Idag är det onsdag.

2009-10-21 @ 20:35:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Stefan frågade hela dagen igår om det var onsdag eftersom han längtade till onsdag men inte kunde komma ihåg varför. Jag kan berätta att det var för att vi var bjudna hem till Anna Lena idag och att Stefan skulle få kroppkakor. Jag och Theres åt pannkakor istället. 

Idag har Stefan gått runt och frågat mig om det var måndag idag... Att han inte håller någon ordning i huvudet :P Hehe men i alla fall så håller han på att plugga järnet för han har snart ett prov igen. Jag tänker inte berätta när eftersom varje gång jag gjort det har det gått åt helvete. =)

Igår fick vi barnbidraget och igår tog det slut. Fy fan va tråkigt det är! Men Mongos mat var slut och vi var i akut behov av lite nödvändigheter. Så pengarna gick ju bara till nyttiga saker men ändå...

Idag fick jag även ett jätteroligt brev från försäkringskassan <3 Vi har blitt beviljade bostadsbidrag och eftersom jag ansökte i augusti så får vi 2600:- nu på fredag! Fy fan va skönt! Dessvärre blir det till att lägga bort de tills räkningarna ska betalas och allt som blir kvar hamnar i "Ullaredskassan" =)

Nej nu ska jag sätta mig och brodera lite på Hugos julstrumpa och titta på schrubs =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0