♥ Dag 07 – Min(a) bästa vän(ner)

2010-11-28 @ 21:35:49<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har ett par stycken faktiskt. Vänner som jag vänner mig till när jag har det svårt. Underbara människor som förgyller min vardag på olika sätt. Tyvärr så pratar jag inte så ofta med några av dem. Men för mig räknas de ändå som de närmaste...

Erika och jag har känt varandra sen jag var sex. Vi är periodare och pratar inte alltid så mycket. Erika är en sån person som jag verkligen kan bli galen på, hon kan driva mig till vansinne och hon kan få mitt blod att koka. Men ändå så finns hon alltid där. Och jag kommer alltid att finnas där för henne. Hon förstår och stöttar. Finns där när det är svårt eller man behöver prata. Min fru.

Anne har jag känt sen femte klass och tyvärr pratar vi inte så ofta längre. Mycket beroende på att hon flyttade till Värnamo i gymnasiet. Men när vi pratar så är det som om vi aldrig har vart ifrån varandra. Hon gör mig lycklig och jag kan längta mig tokig tills vi ska ses. Vi har vart med om mycket och jag hoppas att det kommer bli mycket mer. Älskar dig mitt rövhål!

Linda har jag också känt väldigt länge. Vi träffades först i mellanstadiet men det var inte förän under gymnasietiden som vi kom varandra riktigt nära. Det var verkligen du och jag ett tag. Men tyvärr tog det slut. Vi gled isär och hittade liv på var sitt håll. Linda bor inte heller i närheten utan flyttade till Mullsjö och skaffade sig familj där. Långt bort ifrån mig.. :P Men vi har börjat hitta tillbaka till varandra även om all kontakt nu för tiden sker över internet.

Sist men absolut inte minst, vill jag ta med Marita. Hon är verkligen helt jävla underbar och hon betyder så mycket för mig. Vi har verkligen jätteroligt när vi ses och vi är liksom samma skrot av ett korn. ^^ Jag kan vara mig själv helt och fullt och prata om precis allt som faller mig in. Jag älskar dig vännen!

Kommentarer
Postat av: Linda

<3

2010-11-28 @ 22:48:57
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: M

Äh, men.. åh. Vad du är söt. Nu sitter jag här å rodnar.

Right back at you! ;) Wouldn't have you any other way, liksom. Vi ÄR verkligen samma skrot. Det är sant. Älskar dig oxå, käraste käraste granne å vän! <3

2010-11-29 @ 10:18:00
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0