Klockomställning

2011-03-27 @ 12:46:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det är väl ingen som missat att vi ställde om klockan inatt? =) Här hemma har det inte hänt alls mycket det senaste. 
Underbara Anne och Richard var här i fredags och det var otroligt roligt att träffas! Barnen var på någorlunda bra humör. Rasmus hade en dålig kväll och skrek en hel del. Mendet gick över ganska fort när han fick ligga på mage på armen. Ont i magen stackarn. Men annars var det full rulle och vi gjorde våfflor och senare käkade vi pizza innan de åkte hem igen. =)

Igår lyfte jag knappt ett finger. Jag var så otroligt trött så jag orkade inte göra någonting. Jag kännde inte för att göra någonting heller för den delen så jag la all min energi på barnen istället och vi mös framför tvn. När Stefan slutade jobba så åkte vi till affären och sedan var det sängdax för Hugo när vi kom hem. Vällingen är slut här hemma så igår gjorde vi mannagrynsgröt till plutten innan sängen. (Det är ju tänkt att vi inte ska köpa någon mer välling nu, det får vara slut på latemans fasonerna för vår del. :P) Det gick bra igår, får se hur bra det går idag. In emellan har han ju haft nätter utan välling, då han fått gröt istället men inte i längre perioder.

Idag vaknade vi och klockan (den o-omställda) stog på åtta. Härligt. Och jag var väldigt sugen på att träffa någon och leka lite idag. Men alla som jag hörde av mig till hade annat att göra. :/ Tråkigt. Men jag har ett kanske, och en om inte svarat alls så jag hoppas väl på att någon av dem ska kunna, annars får det väl bli ytterligare en väldigt lugn dag här hemma. :P

Nu ska stora plutten sova middag och lilla plutter snarkar för fullt i mitt knä. Jag ska se om jag kan lägga ifrån mig honom utan att han vaknar. och kanske hänga upp tvätten som jag drog igång i morse. =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha det vet jag inte om jag vågar ;P Nää men det blev ingen jätte skillnad, eller jo lite för längden blev lite kortare och sen blev det lite uppklippt. =) Skit bra faktiskt trots dom dumma fördommarna mot billiga frisörer =)

2011-03-27 @ 13:19:14
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: M

Vi missade inte att ställa om klockorna, trots att jag inte brydde mig om vad den var förrän framåt 11-tiden i förmiddags.. ;P Men därimot missade NI att det var earth hour igårkväll.. Nova stod i köksfönstret å skrek: -Hugo, släck lamporna för miljöööööööön...

Haha.. Hon såg allt att det lös i erat kök. Å alla grannarna hörde det oxå.. ;)



Vi hade gärna lekt lite, om jag inte redan vart uppbokad. Kanske efteråt..? I'll be in touch, så får vi se..



Nu ska här skuras golv innan jag sticker iväg. *Kraaaam*

2011-03-27 @ 13:46:00
URL: http://stjaernfall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0