Pengar pengar pengar...

2009-04-30 @ 13:53:00<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Ack att dessa ska vara så svåra att bli av med, Kan ingen komma och ta lite av mina pengar så att jag inte behöver bära en så tung plånbok!

Tänk om livet kunde vara så... :P Då hade jag vart lycklig iaf. Det är helt sjukt vad fort pengarna försvinner. Jag tyckte att jag var rik ett tag för denna månaden fick jag hela 9000! Wow! =) (jag brukar bara få fem typ) Men så skrev jag in räkningarna på datorn och när jag inte ens har hunnit betala alla räkningar så är pengarna slut. =( Jag har börjat med de mest nödvändiga räkningarna och arbetat mig neråt i den lilla backe som finns. Nu har jag altså halva babysimsavgiften, kameran och bilförsäkringen kvar att betala. Segt! För våra pengar är slut! Jag har inte heller betalat tillbaka till min moster som vi var tvugna att låna pengar av förra månaden när bilen pajjade för oss! Det ser inte heller lovande ut med simningen eftersom jag inte har pengar till att betala inträde :( F*CK! Ja ja men vi får försöka lösa det på något sätt... Någon som har en mirakel-lösning? =)  Puss

Jobba

2009-04-30 @ 10:50:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jahaja det blir inte en lugn stund i helgen. Anna Lena flyttar i helgen så Stefan ska hjälpa henne och jag jobbar. Delad tur idag, kväll i morgon och delad tur på lördag. Söndag är jag ledig (än så länge) Men då får jag väl hjälpa till och städa ur hemma hos Anna Lena antar jag? Kanske ni undrar vad vi ska göra av Hugo eftersom både stefans familj och min mormor jobbar, idag ska han vara hos Veronica och jag funderar på att fråga min kära moster om han kan få sova över där fredag-lördag om hon inte är upptagen. =) Annars får jag hitta någon annan.
Nej nu ska jag betala räkningar och sedan sova lite innan jag går över med Hugo till Veronica.

Anonym?

2009-04-29 @ 17:15:14<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Jag Gillar inte när folk skriver anonymt :P Jag vet inte vem det är då >.< Men om jag då ska svara till personen som komenterade min nya design; Ja, jag kan hjälpa dig så gott jag kan med dig design, men då måstte jag ju veta vem du är. XD Puss

Grimsås?

2009-04-29 @ 17:09:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Vi satt här igår och kolla omkring på lite hus jag och älsklingen. Vi har ju inget behov egentligen av att bo mitt i thn och jag vill ju ha lite luft omkring oss. Vi har altså inga pengar till att köpa hus NU, vi bara kollade. Men hur som hellst så började vi kika runt lite i övriga sverige och se vad de hade för huspriser. I grimsås hittade vi ett jättefint hus med 8 rum och jättefin trädgård. Mysigt. och huset kostade inte så mycket, jag har för mig att det bara var 765 000. Inte så farligt alls för ett sånt stort hus! Men hallå?! Vill man bo i grimsås då? Det ENDA fördelen med det är att vi bor MYCKET närmare Anne. Det väger MYCKET. Men... vi stannar nog i thn där vi har hela familjen och allt annat... Men det hade vart jättekul att komma nära Anne! Älskar dig baby!

Gangsta

2009-04-28 @ 21:58:36<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om
ett valfritt plagg värde upp till 300 kr från Gangstar!
Var med och tävla HÄR du med!"

Så där ja...

2009-04-28 @ 17:40:11<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Då har jag än en gång ändrat designen på sidan. Jag tröttnade på de rosa >.< Så nu blev de lila istället. Bättre.

28 April

2009-04-28 @ 09:28:37<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Vi var ju som sagt ute på Torp igår och då kollade vi lite på sittvagn till Hugo. Vi hittade en vi tyckte om och den fanns bara i den färgen på Torp. Sen var priset inte alls det farligaste heller; 1098:- Helt ok enligt mig. =) Jag visste föresten inte att det var 6 månaders-gräns på sittvagnarna. Jag trodde om jag ska vara ärlig att "gränsen" var äldre. Men där ser man och man ska ju lära sig något nytt varje dag.

Vagnen.


Idag blir det fika hemma hos Sandra. Jag hade tänkt att jag skulle gå upp men jag vill ju inte gå själv >.< Så jag håller på och hör av mig till folket och ser om någon ska följa med. =) Nej nu ska jag göra mig iordning och ge Hugo lite Brunch.

