Va glad man blir...

2011-01-10 @ 13:18:15<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
När jag var gravid med Hugo så arbetade jag fram till den 18 augusti. Hugo var beräknad den 24 september (men behagade titta ut den 23) så jag var alltså havandeskapsledig i ca en månad. När jag skulle "gå hem" var det folk på jobbet som fortfarande inte hade fattat att jag var gravid och gav mig stora ögon när jag berättade att det bara var en månad kvar. 
"Men det syns ju inte!"

"Gud va liten du är!"

Trevligt. Det är precis sånt man vill höra... Eller inte. Alltså missförstå mig inte. Jag vill inte höra "fan va stor du är!" heller men det är ju inge kul om folk inte ens ser att man ar gravid. Att de tror att jag bara går omkring och faktiskt är så här tjock...

Idag fick jag ännu en sån där rolig kommentar. När jag lämnade Hugo på dagis så frågade en fröken mig ifall jag skulle börja den nya terminen idag. Jag berättade att detta är min sista vecka och att jag inte kommer hoppa på nästa termin eftersom jag är beräknad om tre veckor... Varpå jag fick stora ögon tillbaka med en kommentar som:

"Men oj då! Du är ju så liten. Du är ju som en muminmamma!"
Då undrar jag naturligtvis... Vad har munimmamman med saken att göra? 

Jag vet att jag inte är överdrivet stor. Och jag är glad för det faktiskt. Det hade vart ännu jobbigare om jag var större och jag tycker att jag är nog så otymplig som det är. ^^ Smidig som ett kassaskåp!

I går när jag gick runt och plockade saker från golvet så började Hugo stånka ljudligt och böja sig och ta lite i golvet. Efter ett tag undrade jag vad han sysslade med och frågade Stefan. Stefan skrattade och berättade att han härmar mig. Jaha. Det kändes ju roligt. Haha ser jag så rolig ut när jag plockar grejjer att man måste härmas. XD Haha då ska jag nog börja sätta upp kameror här hemma för det kan ju hända att jag gör massa roligheter ;)






Rasmus Vecka 37


Hugo Vecka 37

Kommentarer
Postat av: nalle333

Tror bara folk är dumma..! Missförstå MIG ;) rätt: Det syns att du är gravid och inte fet. Be folk skaffa glasögon annars ;) haha

Du är jätte fin som gravid Amelie (&annars också såklart!). Puss på´re!

2011-01-10 @ 20:17:26
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Linda

Är de där där tajta jeansen du inte kunde sätta dig i eller? ;p Haha <3



Klart du inte bara ser tjock ut ;O

Va fan vilken tjockis har en sådan kula som sticker ut mitt på magen? ;) Eller ja förutom mig då ;D

2011-01-10 @ 20:20:37
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

men så jäkla liten är du ju inte..är dom blinda eller? :O



ja vette fan va som är "värst" å höra tjatet om hur stor man är eller hur liten man är..jag har redan nu fått höra "gu va stor du är de kanske är två" och det fick jag i princip höra hela gravvtiden me vincent me ÄVEN fast vi hade sett att de bara va en ..

folk ska alltid komma på nått att kommentera :p

2011-01-11 @ 07:14:48
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: MrsTroll

HAHAHA! Förlåt men vadå muminmamma?? är inte hon gaaaaaaaaaanska rund ändå.. Haha..



Tycker du verkar ha en ganska bra stl på magen.. Sån som jag eftersträvade men självklart aldrig fick.. Jag är den som fick höra tvärtom... Beräknad i dec och från september och fram till december fick jag dagligen höra: Har du inte fött än? - Säker på att de bara är en? osv osv osv.

Blev så less att när hela skolans personal var samlade på ett möte skrek jag ut till ALLA vilket datum jag var beräknad och bad dom sluta gnälla.. De funkade.............. inte...



Vad nöjd över din mage, den syns precis så mycket som den ska synas!

2011-01-11 @ 20:02:30
URL: http://mrstroll.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0