Föräldramöte

2009-11-12 @ 20:40:54<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag har jag då alltså vart på mitt första föräldramöte på Myggan. Det var intressant. Vi pratade om massa saker och det var en relativt liten grupp med föräldrar där - vilket gjorde att det blev med hemtrevligt.
Dock berättade rektorn att det nu bara gick 80 barn på skolan fast de hade plats för 100. Detta gjorde att de hade för många personal och två måste gå. Hugos favoritfröken Daniella kommer att få gå nu i årsskiftet. =( Det var tråkigt. Sen frågade jag om hur det fungerar med rengöring av leksakerna. Jag menar att det är ju en småbarnsavdelning och många småbarn, Hugo bla, stoppas leksakerna i munnen hela tiden. Men fröknarna satt bara där som frågetecken... Rengöra leksakerna... Öh... I alla fall på våren och vintern... Men hallå? Inte mer än två gånger om året?! Haha jag fick de nog att tänka till där... De skulle i alla fall taupp frågan med alla andra som arbetar där och höra hur avdelningarna gör och hitta en lösning. För jag tycker att det är liiite äckligt faktiskt. Jag vet att jag inte gör rent Hugos leksaker hela tiden, men det är ju en annan sak. Det är ju Hugo och de få kompisar vi har som leker med dem som man känner. Jag känner inte alla barn som går på dagiset... Alla barn som har haft de leksakerna i munnen sedan senaste rengöring.

Folk kanske tycker att jag är lite löjlig nu men jag tycker att det är en viktig fråga. Den ställde jag på öppna förskolan också och de berättade att de körde alla leksaker i tvättmaskinen eller diskmaskinen (beroende av karaktär) VARJE DAG! Det var ett svar jag blev nöjd med. Självklart förstår jag att dagis inte har de möjliheterna till att rengöra varje dag men de kan väl göra det kanske varannan vecka eller minst en gång i månaden i alla fall?... Eller vad tycker ni andra? Har ni tagit upp frågan på ert dagis och hur mycket berör den er?

Kommentarer
Postat av: Madelene

Kikar in.. Vilken ljuvlig och helt underbar bild du har som header=)

gå gärna in på min blogg och var med och tävla om en gratis fotografering inkl. sminkning och en håruppsättning om man vill



http://madelenel.blogg.se/2009/november/tavling-1.html#comment

2009-11-13 @ 08:25:19
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Oj det har jag inte ens tänkt på, tur du skrev det :) Det ska jag fråga Mios dagis på måndag redan.

2009-11-15 @ 00:36:42
Postat av: Matilda

Hej Amelie, De är väldigt kul att läsa din blogg och e hur du har de. Hugo är helt klar en av de sötaste. Angående de här med tvättning av leksaker. På mitt dagis är de iallafall ganska omöjligt att tvätta leksakerna så ofta. Vi har ingen tillgång till tvättmaskin, sen är de nog någonting som får schemaläggas, för ingen vill ju stanna kvar på sin lediga tid och diska leksaker..:) så du ska nog ta upp de med chefen istället. då kan de nog lösas..:) hoppas du har det kanon.-. Puss

2009-11-28 @ 13:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0