Va tiden springer iväg...

2009-02-27 @ 10:31:35<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Allt går så himla fort! Jag tycker att det nyss var måändag å nu är det slutet på veckan igen! Idag ska vi till baby och barn mässan =) I veckan har vi bara renoverat typ. Förutom i onsdags em så var vi på Buddys och bowlade med Emma och Jimmy. Fan att det är så dyrt å bowla! Vi tänkte gå till älvhögsborg först men så upptävckte vi att de va lika dyrt som buddys så då gick vi dit istället. De e ju mysigare där. ;)

Supermysigt!

2009-02-24 @ 21:53:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I fredags fick vi reda på att Stefans mormor och morfar hade åkt hem ifrån stugan tidigare. De skulle stanna tills på måndagen men åkte redan på fredagskvällen. Vi skulle ha åkt ut på tisdagen men Stefan var så jävla sugen att åka så på lördagen vaknade vi, packade och så gav vi oss iväg. Vi skulle ta en tur till Munkedag först och hämta mina skridskor. Väl där fick vi semla och min mormor kom me, hon hade också med sig semla ;) Så hela två semlor smockade sig tjockisen (jag) i sig innan vi åkte vidare;utan Hugo. Han hade tydligen sagt till sin mormor att han ville sova över hos henne. =) Det är ju inte allt för ofta som mamma får träffa Hugo så vi tänkte att det kanske är kul för både mamma och oss om han stannar. Så får Mongo ensamtid med oss också. Så vi åke till Valbo Ryr och väl framme började vi skotta av den 30cm tjocka isen på sjön. Så åkte vi skridskor. Det var år sedan jag åkte skridskor! Stefan lovade att han inte var så duktig heller men flög fram över isen medans jag kände mig som bambi. Hehe KUL. Men Stefan sa i alla fall att han trodde att jag skulle vara ännuu sämre än vad jag var så han blev överaskad att jag var så bra. Hehe... bra... Jaja. Sedan gick vi in och myste hela kvällen framför melodifestivalen och öppen brasa. MYSFAKTOR! Men god mat och massa kärlek!
Dagen efter började dagen med en lång-prommenad med Mongo i det underbara vädret. Sedan gick vi ner till isen igen och byggde en snögubbe. En riktigt fin en måste jag säga ;) Jack Frost döpte i honom till och han var lika lång som Stefan. De va roligt och man kände sig som barn igen. När det var klart ringde vi till mamma och de skulle komma ut och grilla lite korv innan Bjarne skulle iväg och jobba (natt). Medans vi väntade på dem gick vi ut en bra bit på sjän och borrade var sitt hål. Så satt vi där och pimpelfiskade till våra gäster kom. Så åt vi och dem åkte ganska snart. Så blev det ännu en mysklväll med min älskling! Film och god mat. Så underbart!
På måndagen städade vi upp allt och hämtade Hugo så åkte vi till BVC. Mammas lilla älskling har blivit 65 cm och väger nu 6.8 kg! Stora killen. Efter BVC-mötet åkte vi till Ödeborg och träffade Sarah, Johan, Junior och deras hund Ronja; som Mongo satte på flera gånger... framifrån, från sidorna, när hon låg på rygg... Han hade fullt upp men de va ingen risk att de skulle bli något för han var alltid fel ute. Hehe. Junior va så liten. Och SÅ lik sin pappa!! De va inte klokt!
Idag har vi renoverat hemma. Vi har sågat sönder ett skafferi och byggt in frysen i köket, rivit ut allt ifrån klädkammaren och slagit ut den väggen. Så har vi målat om den, den blev blå och vit. I morgon ska vi flytta in garderoben dit, bygga en hylla där inne till linne-grejjerna och sätta upp stänger att hänga kläder på.

Allt detta har gjort helgen till den underbaraste och mysigaste på länge. Älskar dig Stefan! Och det är därför jag har haft så fullt upp att jag inte har hunnit med att blogga någonting. Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från i helgen på bdb när jag kommer hem =) Hoppas att eran helg har vart lika bra!

Yess!

2009-02-20 @ 21:33:38<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Weee... Ja jag vet, jag är fjantig men jag har nu 598p på gratiskläder så om 2p kan jag beställa hem mitt 250:- presentkort :D Hehe då kan jag köpa lite kläder till HugoPonken ; )




FAN! Emma. Älskade vän! Jag lider med dig! Vilken tur att allt löste sig till det bättre! Men en sak ska du veta! Vi älskar dig och kommer alltid att finnas här för att stötta er! Alltid.

19 Februari

2009-02-19 @ 21:47:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Hmm... En lugn minut. What to do What to do... Jag hade tänkt å kolla på Dukes of Hazzard idag men jag missade början för Hugo åt sin gröt då. Och även om jag har sett filmen innan så känns det meningslöst å kolla på den nu... Om en kvart - halvtimme ska jag ställa mig å göra några pannkakor och lite ärtsoppa. Vi har inte ätit någonting sen frukost för det har vart full rulle. Fast jag inte är så hungrig så får jag fixa mat till älsklingen när han kommer hem ifrån jobbet. Så har jag en glad älskling hos mig ikväll. Ska även ta mig ett litet smakprov på mitt nybakta bröd. Har testat ännu ett nytt recept. Stefan blir galen på mig. Hehe så nu har jag lovat honom att om detta brödet inte är gott så kan vi köpa en pågenlimpa till honom när vi ska handla i helgen. =) Då blir älsklingen glad. Annars får han en limpa efter att vi ätit upp de två limporna jag bakte idag. ; )

Nä Nu har jag så ont i ryggen av allt rännande idag att jag måste lägga mig lite på soffan och vila den. Puss och Hej Leverpastej. ^^

Nytt Mobilnummer.

