Onsdagen den 23 September

2009-09-24 @ 18:44:59<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag var det min lilla älsklings födelsedag! Vi klädde upp oss lite extra till dagis idag (det är därför det fattas en tröja på bilden med alla kläder på som ligger i inlägget innan, han har på sig den här). Vi tog med glass och gick iväg. Påvägen till dagis trillade Hugo med ansiktet ner i asfalten och skrapade upp läppen lite :S Men efter lite tröstande så var det bra så det var nog inget allvarligt. Sedan när vi hämtade Hugo berättade dagisfröken att han slagit i sig i stången över rutchbanan så han hade ett litet märke där. Typiskt. Första skadorna på dagis sker på födelsedagen... Attans.

Medan Hugo var på dagis så röjjde vi här hemma efter kalaset dagen innan. Sedan åkte vi och hämtade tårtan och hem och duscha och göra sig fin. Vid 4 kom de första gästerna och de som stog på listan den här dagen var Stefans mammas sida. Det är en högljudd bunt det med! =) Hugo fick mycket kläder och leksaker även idag.

Sedan var det bums i säng och den här natten sov våran älskling SÅ DÅLIGT! stackarn. Han har blitt snuvig hostig och så håller han på att få en femte tand. Inte lätt att vara liten.

Här kommer lite bilder från dagen:

Klär upp oss för dagis:




Bjöd på glass till dagiskompisarna


Hugo är så kalasfin!




Tårtorna som bjöds idag de är hämtade från Maxi och Ritz




Figge och Henke var här =)


Hugo "blåser ut ljusen"





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0