Tackar! 


Bitmärken på kinden

Nya mössan

Coolingen

Älskade vän!

Feber!

2009-11-25 @ 11:01:51<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Marita och jag har fått feber... Vi är heta ;)

Haha igår var jag med världens bästa Marita och såg på New Moon på bio. Det var hur kul som hellst. Filmen var jättebra, fast jag störde mig som fan på bella. Hon är en dålig skådespelare! Jag hade hoppats på att hon skulle ha utvecklats sedan Twilight, men icke. Ina känslor över huvud taget, bara något störande hickande till skratt. Jag menar, hon blir lämnad av sitt livs kärlek, och hon ser ut och beter sig precis likadant som när de återförenas. Ehm... Dåligt!
I alla fall så ägde ju Jacob hela filmen. Fy fan va bra han är ;) Men egentligen... Är det konstigt att man gillar filmen med de där hunkarna som springer omkring halvnakna hela tiden ;) 

Nu ska jag städa upp här hemma lite för min moster kommer om några timmar och ska kika lite på tvättmaskinen. Puss och hej !

Uppe med Tuppen

2009-11-23 @ 06:07:15<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Var det någon mer än jag som hade problem med att komma in på bloggen igår? Jag kom verkligen inte in. Men men... Idag funkar det ju så :P Jag är uppe med tuppen idag. Jag kan ju inte påstå att det är någonting jag tycker om men man måste ju det om man ska jobba. Någonting som känns bra idag är ju iaf att jag inte har gått upp jättetidigt för att jobba tre timmar å sen åka hem. =) Idag ska jag jobba ända till tre. Hehe.

När jag kommer hem sen så ska jag ha några dejter med tvättstugan. Igår fick vi en tvättmaskin av våra kära grannar Marita och Tommy. Tack tack! <3 Men när Stefan kopplat in den gå går den inte ens igång :/ Segt. Så jag måste verkligen försöka få tag i min moster så hon kan komma och se vad vi gjort för fel. 


Annars ska vi inte göra allt för mycket denna veckan. Bara lite plock. På tisdag ska jag och Marita gå på bio. Vi ska se New Moon ;) Och sedan på onsdag så kanske (läs:antagligen inte) jag ska hem till Sarah på MyKidoo visning. På Fredag är det babysim som vanligt och till Helgen så är det julmarknad i folkets park och pannkaksparty på swania. Det måste man ju kolla in =)

Dessutom skulle Mattias se om han kunde komma hem till oss någon dag i veckan. Det ska bli riktigt roligt! Det är första gången någonsin som jag träffar en arbetskompis utanför arbetet! =) Om jag inte bara går in i denne på stan och tjötar lite. Jag vet att det är lite fjantigt men jag har alltid haft den uppfattningen att arbetskompisarna är arbetskompisar och dina vänner är de du umgås med. Det var samma sak i gymnasiet. På tre år träffade jag någon ifrån skolan kanske 5-6 gånger. Fjantigt, jag vet! Men jag har alltid haft gott om vänner på annat håll så det har inte behövt bli en massa tjöt med de man ska koncentrera sig på arbete med. Det har vart ganska skönt. Men nu är det ändring på det. ^^ Eller nått..

Nu ska jag gå å borsta mina tänder och ge Hugo en flaska välling innan jag åker till jobbet.

Godmorgon Världen!

2009-11-21 @ 13:33:16<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inte för att jag gick upp nu, men jag kände för att säga det =) Däremot har jag precis gjort mig iordning för dagen ;) Hugo mår bättre idag. Det är inget fel på honom förutom att näsan rinner lite. Vi ska passa på att handla lite idag när han ändå mår bra. Först bär det av till affären och (äntligen) pantar tre soppåsar pantflaskor. Sen bär det av till Ikea och köpa julklappar. Efter det blir det att handla mat. Haha. En riktig shoppa-dag idag. Vi har också blivit hembjudna på myskväll hos Sonny, Linda och Viggo. Det ska bli mysigt - om vi orkar gå dit. Det beror ju helt och hållet på hur Hugo mår osv.

Idag har jag också fått en värdinna från Mykidoo. Yayy :D Det var roligt. Så nu har jag fått ihop 6 partyn, om detta går vägen. Då är det bara 4 kvar. *Jag vet inte riktigt hur jag känner över det. 4 är ju ganska många och jag måste ha de klara innan nyår.... Men men, är det någon som känner sig manad att ha ett party så hör ni väl av er? Hoppas de. =)

Nej nu ska jag gosa lite med min älskling innan hjärtat vaknar. Puss på er!

Hela dagen Arbete...

