Ullared

2010-11-11 @ 17:06:07<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag var ju lite orolig för det här med vädret inför igår. Eftersom det inte är världens största vägar den sista biten till Ullared så hoppades jag på fint väder för att inte fastna i snöyra någonstans på vägen ner. Men det gick fint. Alla tiders faktiskt. Det snöade fortfarande när vi åkte kl 6 men det blev bara mindre och mindre snö på vägen ner. Nedanför GBG var det i stort sett ingenting och i Ullared var det verkligen inte en snöflinga. Inte ett spår av att det har snöat alls. Så det gick ju bra. 

I Ullared hittade vi det mesta vi skulle ha också faktiskt. Inte så många julklappar, men jag klarade av tre i alla fall. =) Annars fick vi:

Stefan: Ett spel

Jag: Två leggings, två amningslinnen, ett linne, en kofta, en jacka

Hugo: En dvd, Jacka med termobyxor, pepparkaksdress, strumpor, thermoleggings, lakan

Rasmus fick: En lampa, spjälsängsskydd med barbapappa, en dreggellapp, fyra par strumpbyxor, en skötväska (är väl egentligen inte till honom men ändå..), tossor, en" mitt första år-bok", en anteckningsbok som jag ska skriva ner förlossningshistorien i

Vi fick mer tag på: Ljus till adventsljusstaken, lite julklappar, microfiberdukar, scrappgrejjor, julklappspapper

Nej jag kommer inte på om det var någonting mer. Men detta var i alla fall det vi fick tag i, fast det ser mycket mindre ut när man lista upp det så här :O :P

På hemvägen stannade vi på ikea å åt och Stefan fick en datastol. 

Idag då, har jag vart i skolan på föreläsning hela dagen. På vägen hem gick jag in till biblioteket i stan och lånade lite böcker till Hugo. Men den lilla ungen vägrade lyssna på bok. Haha han skulle bara se på Rorri, så vi får väl se om det blir något läsande sen. Jag har ju böckerna tom 2 dec så jag har väl tid på mig. ;)

Kommentarer
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Jo om man badar han ofta, sen badar han med olja i, och det är fett för huden .

2010-11-11 @ 17:50:01
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0