2/11-10

2010-11-02 @ 19:37:46<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
I morgon är dagen. Dagen med stort D. =) Haha. Jag längtar jättemycket verkligen! Det ska bli så härligt att bara släppa allt och vara tillsammans med min älskling. Inte ha någonting planerat (förutom ett möte med ultraljudsmaskinen då. :P) utan bara göra det man känner för. Det var inte igår man kunde släppa allt så där. Hoppas bara att det blir så som jag tänkt mig så att vi inte stressar runt ändå bara för att man är van vid det liksom.

Hugo ska vara hos sin farmor hela dagen i morgon. Han älskar att vara där och jag vet att där går det ingen nöd på honom. Haha. Jag berättade för Hugo ikväll att han skulle till farmor i morgon när han vaknade. Och han var jättearg! För han vill ju åka NU! Haha. Men nu har det värsta lagt sig och han har gått med på att vänta tills i morgon. :P

Jag har även gjort ett röjjande där hemma i klädkammaren. Det är stor skillnad på hur det har sett ut. Men det kommer även att vara stor skillnad nu mot hur det kommer att se ut. Och i morgon antar jag att det blir avslöjat vilken färg det kommer att bli på väggarna. ;)


Tomt vare här.


Den stora ytan har Stefan spacklat och den lilla har jag gjort... Haha.
Han är liiiiite snabbare än jag. ^^

Idag har vi annars inte gjort så mycket. Jag har läst en massa reflektioner som jag ska ha läst tills på torsdag och så har en underbar människa vart här och gjort underverk i våra hår. :D Haha. Fan va skönt det är att inte ha en massa hår överallt! Fast det är ju precis det jag har egntligen. Massa avklippta hårbitar som kliar innanför kläderna. Blir till att duscha av sig innan sängen idag. :P Men det är nog smart att ta det efter spacklingen för annars måste jag ju tvätta mig igen.


Före


Efter




Före
(långhårig som få :P)


Efter

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

va fina ni är!! :) Lycka till imorn :)

2010-11-02 @ 20:02:51
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Det verkar inte ha vart magsjuka, för idag är han helt normal i magen och har ätit precis som vanligt, så det måste vart nåt han ätit. Annars hade jag garanterat blivit smittad också, jag klarar mig aldrig undan de annars.

2010-11-02 @ 22:34:12
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: nalle333

Herrejösses vilken skillnad! Nu blev jag också sugen på o klippa mig :P

2010-11-03 @ 09:25:35
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Emelie!

Men JÖSSES så nyfiken en är nu! ;D hihi

2010-11-03 @ 20:22:34
URL: http://nodisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0