Det spöregnar verkligen ute!

2010-11-13 @ 11:00:38<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Gud vad tråkigt. Men jag ska ju bara sitta hemma och plugga hela dagen så det gör väl inte mig så mycket egentligen. Figge är här igen, och just nu står de två stora pojkarna och spacklar i minstingens rum. Stefan har lovat mig att de ska bli klart idag så... =) Så är det dax att slipa nästa vecka.

Och på tal om nästa vecka så går jag bara i skolan en dag då. Det ska bli så himla skönt faktiskt. Men det betyder ju inte att jag inte har någonting att göra. Läsa utav bara fan och försöka hitta stoff till mina uppsatser. Jag fattar inte hur jag ska få in all information jag har tänkt mig att hitta (HAha!) i 1000-1200 ord. Men det ger väl sig. Först och främst får jag väl se om jag ens hittar någonting.  Det löser dig nästa vecka.

Nej nu ska jag lägga mig och ta ett bad tror jag. Och läsa lite i en så oerhört spännande bok! (Eller inte.) :P

Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Vill kunna hlla min närvarao lite öppen. Jonas skall nämligen iväg fredag-lördag och sedan vet jag inte hur akut de är med att böja gå bervid om jag skulle få jobbet...

Men kan vi bstämma av på lördagen??

2010-11-14 @ 10:29:47
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Jag kan väl när som helst också :) Jag går ju bara hemma ^^ hehe. William går på dagis mån-ons 9-14 så det är när du känner fört :)

2010-11-14 @ 10:29:50
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0