Säger som M: "Varning för Gnäll"

2010-02-11 @ 10:18:32<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har nog gått och blivit sjuk igen. Oftast så orkar jag inte bry mig, eller rättare sagt jag har inte TID att bry mig om jag är sjuk eller inte om jag inte är jättedålig (som i måndags XD). Men jag tror att jag kanske borde lyssna på min kropp för en gångs skull när den säger ifrån att jag måste trappa ner. Jag pratade med bemanningen idag och vi kom fram till att jag ska ta en månad ledigt från jobbet. Jag har nu ledigt tom 14 mars. Så får vi se hur det blir efter det. Dels så måste jag ta livet lite lugnare, kan inte fara fram som en virvelvind hela tiden. Och sedan måste jag spara lite av min "lönekvot" till sommarjobbet. Som jag ska ringa och söka idag. :P Jag är så självsäker så jag tror att jag får det. Men man vet ju aldrig om chefen har ändrat sig eller inte. I oktober var det i alla fall helt lugnt och jag hade en plats som väntade på mig. 
Nu är jag helt slut. Jag mådde ju illa som tusan i måndags, men i tisdags kände jag ingenting. Igår däremot, när vi åkte hem till mamma kom det tillbaka och jag kände mig uppblåst och illamående. På kvällen när jag kom hem mådde jag riktigt illa och jag bara låg och väntade på att någonting mer skulle hända men det gjorde det inte. Och på tal om när vi kom hem, eller ja, när JAG kom hem. Jag fick nämligen inte ta med mig min lilla plutt hem igen. Mormor ville ha honom och kommer ner med honom på fredag innan simmet. Ok tänkte jag. =)
Jag har heller ingen ork till någonting och att bara gå ut en korttis med Mongo gör mig sängliggande i en timme efteråt. Jag har ingen ork i kroppen alls. Idag mår jag fortfarande illa och nu har jag blivit snorig till råga på allt och ont i nacken har jag. Suck. Vad som är bra är att ryggen är lite bättre i alla fall. Men det väger ju inte upp allt det andra. Så istället för att "leva livet och hinna ikapp med allt jag inte hunnit" nu när Hugoälskling är borta så ska jag bara ligga hemma och läsa och ta det lugnt. Kurera mig så jag tar ikapp med min hälsa i alla fall. För den är ju trots allt viktigare än att det är skinande rent här hemma...
Hoppas alla ni andra har haft en bättre vecka i alla fall :D Kramar från Sjuklingen

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

du e som en man haha dom kan ju inte stanna hemma även fast dom e sjuka :p

2010-02-11 @ 12:41:26
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Emma

"La Vila" har dem, min vän, sedan ska det finnas på GeKå's oxå. Dom är as cooola.! Hihi. Passar bra på ett grabb-rum tycker jag. :)

2010-02-11 @ 18:08:18
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0