Stoooor skärm!

2010-12-14 @ 12:20:57<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Det känns ganska konstigt att sitta vid en dator i skolan och blogga. Vanligtvis så scrollar jag ner och ser knappt "Rubrik:" och de tre knapparna nedanför 'inlägget'. Så nu känns det ganska skummt att jag ser ALLT. Allt från loggan högst upp till den lilla texten längst ner, och ändå finns det plats kvar. ^^ (Jag har ju en mini-laptop)

Men det var inte det jag skulle ta upp faktiskt. Jag har vart på en väldigt intressant föreläsning om kultur och etnicitet. En rolig föreläsare och ett bra ämne. Dock så var ju några tvugna att förstöra allt sammans med att ständigt ta upp frågan om en lärare får uttrycka sina egna politiska åsikter inför en klass eller inte. Detta på grund av att föreläsaren hade tagid SD som exempel i frågan om utlänningar och hur man definierar utlänningar. *Härligt*

Nej nu måste jag gå härifrån faktiskt. Det kom en snubbe och satte sig brevid mig precis och han STINKER svett! :S Så jag går över till BVC-Huset och läser en bok istället och väntar på att få komma in och sedan åka hem. ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Testet är gjort för längesen =) Eller ja, iaf för några veckor sen. Jag går in i vecka 13 imorgon =)

2010-12-14 @ 13:28:11
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0