Fredagsmys

2010-08-27 @ 11:44:01<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag blev så full i skratt när jag läste kommentarerna angående kläderna jag kikat lite på. Naturligtvis så vet jag ju var Marita tycker om min "kolmilasmak" och jag fick även reda på att Camilla inte var särskillt förtjust i den blå farfarströjan som jag la upp ifrån HM. Men någonting jag inte hade räknat med, men som jag blev väldigt glad över; var att min klasskompis Matilda hade kommenterat. Och självklart står hon på min sida och tyckte att den var jättefin. =) Men jag blir inte förvånad. Den är lite hennes stil. Och jag bara älskar Matildas underbara, och väldigt speciella stil.

Annars idag så har jag ingenting planerat. Jag ska göra klart Kaninen som jag hållit på att virka några dagar. Jag ska även börja på en ny, som jag ska utforma lite själv eftersom jag (tråkigt nog) inte är helt nöjd med mönstret på den jag gör nu. Haha vad kräsen jag är. Men den nya kaninen ska bli till min lilla älsklingsbebis Hugo, så då vill jag ju ha den precis som jag vill. =) Köpte ett ganska tjockt grått garn som jag ska virka i. Och om det ändå blir en "för liten kanin" så köpte jag två nystan så att jag kan ha garnet dubbelt. *Hoppas på det bästa*

Min underbara kusin Veronica och hennes kille Niklas var här igår. De var här och åt lite kakor och dack the. Jag fick fyra jättefina muggar utav dem i födelsedagspresent. Jag tyckte att det var super, för då kan jag göra mig av med de fula vi har nu. Men det fick jag inte för Stefan. Eftersom vi ändå inte har så många så vill han ha kvar de gamla också ifall vi får många gäster; och det är väl smart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0