Förbannade rådjur!

2009-11-01 @ 20:21:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I Fredags var den en hur lugn och skön dag som hellst - tills allt hände. Haha. Mamma skulle komma hit och hjälpa mig sätta upp två hyllor innan babysimmet började. Jag sa till henne att jag ville att hon skulle komma och vara klar innan 5 så jag visste att jag hade lite tid på mig. Och jajjemen det skulle hon. Tio över fem var hon här och började borra. kvart över fem bestämmde vi att hon lämnade borren här och hämtade den nu i veckan istället.

Så bar det av till babysimmet och Hugo skulle lära sig att dyka från kant (sittandes). Vad söt han var när han satt där med händerna upp i vädret ;)
Det blev en snabbis i duschen och så akutfart till min kusins kalas. Väl där kunde jag trycka i mig tre kakor och en tårtbit så var det dax att åka igen.

Jag hämtade Stefan hemma hos Figge och vi åkte med en gång mot Hjo. Tyvärr kom jag på i grästorp att jag glömt Kjelles paket hemma så vi fick vända. *suck*  Man kan ju tro att allt var över där? Men inte! Det är ju oss vi pratar om här! Och faktiskt så är våran bil hel! Det kan den ju inte vara... Så vi krockade med ett rådjur 5 km ifrån hjo. Jayy! Nu har vi inga lyktor och våran huv är helt ihoptryckt. Grillen har fått en helt ny design och alla element är borta. Kul. Men lite tur hade vi i alla fall! För den viltförsäkringen vi hade slutade gälla idag och eftersom vi krockade i fredags så behöver vi inte betala något. Inte ens självrisken =)


Bilen med det som är kvar av våra strålkastare.


Där vi körde på rådjuret + bilen.


Stefan har plockat bort alla lösa delar.

Annars har vi inte gjort någonting i helgen bara tagit det lungt och umgåts med Kjelle, Ulrika och Maja. Eller jo, vi tog en sväng till Hem och Hobby. Jag älskar den affären! 


En väldigt trött Maja myser i fåtöljen.


Hugo och faster Maja kramas. ♥


Världens sötaste Maja!


Hugo spelar fotboll =)

På vägen hem (vi åkte tidigt så vi visste att det var just hela vägen hem eftersom vi inga lyktor har) var det 22 bilar som blinkade till oss att vi inte hade på lyset. Lätt att sätta på dem liksom :P När vi hämtade Mongo hemma hos Anna Lena så satt Theres och smaskade norsk chokladpudding med vaniljsås. Hon var snäll och bjöd med sig. Det är bara jag och Theres som gillar den, den är änna som gelé i konsistensen... Hugo var inte jätteförtjust i den heller.


Hugo fick smaka på chokladpuddingen... Var den god?


Syns det på Stefan hur mycket han älskar chokladpuddingen? =)

Det var min helg det. Nu är vi hemma, allt har gått bra det är bara bilen som är lite trasig. Hoppas er helg har vart lite mer lyckosam ;) Nu ska jag krypa ner under täcket och se på  Djävulen bär Prada. 

Vi har fått nyheter på MyKidoo! Detta är några visst är de snygga!! =)


En jättesöt sovpåse den finns i grön/turcos till pojkar.
I den rosa övergår den till ett nattlinne i strl 86/92.


En skittuff pyjamas i två delar. En sån tror jag att jag ska köpa till Hugo. =)


En tjockare mössa. Supercool!


Theres gillade mössan ;) Hon kan få ner den mer över huvudet men hon vill inte ^^
Det är one size på mössan och den passar både Theres och Hugo utan att trycket stretchas ut ;)

Kommentarer
Postat av: Therese

Åhh nej. Fy för att krocka. Inte roligt att få bilen så förstörd.



Jag var också o hämtade ut mykidoo paketet idag. Roligt med lite nyheter.

Hur går det för dej med dina partyn?



2009-11-01 @ 21:30:02
URL: http://mirasmamma.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Fy vilken otur men tur ändå att det gick så bra det gjorde :) Vill bara påminna om att köpa ny bilbarnstol till lillen direkt, åk inte någonstans med han i den gamla inte ens bara till affären. Man ska byta ut direkt.

2009-11-02 @ 12:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0