Ikea, Mamma och Grannarna...

2010-10-02 @ 23:06:48<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag åkte vi till Ikea. Vi köpte en lampa till sovrummet (bild kommer när den kommit upp) och en till hallen (en sån där vanlig hall-lampa). Sedan köpte vi blockljus till Anna Lena och jag fick två nya ramar till min fotovägg. Nu börjar det likna något. ;) Sedan det absolut viktigaste vi hittade på Ikea var en ny servis. Så nu har vi en svart fyrkantig servis hemma. Som vi har letat. ^^ Och nu har vi ju 8 av varje sak istället för 3 mattallrickar, 12 muggar och 8 assietter typ. Haha. Vi är tydligen duktiga på att slå sönder porslin här hemma. Nästa gång blir det nya glas och muggar. För det hade vi inte råd med idag. Glas har vi ju typ bara 5 kvar. Fast vi har köpt hur mycket som hellst! Men vi har ju alla våra cola-glas i olika modeller så glas har vi ju liksom. Och alla våra udda koppar. ;)

Efter Ikea åkte vi till Munkedal och hämtade borden. Marita och Tommy fick ut sitt set till lotten och vi fick hem köksmöblerna. Nu ska vi bara åka och kasta de skitstolarna vi har och ställa upp det "nya" i köket. Kommer att bli super!

Någonting som är ganska roligt idag också... Är att min granne (någon av dem) spelar en massa musik idag igen. Jag vet; klockan är bara elva. Natten är ung och bara barnet. Jag har ingenting emot att han spelar nu egentligen. Jag hoppas bara att det inte håller på till halv fem inatt igen. Och att de håller sig till den här nivån (eller lägre) och inte höjjer så att Hugo vaknar. Då kommer jag gå berserk här hemma kan jag ju säga. 

I morgon är det Stefans morgon. Tack gode gud att jag får sova ut någon dag! ^^ Och sedan ska jag baka en tårta. Jag skulle egentligen gjort det idag; men jag hann inte eftersom vi kom hem så pas sent som vi gjorde så då orkade jag inte. Nej jag tar det i morgon och hoppas på det bästa helt enkelt. För i morgon då, så ska vi åka till Stefans moster i Grästorp och så ska vi fira Hugo, Stefans kusin Mattias och deras mormor Gittan som har fyllt år. Vi slog ihop kalasen så det slipper bli så tätt med partyn liksom. 

Fy nej, nu ska jag gå å lägga mig. Får ta mig ett stort glas mjölk först och hoppas att halsbrännan släpper. *Måste komma ihåg å köpa de där tabletterna*

Kommentarer
Postat av: M

Jag går ju delat tur idag.. :S Jäkla skit är vad det är. Å jag är redan dödstrött, så vi får nog ta det en annan dag.. Jag är ledig måndag, men tror att jag kommer att stupa i säng ikväll..



Kram!

2010-10-03 @ 05:40:46
URL: http://stjaernfall.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Nä, sådan dagar är inte ett dugg kul och inte blev den bättre, Hampus grät nästan hela dagen, så Jonas kom hem...

Hampus har 26-27 på skor så de blev 25-27 på strumporna. Har faktiskt inte provat dem :/ Såg ju ut att psssa ;P [haha]

Skippade fodrade gummistövar och handlade sådana ; )

Hampus har de joggingskorna med lite högra skaft nu och de är hittills lagom, men frågan är hur länge till. Kanske får vi snart byta till mellan paren. Har ju börjat att bli riktigt kallt nu...

2010-10-03 @ 09:45:53
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0