28 April

2009-04-28 @ 00:31:20<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hugo fick nya kläder idag/igår. Dessa blev det och en keps. En lika dan som han fått av Farmor tridigare fast i mindre storlek så att han kan ha den nu. Sen när han växer ur denna; går vi på den han fick av Farmor. =) (Bilderna är klickbara)27 April

2009-04-27 @ 21:33:22<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
FY va dålig jag har vart på att uppdatera bloggen! Usch jag nästan skäms. Men jagh ar inte haft internet. Min älskling har kommit in i ännu en 'spelaperiod' och då har jag inte fått något Internet. När det är så brukar jag vara lite ful och logga in på en av grannarnas trådlösa, men det verar som om dennes internet inte har vart riktigt som det ska i veckan, det har inte fungerat alls. (Han/Hon har inte låst det för jag kommer in på det men det går inte att komma ut på internet.)

I veckan har vi inte gjort så mycket alls, förutom i helgen då vi var på en underbar grillfest hemma hos Sandra. Tack alla älskade vänner för att ni finns och förgyller tillvaron! Hugo har vart hemma hos sin mormor hela helgen och har haft det så bra så. Mongo har vart med faster Theres hos Malin och lekt av sig med andra hundar. Tommy har som vanligt vart hemma hos mamma i helgen så det har BARA vart jag och Stefan. Det har vart UNDERBART! Vi har myst och gosat och bara rått om varandra.

En annan sak som hände förra veckan var att Hugo fick nya kläder av farmor. Jättesnygga kläder verkligen! Så fick jag mig en tröja med. =) Du är underbar Anna-Lena men det hade du verkligen inte behövt!

Idag har vi vart på torp och köpt en router och sen har vi köpt lite nödvändigheter till Hugo - Sommarkläder. I kväll har jag vart och simmat med Emma. Och nu ska jag strax sova ; )

Grillfesten:

Jag och Emma.


Alla tjejerna på filten ; )


Killarna satt vid bordet.

Bättringsvägen

2009-04-19 @ 22:58:40<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Hugo har vart mycket bättre idag. Han har inte spytt någonting sen igår kväll men har haft diaréer hela dagen. Vi har också fått rådet av sjuksköterskan jag pratade med att fortsätta med vätskeersättningen hela dagen idag och ta det väldiggt lugnt med välling. Det har vi gjort. Vi har också försökt stoppa upp diarén eftersom killen är illröd i rumpan. Så han har fått lite blåbärssoppa av ett resept från sjuksköterskan, och med fiinrivet äpple. Det ska tydligen hjälpa sa Annica. Men... än så länge inga resultat. Får se hur det är i morgon...Men hur som hellst är han mycket piggare idag fast han är ju väldigt trött fortfarande och febern har sjunkit och ligger nu "bara" mellan 37-38 grader. Skönt att det går åt rätt håll.

I morgon är det födelsedagsfika hemma hos Marie. Men vi kommer inte. Vi vill ju absolut inte smitta ner någon av dem! Tyvärr är jag lite egoistisk när det gäller pengar så jag tar inte ledigt ifrån jobbet ändå :S :D Vi behöver de pengarna alldeles för mycket! Tänkte även att jag skulle åka förbi vattenpalatset på vägen till jobbet, det är ju trots allt inte jag som är sjuk. Och motionera lite eftersom det inte blir någonting med Emma i morgon. Men vi ser ju henne på fredag iaf när vi ska simma i sjuntorp. =)

Jag har länge tjatat om att jag vill börja följa en serie och jag tror att jag har bestämmt mig för en nu. Tyvärr så har desperate Houswifes redan gått i fem sesonger men jag håller på att kolla igenom sesong ett just nu så jag kommer ikapp :P Haha får se hur länge jag hinner innan jag tröttnar på den här hobbyn :P (Jag kollar ikapp för att jag hatar att inte veta vad som hänt tidigare...)
Nu ska jag kolla på avsnitt tre, sesong ett ; )

Sjukvårdsupplysningen

2009-04-19 @ 00:01:17<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag måste ju säga att sjukvårdsupplysningen har varit till stor hjälp och ett väldigt bra stöd. Eftersom Hugo ju är mitt första barn och de flesta i min närhet, som har barn antingen inte har råkat ut för magsjuka i så låg ålder, eller har glömt bort hur man gjorde. De stöttar, hjälper,råder och uppmuntrar.

Lilla ängeln har blitt väldigt svag nu och sover mest hela tiden. Försöker få i honom vätskeersättning så ofta det går. Men det märks att han gärna vill vara med. Han skiner upp bara man ser på honom; och vill gärna ha leksakerna men är för svag för att hålla dem. Så han piller lite på dem när de ligger framför honom.
För en timme sen hade bebisen 39.4 i temp. Jobbigt. Men nu har han alvedon i sig igen så nu ligger tempen på 38.7 istället. Inte mycket bättre, men lite iaf.

