Klockan är 3 och här är ekot.

2010-05-17 @ 14:51:26<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja om en kvart slår klockan tre och jag ska börja med maten. Har uppdaterat mig bland alla bloggar nu en stund. Det tar lite tid om man är så dålig på att uppdatera som jag är. 56 nya inlägg hade jag när jag loggade in på bloglovin' nu. *Suck* Men jag har varit duktig och bara skummat igenom 2 eller tre inlägg. ;) Så nu är jag uppdaterad. Det är tur att det inte är så långa inlägg i alla fall. :P För det tog bara en kvart att gå igenom alla XD

Tidigare idag har jag gjort en massa pluggeri. Jag ska fortsätta ikväll också för jag behöver läsa några sidor till tills i morgon. Det är grupptenta i morgon. *Suck* Det roligaste är ju att i en annan kurs har jag redan skrivit en uppsats om detta ämnet, men det gills ju inte i denna kursen. Tyvärr. Det är tråkigt att läsa igenom kapitlena igen. Men det behövs göras.

Idag är det öppet hus på dagis. Vi har tänkt oss dit. Hoppas att Stefan hinner hem innan, annars får jag gå själv med Hugo. Men vi bestämde att vi skulle gå tillsammans med Camilla,  Jonas och Nova och Lex. Så det underlättar ju. Nova skulle tydligen sjunga idag. Det ska bli roligt och se. =)

Nej jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. Jag ska ta en promenad ikväll har jag bestämt. Med eller utan Erika. :P Kanske vill Camilla följa med om Erika vägrar. Tänkte mig ut i skogen, har inte gått skogspromenaden sen i höstas innan snön kom. De plogar ju dåligt där inne så då hittade jag mig en annan runda på gatorna istället. 

Nej nu blir det mat. Eller förberedning av den i alla fall för vi ska ju inte äta förän vid fyra, halv fem ;)

Vad gör ni andra en dag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0