Jag tror jag är sjuk...

2010-12-25 @ 22:11:49<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag tror verkligen att det är något fel på mig i skrivande stund. Jag längar tills i morgon så jag kan träna igen. Jag måste vara knäpp. ^^ Haha. Men det är väl en bra sak i alla fall. :P

Jag fick ligga i Hugos rum ett bra tag ikväll när jag skulle natta honom. Det tog jättelång tid innan han somnade! Men jag låg och tänkte på hur jag ska göra i hans rum. Han fick ju tavlor utav min mamma i julklapp, med blixten på så de bör väl komma upp på väggen och inte ligga någonstans och samla damm. 

Jag kom på när jag låg där att han behöver en ny garderob snart. Dels så får hans kläder inte riktigt plats i lådorna längre. Och dels så är hans skjortor snart för långa så jag behöver ta bort en låda om de inte ska släpa i byxorna (som ligger i översta lådan...). Jag är totalt såld på Ikeas Stuva-serie. Den blå och den gröna, de är så jävla snygga! Haha. Den blå till Hugo och den gröna till Rasmus. Fast Rasmus inte behöver någonting ur Stuva än. XD Men ändå. Haha.

Vi har i alla fall inga pengar att köpa någonting för. Och de pengarna som vi faktiskt har bör just nu gå till att fixa Hugos rum istället för en garderob när den han har är hel och fungerar ett tag till. Sånt är livet. Tyvärr. Man kan inte få allt man vill ha.

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och kika på slutet på Natt på Museet och sedan MIB 2. Mys. =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Jo det går bra, men de senaste dagarna efter flytten då jag har satt på de så vill inte min kropp, är så öm och har muskelvärk så jag skippar det tills kroppen återhämtat sig. haha..men då det kom innan vi flyttade så tränade en hel kväll + nästa dag nästan en hel dag :D Tyckte det var så kul! Och kinectet känner av om man inte lyfter eller gör något ordentligt o säger åt en så då blir man ju lite mer taggad ;) haha

2010-12-25 @ 22:55:24
URL: http://lindamandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0