2009-11-20 @ 22:51:28<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det är verkligen segt att jobba 13 - 21. Speciellt nu när jag har fått ta bussen till jobbet. Jag får åka hemmifrån kvart i tolv och jag är hemma halv elva. :( Men men det är smällar man får ta om man vill jobba. Nu ska jag sätta mig och äta med min älskling innan sängen jag ville bara berätta att allt inte är bra. Men att jag överlever i alla fall. Och Hugo har blitt sjuk igen. :( Kram på er!

New Moon

2009-11-19 @ 11:35:37<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inatt är premiären till New Moon. Åh vad jag vill se den! <3 Men jag har ingen biljett och det känns inte som om jag vill stå och köa i flera timmar för att få en. Inte heller vill jag betala massor bara för att få se den på premiären. :( Men Marita ska eventuellt seden med mig i alla fall fast vi sa att vi skulle kika lite på vad det kostar. Får se på detta hörrni.

Nu ska jag hoppa på bussen till jobbet. Jayy... Not.

2009-11-18 @ 03:23:52<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Klockan är tre på natten och jag är helt slut. Jag tog fram stegmaskinen här på jobbet och tänkte att jag kanske kan träna lite lugnt trots febern. Då har jag i alla fall någonting att göra. Jag gick 250 steg. Yayy.. HAha ^^ Men i alla fall så blev jag helt slut! Jag svettas som en galning! Hela linnet är genomblött men jag var ju inte så smart att jag tog med mig ombyten :/ Segt. Så det verkar som om jag får hoppas på att det torkar snart. Låter lite äckligt. Är lite äckligt. Men vad ska man göra. 

På tv:n rullar Twilight för andra gången inatt. Jag verkligen älskar den filmen! <3 Stefan tycker att jag är knäpp. Han säger att filmen är bra, men inte så bra som jag tycker ^^ Jag kan verkligen se på den om och om igen :P Jag har lite svårt för det där med att läsa en bok två gånger. Men jag har INGA problem med att se en film tio gånger på en vecka :D Stefan är inte alls sån. Det är därför vi har så många filmer hemma - Han vill inte gärna se samma film två gånger. 

Jag har verkligen ingenting att göra just nu så jag sitter bara här och tjatar... Jisses. Hur kul kan det var att läsa om vad jag gör egentligen... ANW så tänkte jag se på filmen igen ;) Bye bye

Vad ska man välja?!

2009-11-17 @ 23:19:14<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra! I årsskiftet blir jag ju arbetslös... Men vad ska man göra då? Jag har ju sökt till undersköterskeutbildningen som startar nu i januari, men det betyder ju inte att jag kommer in eller att det är det jag tänker göra. Jag får svar nu i mitten på november om jag kom in eller inte. Annars så har jag funderat på att söka till lärare, men den startar ju inte förns till höst. Jag har också funderat på om man skulle höra vad det är för kurser som ingår i livsmedelsutbildningen på lärcentrum. Syon sa att det var mer kallskänka och det är ju inte de kurserna jag vill ha, men det kan ju hända att jag ändå får de kurserna som jag behöver, det är ju livsmedelskurserna liksom. De behöver jag för att komma ett steg närmare mot min dröm ;) Jag vill bli en konditor. =) Men framtiden ser inte alls ljus ut åt det hållet. THN vill inte betala den utbildningen åt mig eftersom de anser att det inte är värt det. Plus att jag är i "sista gruppen" eftersom jag bor i THN och har ett slutbetyg. Utbildningen är ju i GBG och har 20 platser /år... =( 

Men jag har också funderat på en annan väg, jobbpraktik. På ams.se står det att jobbpraktiken riktar sig mot arbetslösa över 25, men Stefan har ju fått det? I alla fall är det ju värt att prata med dem. Jag skulle absolut vilja ha en praktikplats i en affär eftersom då får jag ju i alla fall den erfarenheten att söka arbeten i den änden med. Just nu säger ju alla bara att jag behöver erfarenhet från jobb i affär och kassavana :( Segt! Men vad ska man göra?! Det finns liksom ingenting att göra...

Nej nu har jag tjötat nog. Någonting som är bra är ju i alla fall att jag är A-kasseberättigad efter nyår. Men det dåliga är ju att det är ca 12 veckors väntetid :( Så vi får väl se hur det går med det...

