Brunett

2010-05-26 @ 12:42:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
JAg färgade håret igår. Det blev mörkbrunt. Jag tror att det blev bra. Vi hoppas på de :P JAg hade en flis i lillfingret tidigare. Det gjorde lite ont. Jag ska till sommarjobbet idag och ha möte. Hoppas jag får mitt schema. Igår var jag hemma hos Marita och såg på ESC. Eller vi skulle göra det men vi snackade en massa skit, färgade mitt hår å åt godis. Jag kom hem vid 1.  Nu ska jag ladda upp med energi och gå ut med Mongo innan jag ska hämta Hugo på dagis.

Kommentarer
Postat av: Marita

Hmm.. Jag får känslan av att du verkar lite trött när jag läser det här inlägget.. (?) Kan detta stämma..?? Hoppas det gick bra på introduktionen.. Det gick iaf bra för mig, men har ju varit på 4 sånna genom åren, på samma ställe ju, så det var inte mycket nytt under solen.. Å så tycker jag att dom kunde gött bjudit på kaffe. Det hade jag behövt mot slutet.. :S Fick mitt schema oxå. Ska sätta mig å försöka lista ut vad alla A2, B1 å S4 betyder.. [???] Jaja, det såg bra ut. Inte så många helger. Jäääj! ;)

Nu ska jag ta tag i läggningen av en övertrött unge.. Kul kvällsnöje jag har. Ska nog smussla med mig chokladkakan in.. :P Kraam!

2010-05-26 @ 19:48:39
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0