2009-02-19 @ 12:28:24<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag har nytt telefonnummer, men jag vill inte riktigt lägga ut det här XD. Förlåt att jag har vart så förbannat dålig på att uppdatera men jag har inte hunnit med å sitta vid datorn. Vi har inte gjort så mycket men jag har bara gjort annat :S Vi har plockat hemma å vart å hälsat på folk å såt. Nä nu ska jag åka hem för nu ska Anna Lena åka till stan. Tjing.

Nu blev de natta...

2009-02-16 @ 01:02:44<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Först och främst vill jag be om ursäkt till de tjejer som va med i lördags. Haha jag har inte riktigt fått klämm på drickandet efter graviditeten. Det är inte ofta det blir lagom nu mera tyvärr. Men jag kan dricka en gång å då känner jag ingenting. Så kan jag köpa till nästa gång å så tänker jag att jag kände ju inget förra gången å då drack jag så mycket, så jag köper en cider till... Å den gången kanske jag bara dricker hälften å dyngrak. Nej jag är inte som jag ska vara ... Det har inte ställt tillbaka sig än >-<
Men jag var ju inte för mycket när vi var hemma hos Emma, det kom ju på vägen å då beslutade ajg mig för att gå hem istället för att gå med ut på Lipz. Men jag hoppas att ni hade skitkul på Lipz fast jag kanske förstörde vägen dit lite gran. Sorry.

Vad har hänt idag då... Vi sov hos Figge i natt och så åkte jag till mormor. Stefan åkte å jobbade å jag höll mormor sällskap fram tills att Stefan slutade, då kom han å hämtade oss. Sen åkte vi och hämtade upp Figge på vägen hem för han ska sova här inatt. I morgon ska grabbarna ut och pimpelfiska. Så de blir upp tidigt för dem. Hoppas de blir kul. =)

Nä nu ska jag gå å lägga mig för jag orkar verkligen inte hålla ögonen öppna längre. Sov gott!

#!!¤% Bilddagboken!

2009-02-13 @ 21:37:20<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Fan.... Nu har uppladdningsklienten för flera bilder laggt av för mig.. Varför måste allt krongla. Så nu sitter jag här... Och laddar upp bild efter bild. JOBBIGT! Speciellt när man har en hel del bilder å ladda upp!
Jag provade en massa frisyrer idag men jag hittade ingen som jag gillade. Jag får se vad jag känner för imgn. Bilder finns på bdb. (Innom en ehm.. snar? framtid)
Hugos dygnsrytm har störts. I förrgår somnade han kl 7, med kläder å allt. Å vaknade vid 10 eller nått... (tror jag skrivit om den dagen längre ner om någon är JÄTTE intresserad av tiden ;) ) I går somnade han vid halv åtta och sov till åtta, vilket gjorde att han inte somnade förns vid halv tolv eller nått... Idag somnade han vid 7 igen. Han har vaknat där inne men inte skrikit. Har han gnällt så har jag gått in, laggt honom på kudden, gett honom snutten och nappen, satt på speldosan och gått ut. Han ska INTE komma upp mer idag. Det kan hända att han blir hungrig igen innan jag går å lägger mig men då får han äta i sängen. Upp kommer han inte förns imgn. Hoppas att de funkar så här för jag vill ha lite egentid med Stefan på kvällarna... (Fast nu sover ju Stefan. Hehe.)
Nu håller mitt bröd på att gräddas och idag (WOHO!) har jag faktist rensat lite i källaren. Nu är det inte lådor ÖVERALLT, nu står de staplade i ordning i ett hörn. Så får jag rensa bland lådorna en annan dag, nu är de ur vägen iaf. ;)
Jag är SÅ sugen på å baka bullar! Men jag orkar ju fan inte gör de nu :S Haha de får jag ta en annan dag.
Nu ska jag kolla på femmans fredagsfilm. Minns inte va den hette men de skulle va en komedi iaf ;)

Fredag den 13

2009-02-13 @ 19:39:18<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det är ganska många som idag frågar varandra; Tror du det är en otursdag idag? Det tror inte jag. Jag är inte så vidskeplig av mig. Det som jag "tror" på är typ krossa en spegel å få 7 års olycka. Haha. Annars har jag inga problem med nycklar på bordet eller svarta katter som springer över vägen. :P
MEN det är också många som säger till varandra; Jag kommer inte köpa någonting till min älskling för jag tycker att Alla Hjärtans Dag är ett dummt sätt för affärerna att tjäna pengar. Det är ju sant. Jag VET att affärerna kom på Alla Hjärtans Dag för att de skulle tjäna lite pengar på dumma människor som måste köpa fina saker till sina hjärtegryn. Men det spelar ingen roll. JAG älskar Alla Hjärtans Dag. Och tyvärr så får jag i år inte tillbringa den tillsammans med min Valentine. Stefan är inte så noga med dne 14 februari, det är jag som är det. Jag vill inte köpa upp hela affärer med grejjor eller en massa annat fjantigt. Men jag vill nog gärna tillbringa dagen med den som jag älskar allra mest. Och i morgon får jag knappt träffa älsklingen alls. Han åker iväg till jobbet och sedan när han slutar så ska jag iväg till Emma. Så ses vi sen på kvällen/natten.
Nej jag orkar inte skriva mer nu. Jag ska baka bröd. Puss å kram

Grattis Emma!!!