BTW så har vi fått en ny granne på våran "loftgångsrad"... Det är en av Stefans kompisars kompis. Det betyder att vi kommer ha Stefans kompisar rännandes i trappuppgången. JAG tycker att det kommer att bli roligt. Stefan kanske blir lite mer social. Det lät inte så snällt, men han är ju antingen med Figge och Peter eller hemma. Det skadar ju inte att se några fler :D Men men... Stefan tycker att det kommer att bli jättejobbigt att ha de så nära. Han sa "Jag har ju haft min lilla skyddade tillvaro här... Nu är ju den borta." Sötnöten! <3

Nu ska jag kika lite på TV och ta mig en macka :D God natt på er allihopa!

Linda S

2009-11-17 @ 14:02:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Det hade vart enklare om du hade en blogg att svar till >.< I alla fall linda, så pratade jag med MyKidoo och de sa att de inte hört om det problemet innan. Det enda de hört var att tomatsås färgar av sig efersom de är gjorda i mjukplast. Men du skulle få nya bestick av dem. Som kompensation. Men de behövde ditt namn och adress. Du kan ju skriva det i "mail-rutan" i kommentarerna så ser bara jag det så skickar jag in det till MyKidoo. Så får du nya. Vad tror du om den idéen?

Usch!

2009-11-16 @ 15:22:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Stefan har smittat mig och Hugo :( Nu ligger jag och min lilla ängel i 39 graders feber och hostar nästan lungorna ur oss. :( Men men jag ska inte klaga. Det kunde ha vart värre. Med mig är det ganska bra fast jag inte mår bra alls. Förstår ni vad jag menar? =) Jag är mest orolig för min lilla bebis som är varm som ett element! Men jag försöker trycka i honom så mycket vatten som möjligt och så får han ju alvedon och hostmedicin och mycket mer kan jag ju inte göra :(

Jag vann en fotografering i tävlingen jag skrev om tidigare :D Yayy ^^

Linda.S : Jag ska höra med MyKidoo ang besticken! De ska ju vara blå!

Sjuklingen

2009-11-14 @ 15:22:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag är Stefan sjuk. Detta har gjort att jag inte sovit någonting näsan inatt för han har väckt mig hela tiden och berättat hur dåligt han mår och vilken temp han har. Jag bryr mig inte kl 2 på natten! Då vill jag bara sova när jag ska gå upp kl 8! Så jag är ganska trött idag som ni kanske förstår. Men jag har plockat lite här hemma och jag tänkte jag skulle försöka dammsuga nu medans Hugo sover. Men först blev det lite uppdatering ;)

Igår blev det inget babysim eftersom Hugo var SÅ grinig! Så då är det inget roligt för någon av oss att gå dit. Det får bli en tur nästa vecka som vanligt :P Hugo tycker verkligen om att simma, men det kan bli lite jobbigt om han är på så dåligt humör.

Nej nu ska jag plocka upp lite leksaker och dammsuga =)
(hoppas ni andra har en bättre dag... )

Tävla

2009-11-14 @ 15:15:02<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Tävla om en fotografering ;)
Kika in på Madelene's blogg!

Föräldramöte

2009-11-12 @ 20:40:54<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag har jag då alltså vart på mitt första föräldramöte på Myggan. Det var intressant. Vi pratade om massa saker och det var en relativt liten grupp med föräldrar där - vilket gjorde att det blev med hemtrevligt.
Dock berättade rektorn att det nu bara gick 80 barn på skolan fast de hade plats för 100. Detta gjorde att de hade för många personal och två måste gå. Hugos favoritfröken Daniella kommer att få gå nu i årsskiftet. =( Det var tråkigt. Sen frågade jag om hur det fungerar med rengöring av leksakerna. Jag menar att det är ju en småbarnsavdelning och många småbarn, Hugo bla, stoppas leksakerna i munnen hela tiden. Men fröknarna satt bara där som frågetecken... Rengöra leksakerna... Öh... I alla fall på våren och vintern... Men hallå? Inte mer än två gånger om året?! Haha jag fick de nog att tänka till där... De skulle i alla fall taupp frågan med alla andra som arbetar där och höra hur avdelningarna gör och hitta en lösning. För jag tycker att det är liiite äckligt faktiskt. Jag vet att jag inte gör rent Hugos leksaker hela tiden, men det är ju en annan sak. Det är ju Hugo och de få kompisar vi har som leker med dem som man känner. Jag känner inte alla barn som går på dagiset... Alla barn som har haft de leksakerna i munnen sedan senaste rengöring.

Folk kanske tycker att jag är lite löjlig nu men jag tycker att det är en viktig fråga. Den ställde jag på öppna förskolan också och de berättade att de körde alla leksaker i tvättmaskinen eller diskmaskinen (beroende av karaktär) VARJE DAG! Det var ett svar jag blev nöjd med. Självklart förstår jag att dagis inte har de möjliheterna till att rengöra varje dag men de kan väl göra det kanske varannan vecka eller minst en gång i månaden i alla fall?... Eller vad tycker ni andra? Har ni tagit upp frågan på ert dagis och hur mycket berör den er?

