Joo då...

2010-11-21 @ 12:00:35<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Än så länge går det väl ganska mycket enligt planerna denna dag. Vi har hunnit med att damma av och rensa lite i Hugos rum. Igår skulle jag sortera hans leksaker i lådorna och Hugo flippade. Haha. Jag fick absolut hälla ut allt på golvet men jag fick fan inte plocka i det i lådorna igen. Han stog och skrek åt mig och plockade ut allt på golvet igen. ^^ Sötnos. Men idag gick det bättre så nu är det rensat och dammat på en hel del skit i hans hyllor. 

Nu ligger prinsen och sover. Det som inte gick enligt planerna idag var att Hugo vägrade äta lunch innan han gick och la sig. Jag försökte men han satt bara och skrek så det var liksom inte lönt. Då var det bara i säng med honom och så får han äta sen när han vaknar. Men det känns fan bra! Klockan är 12 och Hugo sover! Det var ett tag sedan det hände. Haha. 

Nej nu ska jag plocka ur och i diskmaskinen och sedan lägga mig i ett bad och läsa lite inför föreläsningen i morgon. Efter det så är det dax att börja göra allt i ordning inför partyt här hemma. Veronica (som ska hålla i visningen, alltså inte min kusin...) kommer vid halv tre sa hon så det är ju en liten stund kvar. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0