Svar till Carina: Ja, han har både kräkningar, diarée och feber...

Sjukling!

2009-04-18 @ 13:51:41<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Älsklingen är sjuk! Lille Hugo har antagligen fått magsjuka :( Han får inte behålla någonting. Vaknade i morse vid tre-tiden av att Hugo spydde. Eftersom det var Stefans natt så väckte jag honom och sa att han fick gå upp och ta Hugo sen somnade jag om. Stefan upptäckte att hela Hugos säng var ner spydd så han flyttade över lillen till våran säng. Vaknade en tre-fyra gånger efter det av att Hugo spydde. Till sist fanns det ingenting att spy upp längre så ut kom bara gul galla. :( Stackars. Jag kutade iväg till affären kl 9 och köpte blåbärspuré. När jag kom hem hade Stefan försökt få i Hugo lite välling men det kom upp lika fort igen så det blev in i duchen med honom och få bort allt spy. Blåbärspurén var jobbigare att få upp för den fastnar i näsan på vägen ut så Hugo inte får någon luft :S Snacka om att jag fick panik då! Nä så då kutade jag iväg till affären igen och köpte babysaft så han får i sig LITE vätska iaf. Det har gått bra hittils. Har även köpt vätskeersättning som vi ger honom. Men han får bara typ en tesked då och en tesked då... Nu spydde bebisen galla igen innan han somnade för andra gången denna förmiddag. Jag känner mig så hjälplös och elak när jag bara låter den elaka sjukan plåga min ängel. Men det är ju inte mycket mer jag kan göra. Vi försökte att ge honom lite flytande alvedon tidigare men det kom ju upp det med så Stefan har vart och köpt suppar, så han har lite smärtstillande i kroppen iaf som kanske tar hand om febern han har :( Men det är väl bara att vänta och se och hoppas på att allt blir bra igen snart...

Torsdagkväll

2009-04-16 @ 23:45:56<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har det var en bra dag. Vad som hände tidigare idag har jag ju redan tjötat om men i eftermiddag har vi haft väldigt trevligt med Marita och Nova. De stannade ganska länge och båda barnen vad väldigt trötta när vi till slut sa hej då. Det var en lekfull och lyckad dag. jag tänkte l'gga ut lite bilder nu men jag är för trött för att hämta kameran. :P Jag har redan krypit ner i sängen och latar mig. =) Jag gör det imgn.
Idag ringde jag till komvux också och frågade hur det fungerar med att söka skola på annan ort. Så nu måste jag ringa till gbg å be dom skicka ansökningen så jag kan skicka in den till thn. Jag har fortfarande inte bestämmt mig för om jag VILL plugga än men det löser väl sig. =) Jag har ju i så fall i alla fall en valmöjlighet till hösten om det skulle skita sig helt med jobb. Och det känns ju bra. Om jag kommer in alltså... Den som lever får se.
Nej nu orkar jag verkligen inte hålla upp ögonen längre. Jag tog en kvällsprommenad med Erika efter att Marita vart här. Två timmar tog den så jag är helt slut. Nu ska jag snutta kudden.

Babysim

2009-04-16 @ 12:21:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hehe sorry att jag inte hann skriva färdigt inlägget igår. Men jag fick ju med det mesta iaf. Det jag inte hann skriva var att jag åkte till vargön och pratade lite med mormor och kusinerna innan jag åkte och hämtade Stefan ;) Ska lägga upp bilder på BDB på de jag köpte igår men det får bli senare idag.

Idag har vi vart på babysimm och Hugo simmade utan att jag höll i honom idag - med flytkuddar . Det var allt lite läskigt att bara släppa honom där i vattnet men han var riktigt duktig! =) Men jag fick hålla en hand under hakan för ibland doppade han hela ansiktet när han tittade ner.
Vi blev bjudna på en god frukost hemma hos svärmor i utbyte mot att Stefan hjälpte henne attsätta upp en bord. Så nu har vi ätit och Stefan tapetserar och sedan blir de fika med grannnarna. Kanske en stund i solen med? Får se vad framtiden ger. ; )

Ses sen!