2009-02-13 @ 10:50:05<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3

Ok??!

2009-02-13 @ 10:49:19<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nestlé är allt för roliga.

Bebis!

2009-02-11 @ 23:33:49<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Idag ringde Sarah och berättade hur det hade gått med allt. Vi pratade länge och väl om allt som har med förlossning amning och bebisar att göra. Roligt. Det var så kul å höra av henne! Och höra att allt hade gått bra och att allt GÅR bra. Jag verkligen längtar tills allt har lugnat ner sig för dem så vi kan komma upp för att se på junior :D Självklart är ju det viktigaste att allt är ok för dem innan vi kommer, att vi får se på lillen är ju inte första prioritet för varken dem eller oss. =) Men det var roligt iaf att allt gått vägen. Grattis igen Sarah!

Vad har vi gjort idag? Vi har vart hos Marie å fikat och vi fick JÄTTEGODA kakor och bullar. Jörgen hade bakat coccostoppar och bullar. Mumma! De var underbara! Jag som älskar coccos =) Sedan gick jag å Emma hem till deras gård så åkte dem iväg å jag gick upp till Figge, där Stefan var. Där bakade Agneta kärleksmums/fiffelrutor/snoddas/kramforskakor (Var de så de hette?). Så då fick vi 2 bitar var =) Jag rullar fram nu :S Haha å jag som ska försöka gå ner i vikt, jag bara smockar i mig kakor. Men är man ett kakmonster å är man :D



Idag har vi fått en inbjudan till nya skolan. Ett möte med deras förskola. Ja visst, det ska man väl gå på. Fast vi har valt att Hugo ska gå på myggan så är iaf jag öppen för förslag. Och nya skolan ligger ju inte SÅ långt bort. Det är ju så man kan gå dit å jag gör vi nästan den vägen till jobbet varje dag. Och man kan ju alltid lyssna på vad de har å säga. Är det någon annan som ska gå dit/har gått dit? Mötet e den 2 mars.


Myggan
 eller
Nya Skolan


Jag fattar inge varför det måste finnas så många jobbiga saker! Varför måste man välja skola? Varför måste det finnas så många ALTERNATIV! Varför måste allt vara så komplicerat? Varför kan man inte bara få komma in där man vill å varför måste ALLT kosta pengar? Varför kan man inte ha obegränsat med pengar? Varför alla dessa frågor. Jag tror jag behöver hjälp. Men tyvärr så VET jag ju allt men jag vet fortfarnde inte VAD jag ska vöra. Jag vet inte vilket dagis vi ska sätta Hugo på, och jag har ingen aning om hur jag ska fylla i den där förbannade blanketten eftersom jag inte har en aning om hur vi kommer att jobba. Varför är det så mycket jag inte vet? Nä... nu ska jag lägga av.

Jag är ju lite galen, eller så har jag otur som alltid får upp tårtor när jag söker på något. Men IGEN har jag hittat en jättesöt tårta! =)



Och... lite stolt! Denna tårtan gjorde jag till Stefan förra året efter hans beställning. Min älskling är inte alltid så vuxen som man kan tro ;)

Det är ju inte värsta bra bilden men min kamera (innan vi köpte systemkameran) är kass!

I morgon blir det mycket å göra.
9.40-10.10 Babysim
10.10-10.30 Omklädning
10.30-11.30 Handla
11.30-12.00 Ta det lugnt
12.30-??.?? Fika
17.15-??.?? Fotografering
18.30-22.45 Stefan Jobbar

Sedan ska vi snuggla å sova :D
Men så e de ju så att ALLT händer alltid samtidigt ; )

Raggisar

2009-02-11 @ 10:10:39<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Igår så ringde jag till mormor å frågade hur jag skulle fortsätta på mina sockar å hon berätta. Så stickade jag lite till å sen insåg jag att jag stickat helt fel! Tusan! Så jag var tvungen å repa upp hela hälen (som jag nästan stickat färdigt!) å göra om den igen! Irriterande! Men nu är den klar - Igen. Så nu börjar jag med själva foten på sockan. =) Ska bli roligt å se hur de blir när de blir klart. Haha. Min första raggis.

