Förbannade jävla skit...

2011-08-07 @ 20:56:58<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag vet inte vad jag ska göra... Det känns som om vi har provat det mesta och ingenting fungerar. *Suck* Hugo är helt galen! Nej inte han egentligen... Men hans sovtider är helt åt helvete! ...Igen.

I ett par veckor nu så har han inte somnat innan klockan har blivit runt tolv på natten. (Det betyder att jag är helt jävla död på dagarna eftersom jag knappt får sova någonting!) Vi har sedan länge tagis bort sovningarna på dagarna för honom för det blir "för mycket sömn". Då somnar han inte på kvällarna. Men ibland har han tagit sig någon tio-minutare och det har vart fine liksom. Men nu det senaste så har vi vart stenhårda med att han inte får sova någonting under dagarna. Men det hjälper inte. (ganska självklart eftersom han inte har sovit tidigare heller iofs...)

Vi har också lagt ner krut på att göra saker. Vi var i husvagnen ett par nätter, har hälsat på kompisar lekt och busat m.m. men utan resultat. Ungen har ändå inte somnat tidigare. Vi har provat att lägga honom lite senare eftersom han kanske helt enkelt inte är trött vid "läggdax" men det hjälper inte det heller.

Nu ställer vi in operation väckarklocka. Vi får väl helt enkelt starta dagarna tidigare om han ska komma isäng tidigare då. Jag vill egentligen inte göra det, för jag tycker inte att det är försent att gå upp vid 8-9 på morgonen. Men om det betyder att ungen kommer i säng lättare så får det väl bli så då... (Och ja jag vet att många andra går upp mycket tidigare med sina barn och oj va du fjantar över att behöva gå upp i någon annans "normala" tid... blä blä blä. Men vet ni vad, JAG SKITER I NÄR NI GÅR UPP!!)

Kommentarer
Postat av: Therese- mamma till 2 underbara huliganer

Känns lite så här med. Nu när de vart semester har ju killarna inte somnat fören vid 22 och jag vill att de skall sova (att man kommer ut från deras rum) senast 21. Så nu funderar vi på att ta bort Hampus vila, förutom de dagar de går 7-16.30 på fsk, för då kommer han somna på vägen hem. Pontus är en gåta, vet inte hur de skall lösas, hoppas på

Morgon väckning och fsk lek ; )



Hoppas verkligen att de kan hjälpa att komma upp lite tidigare, för att ni alla skall få mer sömn och känna er utvilade : )

2011-08-08 @ 08:20:46
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0