Onsdag

2009-04-15 @ 19:42:14<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag haft att göra heöa dagen. =) Jag gick upp och gick iväg till riksbyggen och frågade efter en ny nyckenlapp. Men jag fick ingen eftersom de var slut. Jahaja. Så tänkte jag att jag skulle åka ut till siba lite tidigare än planerat, kanske skulle hinna kolla på någon bh innan sandra kommer. Men när jag sätte mig i bilen så ringde sandra och sa att hon kunde komma ut med. Vi gick en stund och jag fick köpt ett par badbyxor och en badrock till Hugo. Det har jag sett efte ett tag.

Våtservetts-Djungel

2009-04-14 @ 14:34:27<3<3
Dagboken, 13 Kommentarer<3<3
Att hitta rätt våtservetter är ta mig fan ingen lätt match!
   När hugo var liten så köpte vi pampers sensitive. Vi tänkte att det är ett sånt stort och välbeprövad märke så det borde ju vara bra. Men när vi köt med våtservetter i typ 2 dagar så märkte vi till våran fasa att vi började torka bort huden i rumpan på Hugo. Vi blev ju så klart vettskrämda och rusade iväg till affären och köpte torra tvättlappar som vi baddade med istället samtidigt som vi smörjde som galningar.
   Efter några månader kände vi att vi kanske kan testa med ett annat märke eftersom vi skulle flytta in köätbordet i Hugos rum och inte längre hade vatten tillgängligt. Vi testade då lite försiktigt med Huggies sesamolja och det fungerade jättebra. De luktade så gott också! Men när pengarna började tryta i kassan så hade vi tyvärr inte råd med dyra väldoftande våtservetter och började testa de billigare varianterna.
   Vi testade en sort som fanns på Coop, inte deras egna utan något litet och rosa. De luktade gott och fungerade fint men de hade dåligt klister i "locket" så efter att man öppnat några gånger så gick det inte att stänga och servetterna torkade.
   Lidl hade billiga våtservetter som vi testade, Cien sensitive. De fungerade också ganska bra men man fick alltid upp två serveter! Det var lite irriterande. Annars var det helt luktfritt så man kan inte klaga på äcklig lukt.
  Efter detta var vi på baby- och barnmässan i GBG och fick gratispaket med Liberos nya våtservetter. De hade en jättesmart förpackning! Det var ett paket i mjukplast men med en hårdplastöppning. Det betyder att klistret inte kan ta slut och servetterna torka. Underbar lösning! Men de luktade äckligt.
   Vid det här laget börjar man tröttna på att testa olika varianter och bli lika besviken på att det är någon som är dåligt. Men vi kämpade på och köpte Euroshoppers våtservetter. De luktade ingenting och de hade bra med klister i locket; jag hann använda alla servetter innan jag inte kunde stänga locket igen. Men de var dyngesyra! Jag kunde lika gärna ha tvättat Hugo med tvål och vatten och skitit i att skölja av och torka. Det var skum och blött så man fick ändå skölja och torka. Nej, klistret vägen inte upp den överflödiga mängden vatten i förpackningen.
   Jag hade nu bestämmt mig för att det får bli Libero. Fast de lucktar äckligt så har de ändå vart bäst (+att jag hade rabattkupong på dem så de blev inte så dyra denna gången). Men när jag skulle köpa dme så fanns de ju inte på Maxi så jag fick traska över till Coop. Där upptäckte jag att Coops egna våtservetter har samma geniala förpackning som Libero fast de kostade typ halva priset. Så jag testade dem. Det skulle jag inte ha gjort... Coop har, i motsats till Euroshopper knappt någon vätska alls i sina våtservetter. De luktar lite som Liberos fast man måste torka hårt och använda många servetter innan man har fått bort bajset i rumpan. Och det är inte värt det.

Så vad har jag kommit fram till?
- Huggies Luktar bäst!
- Libero kommer på en delad förstaplats pga av tillräckligt med fukt i sitt geniala paket.
Men båda sorterna är ganska dyra =(

Vad har ni testat och vad kör ni med för våtservetter? Kommentera!

Läkarkontroll

2009-04-14 @ 13:24:51<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag ska vi inte gära så mycket mer än att åka till BVC på läkarkontroll. Det är idag som de ska se över älsklingens huvudform. Lite nervös är jag allt men det går nog bra. Jag har en ensam liten fjäril i magen som slår några vingslag då och då.
Annars har dagen gått väldigt fort. Jag sydde en baby-tunika i morse medans Hugo låg och lekte på golvet. Sedan fick bebisen mat och gick och la sig. Då passade jag på att röjja upp lite och köra en sväng med dammsugaren innan jag gick ut med Mongo. Nu har jag gjort allt jag ska ha gjort här hemma idag utom att göra mig iordning. Men det är ju inte så bråttom med det om man ändå bara ska sitta här hemma. Nej föresten, jag har inte gjort allt. Jag måste göra rent akvariet med. Men jag känner verkligen inte för det! Men... vill man ha fickar så får man väl sköta om dom också. Synd bara att det är så BLÖTT!! :P
Nä... Nu ska jag hoppa in i duchen innan älsk vaknar.