Tröööööött....

2009-11-12 @ 15:22:08<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
MyKidoo-visningen idag blev inställt pga att folk inte kunde komma. Så hon skulle hitta ett annat datum så ska vi hoppas på det. DET betyder i alla fall att jag kan gå på min sons första föräldramöte =) 

Annars händer det ingening idag. Jag ska försöka hålla mig vaken idag fast jag är så förbannat trött! Inatt kunde jag inte sova. Jag låg och vända på mig hela tiden tills Stefan skrattade och frågade om jag inte hade lite svårt att sova. 

Imgn hade jag tänkt fråga Farmor om vi skulle åka in till Stan en sväng. Jag måste till Panduro och köpa ett lås plus att jag vill in en sväng på stick in. Jag tycker om att gå in och känna på alla garnerna men det känns inte så bra att gå in utan att ha någon andledning. :S Vi får se vad Farmor orkar. Eller vad JAG orkar för den delen. Jag kanske bara tar en sväng dt utan ärenden till stan. 

Nej nu tänkte jag kolla på Ghost Whisperer och låta min lille pojk vila lite ;)

Prommenad

2009-11-12 @ 12:50:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag vart ute och gått hela morgonen! Nu är mina fingrar genomfrusna =) Dumt av mig att inte ta på mig vantar. Men jag har fått i mig lite mat och ska alldeles strax sätta mig och vika ihop resten av tvätten. Jag hann ju inte med allt innan Marita var klar :D

Arga Snickaren

2009-11-11 @ 19:52:15<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag jobbat en liten sväng och jag känner att jag inte alls är på humör för någonting! Jag är bara butter idag :( 
Det är inget roligt alls och det gör inte någonting bättre av att Stefan och Hugo också verkar ha en gramsedag idag så vi har typ bara gått på varandras närver så fort vi har gått ut från våra hörn och inte bara sitter för oss själva. Jättetråkigt jag vet men det är så ibland. Hoppas det blir bättre imgn.

Nu ska jag se på arga snickaren och sen blir det läggdax.

Go Natt!

2009-11-10 @ 23:12:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har det inte hänt så mycket sen mitt senaste inlägg. Jag har vart ute och gått med lilla familjen och så har vi lagat mat tillsammans och sett på film. Myskväll idag alltså ;)
Nu ska jag gå och lägga mig =) Imgnblir det ännu en prommenad och så ska jag försöka städa det som jag sket i idag. 

Men först! Lite underbara bilder på älsklingen!


Dessa byxor fick han för ett år sedan! Det är strl 68 på dem :O (modellen är med uppvik så därför passar de fortfarande - fast nervikta)


Hugoi "rider" på en toalettpapperspaket =)


Mys med Mongo. <3

What to do...?

2009-11-10 @ 13:35:53<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag gick upp i morse och lämnade Hugo på dagis, Det gick hur lätt som hellst. Jag snoozade inte ens! *Stolt* Haha. Däremot så var jag ganska trött när jag kom hem! Ville bara gå in och lägga mig igen men jag höll ut och började städa. Så nu har jag städat köket och Hugos rum samt plockat iordning i garderoben och i hallen. Plockat undan alla sommarkläder och sorterat ut , lagt Hugos dagiskläder till namning osv. Men nu är jag så där seg igen och ganska hungrig! Jag väntar på att Stefan ska komma hem så vi kan äta lite lunch. =) Han är och lämnar lite kläder hos in mamma och hämtar lite av våra kläder där. 
Igår var vi tvungna att ta med en påse kläder till Anna Lena och tvätta. Stefan har tvättid på onsdag kväll men vi hade inte underkläder kvar! Så vi tog med en påse med underkläder och lite annat nödvändigt så får vi klara oss på det tills på onsdag. Det är nog inga problem. 

Idag ska jag försöka städa i sovrummet och i vardagsrummet också så blir det klart. =) Nej nu kom Stefan då ska jag gå och se om han är hungrig ;) Puss på er världen! <3

MyKidoo

2009-11-10 @ 09:38:51<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
MyKidoo har ett jättebra erbjudande till alla som vill vara värdinnor! De som har en visning i december får två värdinnegåvor! Plus att man får 150 - 300 :- att handla för beroende på hur många gäster som kommer. Är inte det super? Passa på att boka in din decembervisning redan nu! =)

Om ni är fundersamma på vad som är värdinnegåvor och tänker; jaha man får två, men då är det nog någonting dåligt som två skedar eller något. Men icke! Det man får välja på är:


En scarf som passar både mig och min son, En kyl/värme kudde som man antingen fryser i frysen eller värmer i micron, böjbara bestick (du kan böja dem om och om igen utan extra arbete!), Ett skärp.

