Spenatsoppa

2008-01-20 @ 17:07:42<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
jahaja då har pojkarna gått ut för att rasta vovven. Själv sitter man kvar hemma för att lata sig. Det är rätt skönt när de går ut med bebisen eftersom då kan jag vara mig själv å bara lata mig och njuta av ensammheten samtidigt som man vet att det tar inte så lång tid innan man har sin älskade framför datorn igen.  skrikandes en massa fraser som man aldrig hade fattat någonting av om man inte själv hade spelat... Man ska buffras hit och dit och det är SOE.s som ska köpas och mobs att döda, och har man riktigt otur råkar man ut för critterr . ..

Men jag ska iaf få spenatsopps idag :D

Nya Gardiner?

2008-01-10 @ 21:42:32<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jaha då gick inte det heller då, jag tänkte att jag skulle köpa nya gardiner nu när vi ska flytta och allt men, så kom jag fram till att jag vet inte ens hur långa mina fönster är.
Jaja det vår vara så fram till den 14 februari. Tänk nu är det bara en månad kvar typ, så bor vi nära mamma igen.
     Jag har faktist saknat mamma som lägger sig i allt och syskon som kommer å tjatar om tvspel. Allt det som jag tänkte att det skulle bli så skönt att slippa när jag flyttade långt bort, ska nu bli härligt och få störa sig på igen.
     Någonting som jag tycker ska bli jätteroligt är at min kusin ska flytta närmare eftersom hon ska plugga. Det ser jag verkligen fram emot för då kanske vi ses lite oftare. Saknar ju min kusse.

2008

2008-01-08 @ 22:31:04<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
2008 skulle bli ett specielt år. Ett nytt år med nya utsikter. Men som det ser ut nu kommer året att spatsera fram i samma gamla fotspår som alla de andra åren. Den enda egentliga skilldnaden är att vi nu ska flytta tillbaka till Trollhättan och att jag har skapat en blogg.

Jo, vi har skaffat en liten bebis med; en liten mongo.
image1
Visst är han underbar. Det som tyvärr inte är lika underbart är ju alla gånger man måste gå upp på natten för att den lilla inte kan hålla tätt. Men det är värt det med tanke på alla underbara stunder man får dela.

Ett annat steg mot förändring rä att jag har börjat sticka en tröja till mig själv. Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta (jag gissar på evigheter) men jag kommer att ha någonting att göra ett tag framöver i alla fall.
image2
Denna tröja är det jag har börjat på men än så länge har jag bara stickat ca 10cm på backstycket.
Fram tills nu har jag bara gett mig på att sticka kläder till barn eftersom de är små och därför går kläderna fort att göra; men när jag såg denna bestämmde jag mig för att en sån ville jag ha. Mormor stickar ju en hel del hon med men när jag frågade henne om hon ville göra den åt mig sa hon:
    "Hade du tänkt att jag skulle ha och göra hela året? men jag kan göra ett par raggisar åt dig"
Men jag ville ha tröjan så jag satte igång.

RSS 2.0