Baby-tunikan jag sydde i morse.

Internet?

2009-04-13 @ 23:51:51<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Ja nu ska vi ha fått internet här hemma säger mamma. Det är hon som har koll ¨på det eftersom det är hon som betalar det tills Tommy får egen lägenhet. Han hade redan satt upp sig på ett 18 mån kontrakt (för typ tre mån sen) och det är ingen som kan ha de förutom vi eftersom alla andra redan har fast internet. Så... Då kanske vi kan tjuva lite på det ibland så slipper det att alltid gå så förbannat SEGT. Men vi får se hur det blir med det. Är ju ganska van vid att kunna ta med mig datorn om jag vill sitta någon annan stans ju. Det är ju lite svårt att göra om man har en dävla sladd överallt :P

Idag så kom mamma på besök en stund och Tommy han kommit hit nu. Då är han här tills på fredag... De4t blir fullt upp denna veckan nu. I morgon ska vi till bvc på läkarkontrollen. På onsdag ska vi till överby med Jessica, och Tuva? På torsdag ska vi babysimma. På fredag ska jag simma med Emma. Sen åker Tommy hem på fredag med och min älskling kommer hem till mig på onsdag så jag kanske får en myskväll här hemma i helgen :P *Håller tummarna*

Nej nu ska jag kolla up på AMS och se om de finns något kul, å sen ska jag gå å lägga mig. =)

Annandag Påsk

2009-04-13 @ 12:55:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jahaja. I går blev jag medbjuden ut på grillning idag. Emma, Robban, Melvin, Tuva, Jessica, Rachid och vi. Det hade vart mysigt. Men Jessica berättade att Emma m. familj var bjudna på middag idag så det blev inget. Vi får ta det en annan dag.

Idag kommer Tommy hem också. Mamma skulle stanna på en fika idag när hon lämnar av honom. Vilken tur att jag städade igår då så man kommer in i lägenheten ; )

Jag har försökt få någonting att stämma och fundera på Paw. Och har kommit fram till det här. Kika gärna in och berätta sedan vad ni tycker. Det är ju ännu under uppbygnad.

Påsk

2009-04-12 @ 19:21:53<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja nu är påsken över och vi har spenderat långfredagen hos min mormor, påskafton i stugan och påskdagen i sjuntorpkyrkan på Benjamins dop. Det har vart mysigt och gott med mycket sötsaker och god mat; men jag tycker allt att det är skönt att det bara är påsk en gång om året. Nu är det ett helt år kvar tills nästa påskägg ska fyllas =)


Stentuff älsklingsbebis som "solar" med Ebba.


Älsklingen.

Långfredag

2009-04-10 @ 21:30:26<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag åkte vi som bestämmt till mormor i vargön och åt påskmiddag. Det va massa mumsigt. Hemmagjorda köttbullar, skinka å massa sill. Men jag glömde naturligtvis kameran så de blev inga kort på påskgubbarna. Men men det får va då. Inget att göra åt nu. På hemvägen stannade vi på överby och köpte ett par skor till mig =) Jag blev så inspirerad av vårkänslorna Emma utstrålade igår och var tvungen att köpa ett par vårskor jag med. =)

Inspired by Emma.

Idag sydde jag även klart Hugos tjockiströja. Jag blev nöjd med den fast dragkedjan var lite krånglig å sätta fast så de blev ett så därnt jobb. Men annars är jag nöjd. Vad tror ni? Någon som vill köpa en träningsdress jag sytt? ; )

Just nu är Stefan på Maxi han var sugen på att äta ägg till frukost imgn eftersom det ändå är påsk. Så han skulle köpa ägg. Så skulle han också se om han hittade vad det nu var han var så sugen på. Han klätrade på väggarna hemma å tjatade om att han ville ha något men inte viste vad. Jaja nu är det slut på det iaf. När han kommer hem ska vi antagligen mysa ner oss och se på the Passion of the Christ. Jag har hört massa åsikter om den och alla är olika och jag har velat se den ett tag... Så nu har jag lånat den av Niclas. Nä nu har jag förbannat ont i ryggen så jag ska lägga mig ner lite.

