♥ Dag 23 – Hur muntrar jag upp mina vänner?

2010-12-15 @ 22:28:09<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Det är väl olika beroende på vilken kompis det är naturligt vis och på vad som har hänt. Men att baka, köpa godis och ta med en bra film brukar väl alltid fungera. ;) Mysa ner sig i soffan och släppa världen för en timme eller tre och sedan sitta halva natten och prata om allt som har med livet att göra. Det brukar väl alltid muntra upp. ^^

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, nej nej jag ska inte berätta varför Iphone är bättre för för dig och mig, vanlinga människor så märker vi antagligen ingen skillnad ;p ANdroid har öppet källkod och Iphone stängd källkod. Iphone kan man bara utveckla pogram i MAC. SÅ alltså.För dig och mig som inte håller på att försöka utveckla pogram i Linux och håller på med att utveckla pogram så spelar det ingen roll;) Därför jag inte fick in på ngt ;p Iphone är nog skitbra om man inte ska utveckla och göra om Mobilen :D

Det var bara det att jag hört Alex säga och prata så mkt om Iphone med sina vänner och mig. Och det är programerare i opensourche och ja, de kör android och vet omänskliga saker om en telefon som vi ändå inte tänker på :D

2010-12-16 @ 10:28:20
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja och angående det med tjejkläder till barne så har ju typ bara ärvt tjejkläder av Alex två små tvillingkusiner. Men som "tur" är att det hade mycket som inte var klänningar (vi fick det när jag var gravid) och jag var så orolig för att hela lådan skulle vara full med bara klänningar, haha.

Men det var lite rosa tröjor, någon tröja med ett djur på och byxor. SÅ Lukas kanj ju ha nästan alls :)

Förutom det kläderna det står "PRINSSESA" på eller "Pappas flicka" Det känner jag ju att mja det får vi lägga bort, för det tycker jag ändå att våran flicka får ha om vi får det någon gång :)

2010-12-16 @ 10:34:43
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Just de ja, ville bara tilläga angående Iphone att jag med vill ha en ;) Så det var inget att jag skulle försöka övertala att köpa en android istället. ;p Det är bara de så fort någon nämner att det ska köpa en Iphone så blir det som min hjänra inte kan stoppa mig och jag börjar prata om hur bättre android är...Men egentligen skulle jag som inte kan så mkt om telefoner förutom hur det används, inte lägga märke till skillnaden på de två sorterna ;D Så känn inte att du behöver försvara varför du vill ha en Iphone ;)

Sånt man får veta när ens kille utvecklar pogram till Andorid...haha

2010-12-16 @ 20:19:20
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja men precis, När Lukas kan välja själv vad han vill ha på sig och leka med så får han ju göra det. Jag tror de är nyttigt för barn att följa med och handla kläder och leksaker istället för att man köper hem kläder o leksaker själv...För om man nu vill att ungen ska utvecklas så måste de ju välja själv, Men när det är små så har man ju ALL makt vad man vill köpa, men sedan för att de ska få hitta sig själva och veta vad det gillar att ha på sig så tror jag det är bra att det får välja lite själva :) Eller vad tror du?

Sedan är ju frågan vart gränsen går och NÄR man anser att det funkar. Om Hugo skulle pekar att han vill ha en tröja med ngn text som det står något typiskt "tjejigt" vad skulle du göra då?

Jag vet att jag har ju min gräns. Jag köper inget som antyder att man just är flicka typ med ngn test eller liknande. Prinssesa eller ja. Men om man ska låta ens barn välja så måste man ju ha lite metoder IFALL det skulle välja helt gaalet.

2010-12-16 @ 22:58:02
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0