Vi har även fått in lite nyheter så här inför juletider! Det är jättefina julklappstips!


Tvådelad pyjamas, Sovpåse pojk, Sovpåse flick, Långärmad coola ögon, Tjock mössa coola ögon.
Det finns också ett nattlinne, men jag har ingen bild på detta ännu. Det har samma färger som sovpåsen till flickor.


Tre sagoboxar innehållande sagobok, dvd, pysselbok och en kritask.


En liten extra gåva till de som handlar över 500:- är en reflex med loggan på. Jättesöt!
Reflexen finns även att köpa om man nu inte skulle komma upp till 500 på annat. =)

Det är bara att höra av dig så bokar vi in ett party i december för det här är ju ett erbjudande man inte vill missa! =)

Biljäveln!

2009-11-09 @ 22:10:19<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har ju berättat om att vi krockat och att försäkringsbolaget bara betalar reparation för upp till 6000:- Då lämnade Stefans morfar in bilen och sa ' reparera den för upp till 6000 ' Idag fick Stefan reda på att reparatörerna har uppskattat skadorna till 40 000!! Det är fan mer än va bilen är värd! Dubbelt så mycket tom!!!! Antagligen är hela framvagnen knäckt men ändå! *suck*
Jag har hållt visningar i helgen och idag har vi bara tagit det lugnt hela dagen =) Puss på världen!

Shanhai Knights

2009-11-07 @ 23:10:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag som tidigare nämnt, vart hemma hos svärmor på party. Det var himmla roligt och de handlade bra. Det är roligt ^^ Fick också en ny värdinna. Då ska man bara boka in en dag ;) DET är alltid roligt!

Vi kom hem vid halv sju och då var Hugo så trött! Så det var i stort sett bara att byta om till pyjamas och ner i sängen med en flaska välling medans mamma läste en saga. Jag är inte så säker på att han faktiskt tycker om när jag läser sagor för honom för han står bara och drar mig i bh-banden. Varför han gör det har jag ingen aning om för det händer aldrig annars. Bara vid sagostunder.

Gud vad folk tjatar om att det snart är jul! Jag vill inte det! Jag har inte köpt en enda... Eller jo det har jag. Jag har bara köpt en enda julklapp än så länge! Jag vet vad jag ska köpa till några, hälften typ, men har ingen aning till de svåraste! 
Stefan och jag har bestämt att vi ska köpa en julklapp till oss båda från oss båda och det gör ju det mycket lättare i alla fall.
Men på tal om Stefan har jag ännu inte köpt någon farsdagspressent! Jag har ett humm om vad men jag är inte alls säker på att han kommer att gilla den! Men men... Då får han väl byta den ;) 

Imgn ska jag ha ytterligare ett party, och sen blir det en snabbis till åhléns och hämta ett "fellevererat" paket från mykidoo. Efter det blir den en yttepyttesväng ut på stan för att köpa något till Stefan. Så blir det så klart en middag hos Stefans morfar och en sväng till pappa och tända ett ljus. 

Nu ska jag måla mina naglar och sedan kypa i säng (när de torkat). God natt! <3

Party Party!

2009-11-07 @ 12:09:22<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej inte så farligt. Men idag ska jag ha ett party hemma hos svärmor. 

Jag har tjatat på Stefan i tre veckor nu att han måste klippa Mongos klor. När det FORTFARANDE inte hänt så försökte jag ta saken i egna händer. Som en del av er redan vet så har jag och Mongo tyvärr inte gått så bra ihop det senaste året (!) och det blir ju inte bättre när man klipper klorna. Stefan kan göra det utan att Mongo gör någonting. Men ja.... *suck* jag fick klippt en tass i alla fall. Och jag vet att man inte ska låta honom vinna för då vet han att han kan. Men jag vet också att man måste veta sina egna gränser och Mongo fick mig att bli så arg att jag inte visste vad jag höll på med. Mina händer skakade och jag kunde inte göra annat än att säga till honom att gå och lägga sig. 

Mina händer är helt blå och röd fläckiga av alla sparkar och jag har både riv och bitmärken överallt. Så jag ska ta mig ett rejält snack med Stefan att han måste klippa klorna oftare för det funkar inte att klippa dem varannan månad...

Det är det som jag har gjort idag. =) Nu ska jag lägga min lille pojk för middagen och sedan ska Mongo få kissa.