Hugo hade en väldigt cp natt inatt, eller ja kväll igår. Erika var här en sväng mellan 5 och 7. När hon gick så somnade Hugo. Typiskt. Då hade jag ju inte fått av honom kläderna eller gett honom gröten eller ens mat. Så jag tänkte att han sover väl bara en halvtimme eller något som han brukar på dagarna å så vaknar han sen igen för att i vanlig ordning gå å lägga sig vid halv tio... Men Lille gubben sov till klockan var elva å sen var han klarvaken. Jag hav honom gröt, pyjamas å ny blöja så fick han snutten å nappen så läste jag sagan om de tre små grisarna för honom. Han lyssnade väldigt. Men inte fan blev han trött. Klockan tolv somnade han om igen. Suck. Då var det ju bara för oss att skita i egentiden å bums i säng. Klockan 4 vaknade Hugo igen och var hungrig. Han åt och somnade om för att igen vakna vid 8 och då skulle han upp. Så... Här sitter jag nu. :P

Jag satte Hugo i gåstolen när han kom upp och han börjar gå riktigt bra i den nu. Vad roligt det är och se att det verkligen går frammåt. =) Så när jag satt här och skrev så fastnade Hugo i stolarna till matsalsbordet. Men han lät glad ändå så jag tänkte han får sitta där. Efter en stund lät det precis som att han var ute i hallen så jag gick för att titta. Och vipps! Hugo har för första gången förflyttat sig med gåstolen från ett rum till ett annat. Va duktig han börjar bli på det där med gåstolen. Mammas älskling.

Idag ska vi handla mat, det behövs! Och sen ska jag och Hugo till Marie. Det ska bli så roligt å se hur de har det. Har ju inte vart hemma hos dem innan och nu har de ju flyttat. OCH! Det bästa av allt; Jörgen har bakat bullar. Ska bli så gott så. =)

Nä nu ska jag gå och göra mig lite frukost, får väl se vad det blir för vi har inget smör hemma :S Och jag som alltid äter smörgås. XD

Dagen har gått...

2009-02-10 @ 20:01:49<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu är dagen nästan slut och jag har gjort nästan allt som jag skulle. Men jag har fortfarande inte röjjt i källaren. Orkade verkligen inte det idag! Så efter att allt annat var klart mös vi bara här hemma. Sen ringde jag till Erika å frågade om hon ville komma över en sväng. Det ville hon gärna. Så tog hon tillbaka sin chokladfondy och lånade några spel av mig. Nu orkade jag inte ha dem liggandes å vänta på henne så idag fick hon komma :D Tyvärr hannvi inte byta klappar idag men vi får väl ta det nästa gång helt enkelt. Det är konstigt att man bor så nära men ändå ses man så sällan... Konstigt. Samma med Veronica.
Nä nu ska jag ringa å prata lite med min Mormor, jag har kört fast i raggisarna :S Need Help! =)

Mat

2009-02-10 @ 14:42:02<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har ÄHugo fått sig hela två portioner med mat. Det blev korv, potatis och ärtor. =) De blir nog smaskens. Till Lunch blev det päron-mango-puré och till efterrätt blir det hemmagjord päronpuré. Hehe. Nu jävlar e jag igång ; ) HAHA!

Mormor var här för någon dag sedan och hon visade mig hur man stickar raggsockar; så det har jag strtat på. Fan jag har så många bollar i luften så de e inte klokt! Jag stickar raggisar, virkar en tröja till Hugo, broderar en tavla till ?? och ??, gör ett halsband till Monica och så håller jag ju samtidigt på med Hugos album och allt annat som tar tid å göra varje dag. Nä nu får jag ta det lugnt och göra klart det jag har påbörjat! Jag måste nog börja med halsbandet eftersom jag sagt till henne att de e klart :S Men det är ju bara ca 2½ cm kvar på de så de gör jag ju på en kvart eller nått...=)

Nä nu ska jag gå å riva upp alla sängkläder för jag fick tvätt-tid idag å då vill jag få rent i sängarna. De va egentligen inte alls längesen jag bäddade rent i sängarna men Hugo spyr ju som fan! Å nu har han spytt ner hela mitt täcke å de e ju inte världens fräschaste å ligga i ; )

Nä måste springa de e mycke å göra :D

10 Februari

2009-02-10 @ 11:52:55<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det är sjukt va fort tiden går.
Men jag  tänkte att jag skulle gå ner å kolla om de finns någon tvätt-tid idag, så jag har någonting å ha på mig på lördag :D
Tänkte också att jag skulle göra lite mat till Hugo idag. Blanda ihop lite måltider. Det blir nog bra, nu måste han ju få lite mer än bara grönsaker å frukt. Det är ju inget kul å leva på broccoli =)
Men jag funderar... Är det någon som vet hur man kna göra lite sås som Hugo får äta? För det blir allt himla torr mat annars :S Men jag kan ju inte ha i mjölk :S Hur gör man sås utan mjölk? :P Matlagning e inte min starka sida. Tacksam för tips om ni har ;)

Dumma mig

2009-02-10 @ 11:19:48<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag såg nu att jag glömde skriva vad jag hade tänkt å skriva i de förra inlägget. Att jag skrevhela inlägget var naturligtvis för att säga att jag självklart bidrar till er, om ni skulle sitta kärvt till någon månad! Klart man betalar tillbaka ;)

Idag gjorde jag ett grav-test pga en massa bös; Jag måste veta att jag inte är gravid, å de var jag inte. Visst visste jag det sedan innan, men jag var tydligen tvungen å testa ändå. Å allt var i sin ordning. Skönt att någonting går vägen iaf. =)