Igår vs. Idag

2009-04-10 @ 11:22:54<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igår hade jag en underbar dag! Vi gick upp ganska tidigt och åkte till babysimmet. Tyvärr visade det sig att vi tappat bort badbyxorna :( Men vi fick låna ett par och så ska vi leta som attans tills nästa torsdag och hoppas på att vi hittar dem. Vi fick även ett kort på lilla Hugisen när han badar. De va en fotograf där förra veckan och tog kort på alla barnen. Så fint blev det!
Efter badet åkte vi till Ritz och köpte oss varsinna baegels och frallor så tig vi oss varsin liten kaka till eftermums. Gott.
Jag ringde till Emma och frågade om hon ville ta en prommenad i det fina vädret och vi bestämmde att vi skulle gå ner på stan en sväng. Vi hade båda två lite ärenden som vi var tvunga att uträtta. Sedan åkte vi hem till Emilia på en fika. Det var mumsiga bullar som bjöds. Emma och jag tog vägen förbi Ö.B på vägen hem och fick köpt lite godis och fröer till utekrukorna som snart ska plockas fram. Det blir nog jättefint.
Sen hemma mös jag och Stefan hela kvällen framför benknäckarjänget med lite godis. SÅ MYSIGT! <3

Idag ska det förhoppningsvis bli ännu en bra dag. Jag har i stort sett bara klivit upp ur sängen nu för jag passade på att sova ut riktigt när Stefan tog Hugo i morse. Men nu åkte Stefan iväg för att byta däck på bilen och klockan 3 ska vi åka hem till min mormor. Vi är bjudna på påskmiddag. =) Gott. Så vi får väl se hur länge vi stannar där. Jag hade tänkt ta med kameran å ta lite kort men vi får väl se om jag kommer ihåg det ;) Ha en underbar långfredag Gott folk!

Vilken dag

2009-04-08 @ 11:33:42<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Puh vilken dag det var igår! Det var verkligen inte min dag. Jag hade bestämmt vad jag skulle göra; jag var tvungen att åka till tygladan å reka lite priser på tygerna. Jag skulle till tandläkaren och så skulle jag fica klart den lilla mini"katalogen" som jag skulle lämna till Agneta innan hon åkte iväg idag till Conny och Malin. Det var det och de blev en ganska ok dag tyänkte jag.
Men icke sa nicke. Bemanningen ringde å sa att jag skulle jobba mellan 3 och 8. Det får man ju ta. Måste ju ha alla pengarna jag kan få! Men så jag ringde till Gittan och frågade om hon ville passa Hugo en stund medan jag åkte till tygladan. Inte så kul å vara en hand kort där. Jag packade ihop allt och gick. När jag kom till parkeringen var bilen brevid lite skadad. En ruta var helt tejpad och en annan ruta gapade tommt medans allt glas låg på backen. Jag tänkte att det var tråkigt att ingen kan låta andras saker vara! Men jag lämnade parkeringen och när jag var nästan framme hos Gittan hörde jag ett konstigt ljud. Jag körde försiktigt till målet  och böjde mig ner för att se under bilen. Då går mina byxor sönder. Spricker i hela grenen. KUL. Och jag upptäcker även att de där konstiga ljudet berodde på att ett däck har fått punktering. Det är tre-fyra knivstick i det. Och kapellet (Jag körde picupen) var ett stort skuret hål i. KUL! Så jag går upp till Gittan och efter mycket hit och dit så ska Stefan gå å hämta våran bil som var på lagning och precis blivit klar, hämta en domkraft och hjälpa mig med däcket. Men när jag har knallat bort till Stefan var bilen redan klar. Så det var bara att gå tillbaka igen. Jag åkte till VBG och när jag PRECIS kommit fram ringer Stefan och säger att jag måste åka tillbaka till THN igen eftersom han iskulle hämta ut bilen och hans pengar låg hemma. Så han behvde mitt kort. Så det var ju bara å vända... Jag åke till Ladan IGEN, glömde bort tiden en aning och 20 min innan min tandläkartid börjar så åker jag ifrån VBG. Men jag hann! Jag hann plocka upp Hugo hos Gittan, ochmöta Stefan utanför tandläkaren, plocka över Hugo till våran bil och springa in. Jag fick 2 jävla bedövningssprutor som knappt hjälpte där de skulle, men bedövade hela gommen, upp i hela öran och varje gång jag rörde på käken spände det som fan i tinningen så jag fick huvudvärk. Jobbigt. Efter det tänkte jag; Skönt. En kvart lugn och ro innan jag ska åka och jobba. Men då ringer Stefan och säger att vi ska mötas tillsammans med hans mamma och hon ska ta picupen (den jag körde), hennes bil ska till verkstaden och Stefan ska köra mig till jobbet. Så jag kastade mig i bilen igen och åkte til tappen, blev körd till jobbet och fick reda på att jag inte alls jobbade till 8 utan till halv 10. Jaha...
MEN! Det hände en positiv sak igår iaf! Medeleine Lejion ringde mig! Jag har fått natt-tjänst i sommar på snödroppsvägen. *Lycklig* Jag trodde att de va kört i sommar eftersom tjänsterna på snödroppen redan var tillsatta, men tydligen var inte nätterna det så v28-33 jobbar jag natt.
Ja.... Just nu gör jag inget annat än att hoppas på att DENNA dagen blir LUGN! Hoppas ni andra hade en bättre dag igår.

