Klippning

2010-02-05 @ 20:14:10<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag klippt Hugo. Jag upptäckte i morse hur skevt de va i nacken, och häromdagen upptäckte jag en toft jag missat över örat. Så jag skulle rätta till detta idag. Men jag tog lite mer. Lika bra när man ändå är igång. Stefan blev inte nöjd, som vanligt. Men inte en enda gång har han blivit nöjd när jag har klippt Hugo så jag skiter i vad han tycker ;) *puss*


Så här snygg var Hugo när jag var färdig. =) Syns det att han bara fick en kaka? =)

Sedan blev det ett snabbt bad och påklädning. Så tyckte lillskrutten att det var dax att äta lite apelsin. Hugo gillar apelsiner och idag åt han upp en halv helt själv. XD Stora killen. Haha. Han har inte riktigt ro att sitta ner. Nej det är ju mycket roligare att springa runt och kolla på allt annat. 




Se så stilig han var idag <3 Mitt lilla hjärta.

Sen kom farmor och hämtade lillskrutten för han inte skulle behöva vara så trött på babysimmet. Så åkte jag till skolan. Det var ännu en förbannat tråkig lektion. Nu har vi vart där i 3 x 1½ timma. Det vi har kommit fram till är: att vi har bestämmt att vi ska göra ett arbete, antingen ensam eller i grupp. Vi har inte kommit fram till vad vi ska göra ett arbete om, men vi vet att vi får redovisa den inför klass, - om vi vill. Yayy. det går framåt här har jag hört?!

Stefan slutade så sent idag att Hugo missade babysimmet. Jag kunde inte åka med av kvinnliga anledningar ;) Det var lite tråkigt men Hugo var så trött idag så det var nog lika bra det. 

Jag hittade en bild jag tog på Hugo för någon vecka sedan. Syns det att han inte får ha den "dosan" eller? Haha. Pussgurka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0