Idag ska jag inte göra så där jättemycket, jag tänkte jag skulle städa lite här hemma. Det är inte klokt va fort de blir stökigt. Tänkte höra med min älskade Kusin sen om hon kanske vill ha Hugo en liten stund me medan jag rensar lite i källaren. Det måste ju göras nu liksom :D Men vi får se vad hon har för sig i em annars tar vi de en annan dag ^^

Stefan har mycket å göra idag. Eller ja, han har ju sparat allt tills idag så... därför e de mycket på schemat idag. Han ska till B A å fixa lite papper till försäkringskassan å så ska han till försäkringskasan å till ams å sen ska han jobba. Så de blir mycket idag. Men ändå skönt att han har kommit igång. Det där me B A har jag tjatat på honom sedan INNAN Hugo kom å försäkringskassan sen Hugo va typ en månad. Så han e inte världssnabb på å få tummen ur ; ) Men... Nu håller han på så då e allt bra : )

Emmas Birthday

2009-02-09 @ 23:55:39<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jo jag får väl svälja min stålthet å ge efter för tjejerna som säger att de ska bjuda, för Emmas födelsedag vill jag ju egentligen verkligen inte missa. Och Stefan jobbar kväll å antagligen har jag passning till Hugo. Så det verkar som att de löser sig =)

Hello Kitty

2009-02-09 @ 13:09:09<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Detta är tillägnat Veronica!
Kolla in denna sidan!:

http://riceochcurry.blogg.se/2008/april/hello-kitty.html

Yust 4 u! ; )


9 Februari

2009-02-09 @ 12:55:36<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3

Idag är det alltså måndag igen och en ny vecka börjar. Denna veckan händer det en del, men inte så mycket att det blir FÖR mycket.  Idag ska vi till lidl å kolla på en ny bil. De va en kille som ringde igår å ville byta sin volvo combi måt våran bil med 10 eller 11 000 mellan. Det är en ganska bra affär så länge som bilen är ok. Hoppas på de så har vi inga fler bilproblem å så har vi pengar å så... Sedan ska vi till ÖF. =)
I morgon ska vi nog inte göra allt för mycket. Bara vara tror jag.
På onsdag ska jag på fika hemma hos Marie ochg William. Ska bli väldigt roligt å se hur de ser ut hemma hos dem. Jag var ju inte hemma hos dem i deras förra lägenhet heller... Så det blir roligt.
På torsdag sska vi babysimma på morgonen å sen hoppas vi på en fika med Marita å Nova =) Sedan hoppas jag att vi kan komma iväg till bb å ta ett kort på oss till tidningen. Har ju fan inte fått tummen ur än men som jag alltid säger, bättre sent än  aldrig. =) Annars så får vi ta de på måndag. för vi SKA åka dit nu!
På fredag är det Emmas födelsedag =) Då ska jag skicka ett sms till henne å det är i stort sett allt jag har planerat för den dagen =) Haha Fullspäckat. Hehe.
På lördagen ska vi kanske ut å fira Emma. Eller ja, klart att de blir fira utav men inte säkert att jag kan åka med. Stefan jobbar i helgen å jag får prata med Anna-Lena eller mormor om de kan ta Hugo isf å så vet jag inte om vi har råd... Denna eviga plågan med för lite pengar! Men får vi sålt bilen idag så kan jag säklerligen smuggla undan lite pengar så jag kan följa med ut =) Ska bli så kul så!


Föresten, tjejer! Vad ska vi köpa till Emma? Å, Emma, Vad önskar du dig?

Stackars Mongo!

2009-02-08 @ 15:43:37<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
I morse lekte mongo med en liten pinne (som han bitit av från sin korg). Inget märkvärdigt med det. Det gör han ju ganska ofta, och sen när han kom till mig å ville mysa såg jag en liten pinn.sticka som stack ut ur munnen på honom. Jag tänkte dra ut den men när jag snuddade vid den började Mongo slicka sig om munnen å stickan försvann. Så jag tänkte inte med på de. Nu så satte jag mig på golvet å gosa med honom igen å då såg jag den där stickan igen. Jag tänkte att den kan ju inte bara komma upp igen om han åt upp den innan. Så jag särade på läpparna (HAHA de lät ju bra. NOT.) å då såg jag att stickan satt fast mellan tandköttet och en tand. AJ! Det gör ju fan svinont när de fastnar något så! Stackars mammas kille. <3


Där stickan har delat på sig... Den lilla delen satt i "tandköttet" å de va spetsen på den långa delen som stack ut ur munnen.

Grattis!!!

2009-02-08 @ 13:22:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3


Grattis älskade vän!
070209 fick Sarah och Johan en liten pojke!