Utdöd Konst

2009-11-06 @ 23:21:17<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag vet jag vet! Det är inte längre någon som håller på med borderier. Varför syssla med någonting som tar så lång tid och ändå inte blir något mer. Det är bara gamla som broderar. m.m. m.m. jag tror jag har hört det mesta. Men faktiskt så tycker jag om att brodera, speciellt när jag jobbar natt. Annars så blir det inte så mycket gjort. Men på nätterna är det skönt att ha någonting att pyssla med som håller en vaken och allert. Ja det tar lång tid men det är värt det. Jag köper ingenting och lägger inte ner en massa tid på ett broderi som jag inte älskar och som jag inte kommer att använda. Nu är i alla fall broderiet till Hugos julstrumpa klar =) Det som saknas är nu att jag syr på filten och klipper till den ;)

Vad tycker ni?






Hugo

2009-11-06 @ 23:15:51<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag öppnade kortet och upptäckte att Stefan har tagit lite söta kort på våran lilla älskling. Det händer ju inte så jätteofta det är mest jag som står för fotograferandet här hemma. Men de här var urgulliga! =)


Vadå påkommen ;)


Haha grimaschernas Konung!

Störtsköna unge! Mamma älskar dig så jävla mycket!

Kladdkakemuffins

2009-11-06 @ 22:31:49<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ja jag vet att jag inte borde men jag måste verkligen! Jag är så chokladsugen så jag håller på att gå under här! En utav tidernas sämsta film går på tv; Drakarnas rike. Men men den går här på min tv ändå för allt annat som går är faktiskt ännu sämre!

Idag har jag sålt mina vinterdäck :D Yayy! 1500:- rikare ;) Fast e går snart åt i räkningar :( Men men jag är glad nu iaf.

På tal om pengar: Vad ska man köpa till Stefan i fars dags-present? Någon som har några förslag? Vad har ni andra köpt till era barns pappor?

Imorgon är det MyKidoo-party hemma hos svärmor. Alla som vill får jättegärna komma! Det är bara å höra av sig så kan jag beskriva vägen =) Svärmor har ingenting emot om det kommer folk hon inte känner ;) Är du osäker på om du vill komma hem till någon du inte känner? Ta med en kompis så känns det inte så utsatt! =)

Önskelista?

2009-11-06 @ 13:21:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Eftersom det var en sån hit förra gången, då både släkt och vänner tyckte om att jag la ut vad Hugo (läs:jag) ville ha när Hugo fyllde år. Även om det då inte var en direkt önskelista eftersom det var både alldeles för stort och en hel del tjejkläder med ;) Men i alla fall, här kommer lite som Hugo (läs:jag) skulle bli glad av om han fick i julklapp ;)

Kappahl

Lindex


HM


Det var det som jag hittade nu :P Litegranna att tänka på för julklappsköpande släktingar >.<

Skor

2009-11-06 @ 10:45:56<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Måste man skriva rubriker? Jag har så svårt för att komma på vad det ska stå! Haha. Vilka problem...

Igår var jag ju som sagt på Siba med Erika och hon köpte ett par nya skor. Jag vill med ha! Jag hoppas verkligen att de finns kvar tills jag får pengar! För ett par av dem vill jag ha!


Visst är de snygga! <3 Jag vet att de har funnits några år, men det är faktiskt inte förns nu som jag börjar tycka om dem...

Hittade också dessa supersöta skor till Hugo. =) De är så otroligt söta i strl 22! 


Uggs.
Jag vet att folk uppenbarligen älskar dessa skor och idag finns de i alla möjliga utföranden. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker att de är skitfula! Jag förstår inte vad som är fint med dem?! Är det någon mer än jag som tycker så här?

Inatt får jag sova

2009-11-05 @ 20:12:30<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag lever, jag är här. Jag är trött, jag ska sova.

Att man får vara så här trött.  Jag sitter och väntar på att Hugo ska somna så jag kan gå och lägga mig!
Ja, han måste sova innan för innan jag går och lägger mig så måste jag ju gå ut med Mongo och om Hugo inte sover riktigt innan jag öppnar ytterdörren så får han ett frispel där inne. Han hör det med en gång. Så ja, det är därför jag väntar.

Det blev ingen tjejkväll för mig idag. Jessica kunde inte följa med, Erika ville inte och jag orkade inte stanna där ute för ja, som jag nämnt tidigare, Jag är görtrött! Så kl 8 säger jag : Godnatt världen! (Nästan i alla fall, kommer nog inte i säng innan 21 - 21.30...)

