Trebarnsmamma

2010-08-29 @ 14:00:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jo.. det var väl inte världens roligaste när läggningen skulle sättas igång. Alla tre ungarna var helvilda och ville inte alls gå och lägga sig när jag var så trött att jag höll på att somna i soffan. ^^ Jag gjorde så att jag bäddade till alla tre i våran bäddsoffa, men det slutade inte så. Lex var helvild och hoppade omkring i soffan. Han var jättetrött men det var väl för spännande att ligga mellan hugo och Nova så han kunde liksom inte låta bli de andra två. Så honom flyttade jag in till Hugos säng där han somnade nästan bums.
Kvar i sängen var då alltså Nova och Hugo men Nova verkade ha ganska svårt att somna hon också när jag och Hugo var där i rummet; så när Stefan kom hem tog vi med oss Hugo in i våran säng och lämnade Nova i soffan. Hon somnade också med en gång typ. För jag och Stefan blev hungriga, och Stefan gick upp för att värma panpizza till oss. Och då sov prinsessan. 
Annars har det gått jättebra. Barnen har lekt tillsammans jättesnällt och hr vart relativt lugna. Eller ja, det är klart att de har stojjat och stimmat, men jag kan helt ärligt säga att jag trodde att ljudnivån skulle vara MYCKET högre än vad den var.









Kommentarer
Postat av: Camilla - Lex och Novas mamma

Va duktig du har vart Amelie! :) Vilka gulliga kort, speciellt det längst ner! :D Ha en jättemegatoppendag imorgon så hörs vi imorgon kväll. ;-)

2010-08-29 @ 18:44:41
Postat av: Sanna

Mysigt..! Btw Du har samma soffa som jag och vi har också brunt överdrag =)

2010-09-02 @ 07:11:40
URL: http://nothingcanttouchme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0