Fredag

2010-05-28 @ 13:05:22<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag är det då fredag och det händer ingenting. Hugo går sin sista fredag på dagis för ett tag. Eftersom jag inte har någonting att göra de kommande fyra veckorna innan jag börjar sommarjobba, så går han 15 timmar i veckan igen, med inhoppning ifall jag skulle behöva jobba. Det är en ganska lugn fredag idag. Svärmor kommer på besök i idag. Hon och Stefan ska äta kroppkakor. *blä!* Jag tänkte steka mig några pannkakor. Och nej, Hugo får ingen mat eftersom han fortfarande är på dagis. :P Vi ska åka och hämta honom senare och då ska vi åka in till staden. Vi ska en tur till systemet och apoteket bland annat. Och så är jag förbannat sugen att hoppa in på H&M och köpa en till keps och ett par "vaans" till Hugo. Jag såg de igår när jag var där och de är SÅ fina! (L) Får se vad Stefan säger.



Stefan byggde oss en grind igår. Så att vi kan ha dörren öppen och vädra, utan att Mongo och Hugo ska springa och störa våra grannar alldeles för mycket. Och ja, jag har hängt upp en handduk men det är för att det är galler just där, så att Mongo inte ska stå och skälla på folk som går förbi. Men den lille fule står och kollar ner, mellan golvet och räcket och skäller ändå. XD



Var ute och plockade liljekonvaljer idag. De doftar så underbart! Det är nog den bästa tiden på året, när man kan plocka in dessa skogens juveler.



Jag vill väl inte påstå att jag ser bra ut på något av korten. Men den här färgen har jag på mitt hår just nu. :P Ifall ni var nyfikna. =)

Nej nu ska jag sätta mig ner och göra klart Novas ena present. Haha hon kommer att få massor, jag hittar bara mer och mer saker till henne. Men för er andra, som inte har fått/ska ge så mycket, det har inte kostat lika mycket som det verkar. Jag har lyckats hålla mig under hundralappen fast det är 6 saker i paketet ;)

Kommentarer
Postat av: Marita

Sikken tjusig grind han har snickrat ihop, handymannen.. :) Imponerad! Men som sagt, blir ju lite trångt ifall ni ska ha möbler där nu väl..?? Vi hade AAAALDRIG fått plats med en sån grind.. [suck] men jag gillar ju våran vägg-grejj iofs. Kanske kan leja Stefan å spika ihop en lite snyggare grind till oss..? Vi har ju kompostgaller.. haha.. Nödlösningar nödlösningar.



Å tack så mycket för liljekonvaljerna! Igen.. Dom luktar underbart!! :D

Nu ska jag bara muffins till kalaset imorrn. :) Puss å kram!!

2010-05-28 @ 21:30:06
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0