Fan!

2010-01-16 @ 12:53:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag hade suttit igår och gjort en bild med text och massa skit som jag tänkte lägga in istället för ett inlägg. Men så sparade inte datorn bilden innan det stängdes ner så när jag skulle lägga upp bilden så fanns den inte! Gött jävla irriterande och då sket jag i det! Får se om jag orkar göra det någon annan dag men jag tror inte det ^^ Jag är för lat.
Igår var jag en sväng på Siba medans Hugo var på dagis med min svägerska Theres. Det var tänkt att vi skulle fylla på min garderob. Så blev nu inte fallet men ändå. Jag köpte en filt som jag tänkt att sy ett täcke till Mongo utav, en pyjamas till Hugo, ett linne till Hugo och en långärmad t-shirt till mig. Haha =)

Jag var dock riktigt nöjd med tröjan till mig den är köpt på pondus. Haha. Men jag gav bara 64:- för den så det var ett riktigt kap. Mer än så är jag liksom inte villig å ge för en vanlig simpel t-shirt. Det är därför jag inte köper så mycket kläder eftersom jag tycker att affärerna tar överpris för allt! 

Idag bär det av till Siba igen jag hade tänkt att jag skulle ta med kameran för det har hänt någonting med den! Den tar inte emot minneskortet längre och då blir jag trött. Så ska jag visa Stefan en skjorta so jag hittade inne på Cassels som jag älskade. Får se vad herrn säger om den och kanske provar jag den också :D
Annars så ska vi till vargön idag och hälsa på min mormor och min morbror med familj är där med. Deras lilla son fyllde 6 härom dagen och vi kom inte iväg för att gratta honom så vi ska ta det idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0