(Det är Hugo på bilden)

Hugos Album

2009-02-08 @ 12:59:38<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Än så länge har jag inte hunnit göra så många sidor, men tre har jag hunnit pilla till iaf. Nu syns ju inte allt så bra så är ni mera nyfikna så får ni väl säga till så får ni se dem live ;) Hehe men här är lite plock iaf. =)


Detta är förstasidan i albumet. Den är inte riktigt klar än. Jag funderar på om jag ska skriva Hugo någonstans me men har inte bestämmt mig. Så ska jag få in 231208 någonstans me, för de va då kortet togs =)


Jag kan tänka mig att de fleste ser och vet va denna sidan handlar om. =) Det är ju ultraljudet så klart. Tyvärr hade jag fel lim när jag limmade fast plastpappret å sidan blev bubblig. Men så får de va. Hoppas ni ser va de står ; )


Denna sidan är ju inte heller så svår å förstå :D Hehe det är ju hur jag var när jag va gravid. Det står typ hur länge jag jobbade, hur jag mådde, om jag var sugen på något osv.  Och så naturligtvis kort på maggen =)

Brölloppstårta

2009-02-07 @ 18:44:29<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag kollade runt lite på internet å försökte hitta saker till Hugos rum... Men jag hittade någonting annan ASHÄFTIGT! Haha, Jag hittade en Super Mario Brölloppstårta! Haha! Allt förutom figurerna på toppen är ätbara å kolla in vilka detaljer! Fan va häftigt! Men stefan sa att vi inte skulle ha en sån på vårt bröllopp. Då tyckte jag att han var lite vrång. =)





Så fina dikter!

2009-02-07 @ 02:22:36<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag hittade lite dikter på internet som jag tänkte ha med i Hugos scrapp-album. Tänkte dela med mig lite av vad jag hitta :D Så andra kan njuta av vackra ord me ;) (Är du inte intresserad av å läsa dikter om kärlek till sitt barn så kan du sluta nu :P )
Det är tre stycken olika och den sista å långa tänkte jag ha ett kollage med bara Hugo å Stefan. Pappa-Son-kärlek ;)



Before you were conceived I wanted you
Before you were born I loved you
Before you were here an hour I would die for you
This is the miracle of love.




I pictured an angel
When I prayed for you,
I know I was heard,
My dreams have come true.
We cherish this gift,
a life to unfold.
Entrusted forever,
To have and to hold.




When I heard the news of you,
I did the things most Daddies do.
I opened up my heart so wide,
For you to have a place inside.

As each day passed, I'd think of you,
I'd watch you grow, I was expecting too!

I tried to imagine the person you'd be
Would you look or act like me?
I thought of the things that we would do,
The times we'd share, just us two.

I would give you piggyback rides,
Push your swing and watch you slide.
I would teach you how to ride a bike,
Catch your first ball and throw your first strike.

I would hold your hand in mine,
Be your protector, strong yet kind.
I would be your hero and friend,
Give love and advice on which you'd depend.

I will always remember the day you were born,
I cradled a miracle, small and warm.
What words I had were scarce and few,
A tear and a smile were the best I could do.

Life gave me a moment, precious and rare,
Bursting with pride, excitement and care.
I promised you then, all that I had,
See, you were my child and I was your Dad.

When I heard the news of you,
I did the things most Daddies do.
I opened my heart so wide,
Where you will always have a place inside.

Älsklingen

2009-02-06 @ 22:30:13<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Då är han hemma igen... För att om en liten stund försvinna ut igen. Här har jag suttit hemma hela dagen sen Maia åkte hem och väntat på att han ska komma så vi kan käka middag. Sen när han kommer så tar han Hugo å leker lite å jag går ner å hämtar tvätten (Veronica lånade oss slutet på hennes tvätt-tid. Gullunge!). När jag kommer upp igen ska han strax åka. Han ska umgås med grabbarna. Suck.
Det som var bra denna gången är i alla fall att han frågade mig om de va ok, å så pratade vi lite å hna lovade att han skulle ändra på sig. Att han skulle sluta bli så sur när jag vill hitta på något med mina kompisar å sluta lämna mig hemma med båda bebisarna för jämnan. Det är ju alltid något.
Så, kvällen som jag sett fram emot att tillbringa med min älskling, får jag tillbringa själv. Och då passar jag på å rensa ut Stefans kläder. ; )


Så här snygg var min älskling när han skulle ut på Figges treat ikväll...

Fredag

2009-02-06 @ 20:47:02<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Maia och Levi kom iaf. Det slutade snöa och Maia ville inte sitta hemma och uggla så hon påbörjade en långsam färd på skogsvägarna hemmifrån å hit =) Jag tyckte att det var roligt att de kom. =)
Idag har Hugo vart Pain-In-The-Ass! Men så har han ju haft en liten otursdag idag me! När hag kutade omkring här hemma och krockade med allt så upptäckte han plötsligt att gåstolen "passade" perfect in i vardasrumsbordet. Pang sa de så slog han huvudet i bordskanten. Stackars liten! Å sen när Levi å Maia åkt så skulle mamma byta på Hugo å så tjong sa de så fick han en plast-mojäng i ansiktet. (Den trillade ner ifrån en av hyllorna.) Stackars Stackars.
Men han har fått Kiwi idag å de va gott, fast han spottade ut kärnorna så han hade dem i hela ansiktet =)
Idag har jag fått bakat också. Bra så han vi frukost imgn. =)

Igår hände det något pinsamt! Min bikkini är lite liten men vi har egentligen inte råd å köpa en ny just nu så jag har fått gömma att tuttarna trillar ut genom att hållga Hugo framför =) Men så igår när vi hade massa bråttom eftersom vi va sena så bara jag slängde på mig bikinin å kuta till bassängen. När jag kom tillbaka efter hela badet; in i omklädningsruimmet igen ser jag mig i spegeln å då ser jag att jag inte ens har täckt hela tutten med bikinin; Havla tutten hänger ut nedanför! PINSAMT! Suck. Så när vi va på Coop igår så hittade jag en bikini, halva reapriset va de på den så den kostade bara 35:- . Så jag köpte den. Skitsamma att de inte e 'jag' eller världens snyggaste; Jag behövde en ny bikini!



