Till Figge:

2010-04-04 @ 14:56:28<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej bloggen är inte färdig än. Jag vet att det är rutor i bilderna. Och jag vet att menyn inte stämmer överens. Men jag måste få igång photoshop innan jag kan göra någonting åt det. Det kommer! =) Men som du vet har jag fullt upp med annat. =)

Påsken var jättebra! Hur har eran påsk vart? Vi åt en lugn middag hemma hos svärmor tillsammans med Stefans moster och två av henns barn. Vilket resulterade i en ganska lugn kväll när halva barnaskaran fattades :)

Stefan tog en tur till Elmia igår eftermiddag också men det gjorde inte mig någonting. Jag var så trött så jag gick och la mig istället. :D Idag ska vi antagligen hem till svärmor igen och äta lite rester ifrån igår. Mums! Det var verkligen jättegott igår så det borde ju vara lika gott idag om inget katastrofalt inträffat.

Annars är det lugnt här hemma. Jag har stött på en diet som heter varannan dag. Och det tänkte jag testa med början på måndag. Det är så enkelt att man får äta varannan dag medans man varannan dag dricker shakes. Jag
har en veckas shakes hemma som jag kömpte för länge sen och jag tänkte att om jag bara ska ta varannan dag. Så räcker den ju i två veckor. Det blir bra. Får se om det ger något resultat. Så ska jag försöka få med mig antingen Marita eller Erika ut och gå. Det kommer bli bra det här. Nu hoppas vi bara på resultat. =)
Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0