1 Månad kvar

2011-01-06 @ 11:39:36<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Ja idag är det alltså bara en månad kvar till BF. Det känns lite skummt. Det känns dels som att fyra veckor är kortare på något sätt. En månad känns som längre tid tycker jag. På måndag är det ju liksom bara tre veckor men ändå är det en hel månad idag. Förstår ni hur jag tänker. :P Men det gör precis detsamma. För Rasmus kan ju komma ut om sex veckor eller... i morgon. Det är ju ingen som vet när han har tänkt att kika ut till oss här i kylan. =)

Idag är det ändå inte så kallt om vi ändå pratar kyla. Det är ganska skönt faktiskt. Men lite kyligt är det ju fortfarande. Vi ska ut idag. Ut i kylan och åka och handla. Lite smått och gott så vi har mat nästa vecka också. Sånt där ganska träkigt göra som man bar blir fattig av. Måste köpa ett paket blöjor också. Det är inte lika roligt. *Suck* det är så dyrt med blöjor! Och vi har en hel del här hemma som Stefans farmor och farfar har köpt i norge eftersom det är mycket billigare där. Men de blöjorna kan han inte ha på natten. Han kissar för mycket så det läcker igenom. Så vi måste ha comfort fit till honom på natten för att inte behöva byta allt i sängen också...

Idag har vi plockat bort julen jag och Hugo. Jag orkade inte längre. XD Haha så nu är den borta. =)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hrm jag vet inte, tror inte det. Typ samma som sist, vid runt 10?

2011-01-06 @ 12:22:30
URL: http://idahannajohanna.blogg.se/
Postat av: Linda

Jaja, stickad eller virkat. Jag vill också pyssla med ngt sådant. Ser så mysigt ut. Men jag har kikat på lite filmer på youtube och öhm, ja. Ser ut som jag skulle få lite utbrott på det där ;( Haha.

2011-01-06 @ 12:58:36
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Linda

Aa om det är samma blöjor som vi har så funkar de inte så bra på natten om de kissar för mycket, som tur är så har det bara hänt 2 ggr att Lukas har kissat igenom så än sålänge funkar de vi har på natten :) Har inte köpt ett paket blöjor på 2 månader, det är gött :D

2011-01-06 @ 14:19:04
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Marie [Mamma till William & Linus]

Va fort det har gått, men det tycker man väl alltid om andas graviditeter, medans man själv tycker att det går jätte sakta :) Kramisar!! =)



Vore kul att ses nån dag =)

2011-01-06 @ 22:23:14
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0