Snart så..

2011-03-30 @ 11:51:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I morse så satt Hugo i min säng och skrek åt mig att han inte ville gå till dagis. En liten stund där så tänkte jag "nej men då skiter vi i det. Då är vi hemma och sover istället.." Men så slog det mig att Hugo kommer inte vilja sova lite längre bara för att han slipper gå till dagis. Så jag bestämde mig för att han visst skulle gå till dagis som planerat. Vi satt och pratade vid frukostbordet om vilka som var på dagis idag. "Tror du Lex är på dagis idag? Tror du Alex är där? Eller Nicki?" Det gjorde att när Hugo kom å tänka på alla sina vänner som han kunde leka med på dagis, så ville han allt gå i alla fall. Så precis som planerat gick vi iväg till dagis.

När vi kom fram så sprang Hugo in och lekte med Lex, Alex och Melvin. De är sånna busepojkar allihopa och de hoppade på kuddarna. När jag ville ha en kram av Hugo eftersom jag skulle gå så sket han fullständigt i mig. Det var ju mycket roligare å leka liksom. Men jag fick säkert fem kramar var från Alex och Melvin. ^^ Va glad jag blev då. De kom springande och gav mig bamsekramar och sa hejdå. =) Till sist så fick jag haffat Hugo och gav honom en kram också. Och när jag skulle resa på mig så sa Hugo "Puss!" Å så fick jag en hej då-puss också. =) Det var en bra start på dagen. ♥

Sedan var det ju dax för promenaden igen och jag var verkligen inte på humör idag heller! Men jag gick och funderade på allt roligt vi ska hitta på i veckan. =) Idag ska vi ev. leka med Marita och Nova. I morgon ska Hugo stanna hemma från Dagis för Kajsa, Harry och Wilma kommer hit vid tio och leker. Sedan kommer Figge på eftermiddagen, det är tänkt att han ska stanna över helgen. Men på fredag åker vi antagligen hem till min mamma, jag och barnen. Och sover där tills antingen på söndag eller så åker vi vidare till min mormor på lördag. Om det blir som jag planerat. Kan bli så att vi åker till mormor på fredag redan och inte alls åker till mamma. Men det beror på mamma. Så här roligt ska vi ha det resten av veckan i alla fall. =)

Nej nu ska jag gå och vispa iordning en pannkakassmet som jag ska steka upp senare. Jag får ju passa på att göra lite sånt när Rasmus sover. Och sedan ska jag krypa i säng också faktiskt och hoppas på att jag får sova en liten stund innan det är dax att börja steka pannkakor. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0