Älsklingen låg å kikade fram bakom snutten i babysittern. =)





Besök

2009-02-06 @ 10:14:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag skulle vi få besök av Maia och hennes lille Levi; men det blir antagligen inte så. Det har ju snöat hela natten och hela morgonen så i morse fick jag ett sms att hon antagligen inte vågar ge sig ut på vägen för hon har dåliga vinterdäck på bilen. Tråkigt. Men jag förstår henne. Jag gillar inte å köra när de snöar heller. Man ser ju typ ingenting. Men vi får ta en fika en annan dag helt enkelt. När det inte är halv snöstorm ute. =)  Nä nu ska jag gå å göra lite frukost till Moi. Jag är hungrig ;)


Pluttisbesökare

2009-02-05 @ 19:44:36<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har vi vart hemma hos Nathalie och Pluttis =) Pluttis låg och sov när vi kom dit men vaknade strax. Då var jag ganska farlig =) Men h?n kom snart på att jag var ganska snäll. H?n var så glad så när h?n fick klappa min bebis. Hehe. Men nu ska vi iväg så det blir ett kort inlägg idag =) Ha de finemang!

BloggDesign

2009-02-03 @ 14:26:37<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag kanske är helt galen men jag vill verkligen ändra utseendet på min blogg igen. Problemet är ju bara att jag inte vet hur jag ska ha det. Jag har några funderingar men jag har ingen aning om hur de ska bli... Vi får titta lite närmare på det :D Se vad jag kommer på.

Jag funderar på att skaffa ett tema till Hugos rum. Vi kommer nog inte att  tapetsera om där... Eller jag vet inte. Men jag vill ialla fall ha NÅGONTING som håller ihop i rummet. Nu är det ju bara random inredning liksom. Jag funderar på Super Mario. Hehe. Jag hadetyckt att de va supercoolt! Men Stefan tycker att temat ska vara brunt med orange prickar. Haha han har fått de på hjärnan. Men är det kanske någon annan som har ett bra tema? Har ni andra något "tema" i era barnkammare? Tacksam för tips ;)

Måndagstrött

2009-02-02 @ 19:13:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fan va jag är trött idag! usch! Jag kunde verkligen inte sova igår. Stefan och Mongo skulle sova hos Figge. Å jag HATAR å sova själv! Så vid 2 gick jag å la mig. Vid 5 ringde telefonen och de va Stefan. Figge hade snarkat så högt att Stefan inte kunde sova :D Så han kom hem igen men när jag hämtade Hugo hade jag fått med mig Stefans hemnycklar så han kom inte in =) Så halv 6 typ somnade jag igen å Hugo vaknade vid 9.... Så vid halv 10 gick jag upp.  Då hittade jag en jätteglad liten fis helt på sniskan i sängen :D



Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag har diskat typ halva disken =) Med fick inte plats å torka på diskbänken. HAHA. Så jag tar resten imgn när detta har torkat. Å jag har gjort en hel del morotspuré som jag har frysit in. Så nu blir de morot i typ fem dagar eller nått :D Haha. Men morötterna höll på å bli dåliga så jag var tvungen å frysa in de :D

Jaja nu ska jag käka. Ha de gött allesammans.

Avslutar med en bild på mammas kille; som har en högljudd dissution med högtalaren. Hehe <3


Nytt konto...

2009-02-02 @ 12:04:22<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu fick jag skaffa mig ett nytt konto. Men jag blir så irriterad eftersom de på min andra fanns massa bilder som jag inte har kvar på datorn längre och dels för att det var ju MITT användarnamn! Elefteria är ju JAG. Men nu va det ju helt plötsligt upptaget fast jag inte fanns kvar :( Men nu får jag väl nöja mig med LitenMamma.

Jag var inne på Stina-Lee's blogg (ingen aning om varför) och jag såg något så hemskt! På kalla fakta hade de visat vart dunet kommer ifrån  till våra dunkuddar, täcken, jackor m.m. Jag citerar Stina-Lee:

"Över 50 gäss får lida något fruktansvärt för att fylla canada goosen du har hängades där hemma och över 75 gäss krävs för att ge dig ett varmt duntäcke! Fåglarna lever alltså när dunet rycks bort, och som sagt, det kan liknas vid att själv få ditt hår bortdraget, fast 100 gånger värre då de har hår över hela kroppen. Och ingen hjälp finns det för dem att få! :("

Tv 4 har ett klipp här om det är någon som känner att de vill se.

Gässen plockas levande och eftersom dunen växer ut igen kan de bli plockade 4 gånger innan det är dax för slakt. Hemskt. Men så vet man ju att det inte är någon nyhet att djuren blir torterade för att vi människor ska leva ett behagligt liv. Jag såg på kalla fakta en gång för några år sedan och då visade de hurvi fick pälsen till en del av våra kappor. Hundar. De flådde hundarna levande eftersom ett skotthål eller en strypning skulle förstöra pälsen. Så de band hundarna och började sedan flå. Så fick hundarna blöda ihjäl. Hemskt.

