Vecka 30

2010-11-26 @ 19:17:53<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Anne tyckte att det var dax för en magbild igen. Så på henns begäran kommer en bild då. :P

29 + 5

Det är egentligen inte så bra här hemma tror jag. Jag känner mig helt konstig. Vilken tur att jag (förhoppningsvis) ska sitta ensam hela natten. Så jag slipper vara social i alla fall. Stefan slutar om en kvart. Då ska vi väl packa ihop alla grejjer så ska jag köra honom till Figge när jag åker. De ville egentligen vara här men jag orkar inte med det. Plus att jag vill sova i morgon. :P Så då är det bättre om de är någon annan stans, i det här fallet hemma hos Figge.

Mongo ska med dit, ska bli ganska skönt att slippa gå ut med honom i morgon när jag kommer hem. Bara kunna bumsa i säng liksom. Kommer bli skönt. Hoppas bara på en lugn natt var det gäller snön så jag slipper skotta fram bilen eller parkeringen i morgon. Det hade ju vart mindre roligt. 

Idag har jag vart en sväng på Siba med svärmor och Theres. Hugo var naturligtvis med också. Jag lämnade tillbaka ett par tofflor jag köpt till Hugo tidigare, för de var för små. Och så köpte jag lite tabletter på apoteket och även ett par grå finbyxor till Hugo på Lindex. De ska han ha på jul är det tänkt. Så nu är Hugo helt klar inför Julen. Hans paket ifrån oss har kommit till posten också så vi ska hämta upp det när vi har tid. :P Helt klart. Känns skönt. Stefan är också helt klar och ja... det är väl jag med. Hade egentligen velat ha någonting roligt att ha på mig men känns onödigt att köpa någonting nytt nu liksom. Nej, jag rotar fram någonting jag har istället.

Nej nu ska jag packa ihop allt som jag ska ha med mig inatt. Kanske ska se på de där Harry Potter-filmerna jag lånade av Marita och Tommy om jag får lite tid över. :P Jag upptäckte ju att jag är två filmer efter :O Så jag har ju två filmer kvar att se innan jag kan se den nya. Haha. Hoppsan. Så är det väl ibland om man inte är riktigt med i svängarna. 


Kjelle: Jag har fel mobilnummer till dig... Kommer till någon Göran eller något. :S Kan inte du skicka mig ett sms eller slå en signal så jag får ditt riktiga nummer? Kram

Kommentarer
Postat av: Kjelle

Hej Amelie! Du har allt rätt nummer men det är jag som har vidarekopplat mitt nummer till gösta,fel av mig haha, men nu är allt okej igen. Kram kram

2010-11-26 @ 22:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0