Buss = Tråkigt

2009-11-04 @ 21:00:05<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag sitter på bussen på väg till jobbet. Tråkigt. Men det är ju ett måste när bilen är trasig och allt. På tal om bilen så fick vi hem en lapp idag där det stog att vi har viltförsäkring vilket täcker självrisken när man krockar med t.ex. ett rådjur. MEN vi har ingen vagnskadeförsäkring och det betyder att försäkringen bara täcker skador för max 6000:- Hallåå... bara våra lyktor kostar ju begagnade 2500! Inte en chans att vi kommer undan en hel framvagn med alla dess tillbehör under 6000:-
Anna Lena sa dock att det kan hända att de tycker att bilen är för jobbig att laga, att det blir enklare att lösa in den åt oss. Då får vi väl 10 i alla fall trodde vi. Med tanke på att bilen annars ligger på minst 20... Men men vi får se hur det blir. Nu har vi i alla fall tillåtelse att lämna in bilen till vilken verkstad vi vill och se vad de säger.

Imgn är det tjejkväll på Siba. Det är tjejiga erbjudanden, make-up tips och Jill Johnsson uppträder. Tjejkvällen är från 18... till 20 eller 21 tror jag det var. Jag och Jessica pratade på att gå dit för ett tag sedan men vi har inte pratat sen dess. Tror att jag ska skicka iväg ett sms och höra vad hon tycker =) Annars ska jag ändå ut med Erika till Siba imgn för hon behövde köpa skor och följer jag inte med så blir det aldrig av :D Vi är ungiefär lika motiverade till sånt båda två. Tur att vi har varandra.

Usch nu har min fot somnat! Attans jag får lägga ner här och sätta mig riktigt. Men ja... jag glömde ju säga att jag sålt mina vinterdäck :D Yayy... lite pengar till ullared <3
God natt på er alla lyllosar som får sova ;)

Nattarbete

2009-11-04 @ 13:55:46<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fy vad segt! Jag åkte bussen till jobbet inatt vilket resulterade i att jag inte kom i säng förns kl var 8.20. Det är ju lite segt, men vad som är ännu segare är att jag vaknade kl 10 klarvaken! Jag låg i sängen och drog mig tills klockan slog 12 och sen orkade jag inte me. Jag tänkte "jaja... jag får väl gå och lägga mig tidigare ikväll bara" Men icke sa nicke. De ringde från bemanningen och frågade om jag kunde jobba inatt igen och självklart vill jag det! Eller inte. Haha. Jo men det går superbra att jobba nätter men det jobbiga är ju när man inte får sova riktigt. 

Men någonting som var helt underbar var att imorse så kröp Stefan ner i sängen brevid mig och bara gosade. Han kramade mig och så viskade han 'jag älskar dig hunny'. Åh va mysigt! Det är inte allt för ofta det händer! Oftast så ska goset leda till någonting, annars får det vara.

Nej nu ska jag gå och pyssla lite innan jag ska försöka gå och lägga mig. =) Tjing

Bollibompa

2009-11-03 @ 10:28:05<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Bollibompa går på här hemma. Jag vet inte riktigt vaqrför jag satte på det för Hugo är inte så intresserad men det kommer lite glimtar här och var. Speciellt i introna, när det är lite mer bilder och de sjunger. Då sätter han sig ner och dansar, men så fort de tar slut så är inte tv:n så intressant.

Det blir till att jobba natt inatt. Skönt! Jag bad även bemanningen om lite fler tider och hon skulle återkomma senare idag ang lite tider runt jul. Alla vill ju typ a ledigt någon dag i julhelgen och jag jobbar så mycket som möjligt. Jag vet att en tjej på mitt jobb som ska ha ledigt 18 dagar nu i december. Den fasta personalen på bemanningen går ju före men jag hoppas ju att jag får någon av dagarna i alla fall.

Nej nu ska jag gå och göra lite pannkakor. Jag vart jättesugen på det! Så får jag kanske ihop till en matlåda tills inatt med. =)

Hylla

2009-11-02 @ 20:15:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ursäkta korten men lampan sitter lite dåligt så jag fick ta dem väldigt lågt. ;)




Mammas älskling

2009-11-02 @ 20:05:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Min lilla prins är sjuk! Så idag har vi inte gjort alltför mycket, jag åkte till Syon idag och skrev min ansökan till omvårdnad med start i januari. Sedan tog vi en lite ntripp till svärmor som bjöd oss på lite mat. Stefan har skruvat upp hyllorna och jag har möblerat dem ;D (Kort kommer)
Strax knackar min mamma på dörren och vi ska ta en kopp kaffe. Nu ska jag kika på Ullared med mina älsklingar.
Hugo

Nyklippt

2009-11-02 @ 20:03:05<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Före
Efter

Hugo

2009-11-02 @ 14:43:00<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag är Hugo ganska sjuk =( Han hostar och snorar och totalvägrar att äta. Inte ens välling åker ner. Stackarn så han är ju jättegnällig idag och det kan man ju förstå.

