Fredagsmys

2010-10-01 @ 21:59:43<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag var vi uppe med tuppen. Hugo började dagen förbannat dåligt. Med en massa skrik och gråt. Usch! Men så är det ju ibland. Men det gjorde ju att jag inte var på världens bästa humör direkt. Men jag fick iväg ungen till dagis och kom iväg till skolan själv också. Vi skrev färdigt allt vi kunde och bestämde att vi inte kunde göra mer. Så vid tolv åkte jag hem igen.
Det var ju meningen att jag skulle sätta mig och leta lite info ang nästa del i uppgiften men jag bestämde mig för att jag var så trött att jag skulle somnat om jag la mig och läste. Så jag gör det i helgen istället så använde jag de där tre timmarna åt att städa här hemma. Jag var så duktig så! Rensade avloppet inne på toaletten och städade en massa i köket. Gick ner till källaren med en väska, ut med soporna och hittade klädpinnen till Hugos garderob. Jag strukturerade om i Hugos garderob så att alla hans kläder nu mera finns på samma ställe och hängde upp stjärnorna på Hugos vägg. Se vad jag han med. ;) Sen kollade jag på supernanny i ca 10 min och åt en panpizza innan pojkarna kom hem.
När Stefan kom hem hängde han upp månen i Hugos rum med. Så nu är allt klart. I alla fall på den väggen. Får se vad jag gör med resten av rummet också. Haha. 

Anna Lena ringde och bjöd över mig och Hugo på middag. Det sa vi inte nej till och begav oss ut till velanda. Vi stannade där tills Hugo höll på att somna och när vi kom hem blev det raka vägen in i pyjamasen och genom tandborsten till sängen. Jag läste en saga för honom i hans nya säng och sedan (ja jag är väl lite elak kanske? Nej...) stängde jag in Mongo i Hugos rum. Hugo vill ju att Mongo ska sova med honom; Men Mongo är inte så förtjust i tanken. Men när jag stängde dörren gick han och la sig i fotändan på Hugos säng och Hugo var jättenöjd. Jag ska öppna dörren här snart så att Mongo slipper ligga där inne hela natten om han inte vill.

Men jag tänkte jag skulle bjuda på några bilder idag med. Så blir det lite roligare att kika in. Jag hatar att läsa en blogg utan bilder; så hur snällt är det då av mig att aldrig lägga in någon bild typ. :P Haha. Förlåt!

Först ut är en bild på Hugos vägg:


Sedan kommer två klickbara bilder på Hugos tårta på barnkalaset:


Hugo i sitt nya fina fleeceställ som han benämner som "Fiiin!" varje gång vi tar på det :P


Raggsockarna jag köpte till honom:

Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Köpte också de stuporna på Maxi : ) Kanon att ha i gummistövalarna nu på förskolan : D

2010-10-02 @ 09:21:46
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0