Sega söndagar

2010-03-07 @ 20:10:09<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är så seg idag så ni fattar inte! Jag har tvättat 4 maskiner med tvätt och jag har städat lite grann. Men jag är så trött så jag orkar inte med så mycket mer. Har inte fått gjort alls så mycket som jag skulle ha velat men jag får väl ta resten imgn när jag är ensam kanske.

I morgon kommer min mamma och hämtar mig strax innan 12. Så åker vi in till stan och möter upp min mormor. Vi tre ska gå och äta sushi. :D Mamma och mormor har aldrig ätit det förut så det ska bli roligt å se vad de tycker. Jag tycker ju att sushi är jättegott! Men det återstår att se. Jag har också ett paket till min kära mormor. Får se vad hon tycker om det. Efter lunchen så ska jag gå till Marie Alberts och möta upp Stefan och Hugo. Stefan har läkarundersökning i morgon så att han kan skicka in taxi korts papprena någon gång. =) Snart har han (förhoppningsvis och antagligen) kortet. <3 Underbart! Efter läkarbesöket så åker vi hem till Peter och lämnar av Stefan så åker jag och Hugo antagligen hem, för att vara utan Stefan resten av veckan. Får se hur det går. Det kommer att gå bra. Det tror jag allt. Jag får ju besök. :D

Det kommer (om allt går vägen) i alla fall två helt underbara människor hem till mig i veckan. Inte på samma gång. Men det gör absolut ingenting. Då sprider jag bara ut lyckan lite granna. :D Jag har lovat den ena att jag ska baka en kalddkaka som vi ska dela på. Det kommer att bli så bra så. =)

Nu ska jag sätta mig brevid min älskling och se på när han spelar Guitarr Hero. Hugo tycker att det är jätteroligt med alla "prickarna" som susar fram över skärmen. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

okej va bra då kan jag gå ner på stan å kolla slippa åka te torp :p

puss å kram

2010-03-08 @ 21:17:12
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0