Voilá!

2009-04-05 @ 23:27:12<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu fick jag äntligen tid att sätta mig ner å fixa resten av designen. Men nu är det klart. Hoppas jag. Hittar ni något som ser mysko ut i designen så säg till så får jag försöka åtgärda det.

Som jag nämnde innan så fick jag ju inte sova så mycket inatt. Men jag väntade tålmodigt tills Stefan vaknade så han inte skulle vara trött idag med. Det räcker ju att en av oss är trött och på dåligt humör. Så när Stefn ändligen vaknade vid halv ett så fick han ta Hugo. Jag sa att jag bara skulle vila lite så att jag orkar med resten av dagen. Så jacg gick å la mig och vaknade kl 5! Allvarlige de blev ju inte så mycket kvar av dagen! Jag sov fan i fyra timmar. Jaja.. Hela den dagen förstörd. Hehe. Men nu är jag fortfarande trött så jag tror inte att de har störn min kommande nattsömn. Så strax ska jag snutta kudde igen =)

Jag har bokat tid för tupperware-party här hemma söndagen den 28 juni. Är det någon som vill komma? Hör av er.
Ja jag vet att de är lite tidigt å säga de nu men jag tänkte att då hinner man ju boka den dagen å så självklart kan man ju vänta å se hur det ser ut just då. Men nu vet ni iaf. 28/6 16.00 hos mig.

Pissnatt

2009-04-05 @ 11:54:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
I går så tänkte jag att det är ju ändå lördag så jag kan ju unna mig en sen kväll nu när Hugo ändå sover så bra på nätterna. Så jag gick och la mig vid 3. Men DET skulle jag aldrig ha gjort. Hugo sov hur bra som hellst tills jag gick å la mig men efter det... Jag kan ju bara säga att de har vart ett helvete inatt. Skrik och gråt om vartannat. Men det har liksom inte vart något fel på honom. Han har vart torr, mätt, gott nerstoppad men ändå skrikit som en stucken gris tills jag har tagit upp honom. För det har ju inte heller gått att trästa honom medans han ligger kvar i sängen. Nej jag måsta ta upp honom å så skriker han som fan när jag lägger ner honom igen för han somnat. Jobbigt. Men vid nio så la jag honom i våran säng och lyckades tjuva till mig hela en och en halv timme! Innan jag var tvungen att gå upp för att gå ut med Mongo och mata Hugo igen.
Jag hade tänkt att jag skulle höra om någon av mammorna ville gå med mig ut på en prommenad senare, men jag vet allvarligt inte hur trevlig jag kommer att vara idag så det kanske är bra å ta de en annan dag. :P Ni vet i alla fall att jag tänker på er! Puss på er.

Utmanad av Marie

2009-04-04 @ 19:56:51<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fyra tvprogram jag brukar se:
* Fredagsfilmen
* Lörsdagsfilmen
* Söndagsfilmen
* Scrubs
(Haha jag kollar aldrig på tv)

Fyra saker jag gjorde i går:
* Spelade
* Åt kinamat
* Pussades
* Lata mig

Fyra som står på min önskelista:
* Gå ner i vikt
* Shopa
* Lottomiljonen
* Overlock och tvillingnål symaskin :P

Fyra saker jag avskyr:
* Fattigdom
* Falskhet
* Sjukdommar
* Arbetslöshet

Fyra saker jag tycker om att göra:
* Umgås med vänner och familj
* Shoppa
* Skapa
* Nörda mig framför ett bra spel ;)

Fyra saker jag åt i går:
* Kinamat
* Godis
* Snickerskaka
* Pasta carbonara

Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till (förutom det/dem jag redan har)
* Nemo
* Tristan

* Precious
* Robyn
(Vi har ju redan bestämt Rasmus eller Paulina Linea till nästa barn)

Fyra jobb jag skulle vilja ha:
* Kondotor
* Bagare
* Bartender
* Egen företagare =)