Idag har jag vart på lärcentrum och sökt in mig till vårkurser på omvårdnad. Får se hur mina studieplaner löser sig men nu har jag i alla fall sökt så... 

Just nu håller Stefan (äntligen) på att borra upp Hugos hyllor så jag hoppas att det går bra. Han försökte igår men det gick inte, betongen var för hård. Men men nu har han ju ett nytt borr så vi hoppas på det bästa.

Vi ska åka hem till Anna Lena senare och äta middag och efter det kommer min mamma hit på en fika. 

Jag klippte Hugo igårkväll men jag glömde lägga in bilder. Jag ska göra det senare så får ni se hur han blev. Det syns inte så mycket men jag tog ganska mycket :P

Puss

Förbannade rådjur!

2009-11-01 @ 20:21:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I Fredags var den en hur lugn och skön dag som hellst - tills allt hände. Haha. Mamma skulle komma hit och hjälpa mig sätta upp två hyllor innan babysimmet började. Jag sa till henne att jag ville att hon skulle komma och vara klar innan 5 så jag visste att jag hade lite tid på mig. Och jajjemen det skulle hon. Tio över fem var hon här och började borra. kvart över fem bestämmde vi att hon lämnade borren här och hämtade den nu i veckan istället.

Så bar det av till babysimmet och Hugo skulle lära sig att dyka från kant (sittandes). Vad söt han var när han satt där med händerna upp i vädret ;)
Det blev en snabbis i duschen och så akutfart till min kusins kalas. Väl där kunde jag trycka i mig tre kakor och en tårtbit så var det dax att åka igen.

Jag hämtade Stefan hemma hos Figge och vi åkte med en gång mot Hjo. Tyvärr kom jag på i grästorp att jag glömt Kjelles paket hemma så vi fick vända. *suck*  Man kan ju tro att allt var över där? Men inte! Det är ju oss vi pratar om här! Och faktiskt så är våran bil hel! Det kan den ju inte vara... Så vi krockade med ett rådjur 5 km ifrån hjo. Jayy! Nu har vi inga lyktor och våran huv är helt ihoptryckt. Grillen har fått en helt ny design och alla element är borta. Kul. Men lite tur hade vi i alla fall! För den viltförsäkringen vi hade slutade gälla idag och eftersom vi krockade i fredags så behöver vi inte betala något. Inte ens självrisken =)


Bilen med det som är kvar av våra strålkastare.


Där vi körde på rådjuret + bilen.


Stefan har plockat bort alla lösa delar.

Annars har vi inte gjort någonting i helgen bara tagit det lungt och umgåts med Kjelle, Ulrika och Maja. Eller jo, vi tog en sväng till Hem och Hobby. Jag älskar den affären! 


En väldigt trött Maja myser i fåtöljen.


Hugo och faster Maja kramas. ♥


Världens sötaste Maja!


Hugo spelar fotboll =)

På vägen hem (vi åkte tidigt så vi visste att det var just hela vägen hem eftersom vi inga lyktor har) var det 22 bilar som blinkade till oss att vi inte hade på lyset. Lätt att sätta på dem liksom :P När vi hämtade Mongo hemma hos Anna Lena så satt Theres och smaskade norsk chokladpudding med vaniljsås. Hon var snäll och bjöd med sig. Det är bara jag och Theres som gillar den, den är änna som gelé i konsistensen... Hugo var inte jätteförtjust i den heller.


Hugo fick smaka på chokladpuddingen... Var den god?


Syns det på Stefan hur mycket han älskar chokladpuddingen? =)

Det var min helg det. Nu är vi hemma, allt har gått bra det är bara bilen som är lite trasig. Hoppas er helg har vart lite mer lyckosam ;) Nu ska jag krypa ner under täcket och se på  Djävulen bär Prada. 

Vi har fått nyheter på MyKidoo! Detta är några visst är de snygga!! =)


En jättesöt sovpåse den finns i grön/turcos till pojkar.
I den rosa övergår den till ett nattlinne i strl 86/92.


En skittuff pyjamas i två delar. En sån tror jag att jag ska köpa till Hugo. =)


En tjockare mössa. Supercool!


Theres gillade mössan ;) Hon kan få ner den mer över huvudet men hon vill inte ^^
Det är one size på mössan och den passar både Theres och Hugo utan att trycket stretchas ut ;)

RSS 2.0