Nu känner jag mig glad över att jag aldrig riktigt gillat dun och inte pälsar heller. =)

Så... Vad händer idag? Ingenting tror jag. Jag MÅSTE diska å så ska vi ju till ÖF. Annars bara slappa hemma tror jag :D

Nu ska jag äta frukost =)

FAN VA LESSEN JA BLIR!

2009-02-02 @ 00:37:53<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jag tänkte lägga upp bilder på min bilddagbok, och den är borta. Jag har ingen aning om varför men jag finns inte kvar. Jag blir så trött på allt alltså. Och när jag försöker skapa ett nytt konto så är mitt användarnamn upptaget. Är det någon som vet om jag finns kvar alls? Jag hittar mig inte i alla fall. Åh va trött jag blir!

Benjamin Buttons otroliga liv va väl ok men inte en film som jag måste se igen. Men den va sevärd i alla fall.
X-men III Var inte så bra alls. Visst va de kul å se den eftersom jag sett de andra två men annars så va de inget märkvärdigt. Det var också en väldigt dåligt slut på filmen. Liksom som att de borde komma en 4:a... Men jag vet inte.

Hugos Doppresenter


Alla fina kort ifrån alla.

Gaphalsen

2009-02-02 @ 00:26:37<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nu har tjejerna gått hem. Fika blev det och alla var glada; förutom Hugo. Han skrek! Vi satt och disskuterade om han kan havarit förstoppad. Jag har ingen aning. Jag vet inte ens om han bajsat idag eller inte för han har ju knappt vart hemma. Men vi kom fram till att päron är lösande. Så när alla hade gått så rev jag päron till Hugo. Jag tänkte att jag river hela så får vi se hur mycket han äter, en lite snutt på ett päron e ju ändå inget å spara. Men dra på trissor. Lillkillen käka upp hela päronet! Och efter det fick han fyea-fem skedar paradisdessert. DÅ sa Hugo ifrån att nu e de nog, nu vill jag inte ha mer. Detta gör han genom att spotta ut allt han får in i munnen =) MEN va han åt mycket min lille kille. Så får vi se om de blir bättre i magen. Vill ju inte att han ska ha så ont (? Vet ju inte ens om de e de han har. Svårt...)
Nä nu tänkte jag sätta mig å kolla klart på X-men III XD Jag lånade den av min moster i typ tisdags, och jag har nu sett typ halva filmen. Haha ingen lugn å ro denna veckan. Och sedan så ska jag med Anna Lena och Theres å se påBenjamin Buttons otroliga liv.

Söndag

2009-02-01 @ 14:34:51<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag har jag hunnit med en hel del... Inte allt, men en hel del ^^. Som de flesta antagligen vet så döptes Hugo igår. Då var den en stressig dag. Stefan hade inga kläder så han stack iväg å köpte en ny kostym. Då va jag hemma å fixade med allt. Kl 8 steg jag upp och bakade den första kakan. Inte världskul men för att hinna färdigt så. =) Allt som allt gjorde jag tre tårtor i går. Någon mer lyckad än någon annan, men de fick vara. De gick å äta i alla fall. Sen var det full rulle med allt. Förlåt om någon känner att jag knappt pratade med dem igår, men de är ju så många som man ska hinna prata med så att det blir ju tyvärr bara några ord med varje :S Men hoppas att alla hade kul i alla fall.
När jag kom hem igår så orkade jag inte med någonting. All disk stog kvar på bänken efter allt bakande, och det vi åt igår. Jag hade verkligen ingen ork till att fixa det. Men jag bakade bröd, så vi hade frukost idag å så bakade jag mina snoddas/fiffelrutor/kärleksmums. Men jag kunde inte bestämma mig för om de skulle vara cocos eller strössel på så på halva kakan är de båda XD. Så tog jag fram sockerkaka och bullar på tining.
Inatt sov Hugo i sitt egna rum. Vi fick ju en babymonitor igår så att nu har han sovit där inne. =) Det gick bra.
Idag har Anna Lena haft båda busfröna på tipsprommenad, så jag har röjjt här hemma. Nu är allt ok. Förutom diskbänken men jag hoppas att tjejerna inte är alltför petiga med det =) Resten är ju rent. Jag orkar verkligen inte ta disken nu så jag tar den när de haråkt hem sen. ;)
Anna Lena frågade om jag ville följa med på bio ikväll. Vi får se hur de blir... Vi har ju egentligen inte råd alls! Stefan tjatar å säger att jag ska följa med eftersom jag vill se filmen och att jag aldrig unnar mig själv något... Vi får se hur de blir. Egentligen skulle vi ju behöva köpa nya strumpbyxor till Hugo istället...

Någon kanske undrar va Hugo fick igår för fina saker... ? Han fick:
Doptavla
Sparbössor i olika former
Stjärntecken-berlock
Lyckopeng
Tavlor
Bestick
Servis
Bilbarnstol
Babymonitor
Speldosa
Leksaker
Böcker
Väska
Pengar
Ett konto =)
Jacka
Orchideer (?)

Tack alla för de fina pressenterna!

Här kommer en underbar bild på min underbara pojk!

31/1 -09

2009-02-01 @ 14:06:57<3<3
, 0 Kommentarer<3<3

RSS 2.0