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
* MAX
* Mc Donalds
* Kinamat
* Sibylla
 
Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
* Stefan
* Veronica

Fyra bloggar jag utmanar:
* Anne
* Sarah
* Marita
* Natalie

Stackars Mongo

2009-04-03 @ 21:58:29<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Mongo har antagligen stukat tassen. Stackars. Han var helt ok när han hoppade in i bilen men när han hoppade ut började han halta :( Så nu haltar min lilla skatt. Men jag tror inte att han har skadat sig något värre för han säger ingenting och vi har vart framme å klämmt och kännt och tittat. Men vi hittar ingenting. Han bara haltar. Så nu har vi det under upppsikt i kväll och hoppas på att de e bättre i morgon.

Ursäkta

2009-04-03 @ 18:28:49<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag håller på å kollar lite. Så bli inte förvånade över hur det ser ut här inne :P Jag hoppas att  det kommer se bra ut i slutändan.

Fredag

2009-04-03 @ 12:55:45<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hehe idag när jag loggade in så upptäckte jag massa söta inlägg från alla mina sötnosar. Det var inte meningen att låta arg eller så jag var bara lite besviken på att de blev som de blev. Men det ÄR ju sånt som händer. Så känn er inte dumma för det. Se till att komma nästa gång bara ; )
I natt har Figge sovit här. Stefan och han har spelat Xbox hela natten och skickade in Tommy till datarummet på en madrass. Hehe sjyst.
I går var vi på babysim och Hugo blev fotograferad =) Så nästa vecka får vi med ett kort hem på lillfisen i vattnet. Så roligt. Sedan åkte vi till Anna Lena och hjälpte till med ett rum. Eller ja... Anna Lena bjöd på en jättegod frukost och sen hjälpte Stefan till medan jag och Hugo tog fem minuter på lilla visaren i Theres säng ; ) Skönt.
Sen kom mormor och hämtade två lådor med saker som hon ska ta till loppis. Så blev jag av med LITE skit ifrån källaren iaf.
Marita ringde och sa att hon hade kommit hem ifrån lekparken så jag stack över med fyra burkar mat till Lilla Nova. Hugo vägrar äta tonfisk så då kan jag ju lika gärna ge bort den till någon som uppskattar maten istället. Therese var där med sin son med och vi hade en sån trevlig pratstund att klockan 6 kom jag på att jag måste springa! Jag hade ju tvättstuga mellan 4 och 8! Hehe. Shit. Men jag hade inte så mycket tvätt så vi hann med allt.

Konstigt nog har jag inte kännt något behov av att ta några kort de senaste dagarna! Det är därför som jag inte lägger ut massa kort på bdb =) Så att ni vet. Det är inte för att jag inte vill dela med mig, utan för att jag inget har att dela med mig. :P

Idag ska vi antagligen åka hem till Figge om Stefan får sin vilja igenom, det är Figge som är lite emot. Han vill spela Halo medan Stefan vill spela Sof. Jag vill spela Maplestory men de får jag fan inte ändå :P Stgefan vägrar låta mig installera de på sin dator för han tror att de e de som krachar den. Jaja nu ska jag gå å ta på mig ; )
Puss och hej.

Kul att man får veta.

2009-04-01 @ 23:12:44<3<3
Dagboken, 6 Kommentarer<3<3
Idag läste jag att sandra hade skrivit till mig att Jessica har slutat blogga. Det är ju roligt om någon berättar det för mig =)
Och idag såg jag verkligen fram emot att få träffa tjejerna igen. Vi skulle ha en fika här hemma. Men så började dagen med att jag fick ett sms av Emilia som berättade att hon inte kunde komma. Jaha tänkte jag. Det är ju tråkigt men hon får väl komma nästa gång. Det blir ju fortfarande Sandra, Marie, jag och kanske Kajsa också. Men så senare fick jag ett sms av Marie och hon berättade att hon inte kunde komma heller. Jaha... Jaja men jag har ju i alla fall Sandra... Jag antog att Kajsa inte skulle komma dels för att jag inte hörde något av henne och så har vi ju inte träffats så mycket så ja... Ni vet hur det blir. Så jag skickade iväg ett sms till Sandra och frågade hur det blir med henne. Jag vet ju hur tråkigt det är att gå hit och att gå ensam ifrån trosered! Tråkigt. Men Sandra berättade för mig att hon var sjuk så hon kunde inte komma heller. Jaha så då har jag bakat och städat för att bara vara själv hemma. Jaha, men nu har vi ialla fall fika och fint här hemma ;)

RSS 2.0