I'm in =)

2009-01-29 @ 07:28:45<3<3
, 0 Kommentarer<3<3


Gå till Linas blogg och lämna en kommentar i inlägget om att ni vill vara med och tävla :)
Här kan du kika in och kolla på napparna du kan välja mellan ---> Namnnappen.

Massor å göra!

2009-01-29 @ 07:25:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Dagen började halv 7 idag. Jag har nu gjort mig iordning ohc ska strax gå å plocka upp Hugo å ta på honom. kl 8 ska vi gå här ifrån. Stefan kom igår på att vi ska spara lite bensin å bränna lite fett genom å gå in till babysimmet. Så ja, vi ska gå dit.
Efter simmet så går vi till banken. Det fattas typ  500 :- på Stefans konto som vi inte vet va de är från. prel. kortköp står de men han har inte använt kortet. Så vi får kolla upp de.
Sedan traskar vi på till Stefans mormor. Där kollar vi på dopklänningen; hur den blev, och hämtar rosorna till tårtan. Sen blir vi körda hem av Anna Lena.
Väl hemma igen går vi en rask prommenad med mongo och sedan byter vi om på Hugo - till finkläder. Så sätter vi oss i bilen och åker till Hedin Bil å ser va de vill ge för våran skatt. (Får vi sålt bilen har jag ingen aning om hur vi tar oss därifrån, men vi ringer väl någon eller tar bussen...)
Sedan är det kalasdax. Då ska vi hem till min Farmor; Hon och hennes gubbe fyller år idag. Gratis Farmor! Väl där så kan vi tyvärr inte stanna alltför länge för min mamma kommer på besök idag med, innan hon ska på utvecklingssamtal för Tommy. Där ska hon vara kl 6 och SEN, har vi ingenting planerat.

Jag hade gärna hängt me på prommenaden tjejer, men som ni kan se så har vi tyvärr lite å stå i idag. Å så måste jag ju fixa iordning lite här hemma så att pannkakstallrikarna får plats någon stans ;) Eller va säger du Emma =)

Nä... Nu får dagen sätta igång. Jag ska ta upp Hugo.

Biffstroganoff = Yumee!

2009-01-28 @ 20:23:57<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag när jag spran ner till tvättstugan passade han på... När jag kom upp igen stoppade han första skeden i munnen på Hugo. Jag berättade att han iosf redan har ätit mat idag men att ok, de gör väl inget om han får lite till. Sedan tittade jag ner i skålen å frågade; Vad är de där? -morot. fick jag till svar. Men va fan? De e ju helt brunt.... -Va fan e de där?! Hehe då va de biffstroganoff. Lillen tycklte att det var väldans gott. =) Så här såg pysen ut efter matningen :Stefan sa att när han värmde maten i micron så bubblade det så de skvätte i hela micron. Hur gör ni? Varmer ni de inte i micron?

Stefan gav mig ett gott skratt innan. HAHA. I går var han så trött att han somnade fullt påklädd. Jag lät honom sova för om jag väcker honom för en sån sak så kommer han inte att kunna somna om och då kommer han vara trött dagen efter. Så jag lät honom sova. När jag gick och la mig så tog det typ 5 min så skutta Stefan upp ur sängen. Han gick in på toa, var där inne i säkert två sekunder och sedan spolade han och gick ut. Jag tänkte att fan va fort han måste ha pissat! Men så kom han tillbaka in i sovrummet, tog av sig tjockiströjan och byxorna och gick vidare in i garderoben. Han tände lampan och jag hörde hur han flyttade runt byxorna som om han letade efter något att ha på sig. Så brötade han lite med dörren och så släckte han och kom in till sovrummet och la sig. Efter en halvtimme gick han upp och gick på toaletten igen. En längre sstund och så kom han tillbaka; på vägen tilbaka brötade han lite till i garderoben och sedan la han sig igen. Jag fnissade lite för mig själv å frågade va han gjorde, men jag fikc bara otydligt mummlande till svar. Så jag somnade.
I dag så frågade jag honom va han gjorde i garderoben och Stefan såg ut som ett frågetecken. Så berättade han att han hade vart på toaletten i natt och på vägen tillbaka så hade han råkat välta tavlan som står bakom garderobsdörren. Han hade blitt väldigt förvånad över att garderobsdörren var stängd. Annars hade han sovit. Fy fan va jag garvade! Så berättade jag hela historien om vad han hade gjort inatt och hans enda kommentar va : Näää.... du ljuger :)
HAHA!!

Måste bara berätta när jag ändå är inne i detta ämnet, en annan dag så hade jag å stefan gått å lagt oss som vanligt. Jag vaknar på natten och måste gå på toa, då ser jag att stefan har strumpor på sig helt plötsligt. Jag funderar lite på att de inte ens va dom strumporna han hade på sig i går och hur detta har gått till, men går å lägger mig igen. På morgonen kollar jag exrta och de strumporna som Stefan hade dagen innan ligger vid hans kläder, men det ligger ett par strumpor extra vid fotändan på sängen. Så jag frågar Stefan hur detta kommer sig. Då hade han vaknat och tyckt att han hade en jätte äcklig knöl på foten som han inte ville att jag skulle se så han tog på sig ett par strumpor. Han hade vart i de där tillståndet så han e medveten om vad han gör men inte kan bestämma över det själv. Haha. Älskade Stefan.

Tråååk

2009-01-28 @ 17:51:46<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Fan va de e tråkigt å tvätta! Usch men de måste ju göras. Hugo lyckades ju spy ner allt när vi provade dopklänning för någon dag sedan. Så vi måste ju tvätta rubbet. Hehe. Kul. Not.
Annars har jag inte gått i många knop idag. Hahah jag går fortfarande runt i pyjamasen. =) Men jag har fått städa ut lite i köket. I går rensade jag i några skåp. (När vi packade upp knödde vi bara in allt i skåpena utan någon som hellst ordning)
Jag tror inte att jag ska fortsätta att vara så där redig å frysa in Hugos mat. För det första så var det förbannat jobbigt å få ut maten ur silikonformen å för det andra så äter han mer mat än va de ryms i en "kub" så jag får hitta på något annat.

I går skulle jag och älsklingen gotta oss med en barkis (billigt och gott) med ost och hamburgekött. mumma. Å så köpte vi oss en semlekrans. Stefan har tjatat om de sen de kom ut :) å då har vi nått å bju mamma på imgn om hon nu kommer...

Nä nu ska jag ta tvätten ;) Tjiing

Tvättdagen

2009-01-28 @ 12:43:31<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Idag är det verkligen tvättdag. Haha. Emma ska tvätta, jag ska tvätta, Veronica ska tvätta och Jessica ska tvätta. Hehe nu är det många som blir rena en dag som denna :D

Mongo har fått något ryck och ska leka HELA tiden! Det är ju roligt den förssta kvarten eller något men om man slutar så ställer han sig och "gräver" på en för att man ska leka mera. Fan va jobbigt de e. Vanligtvis så brukar han vilja leka en liten stund då och då men denna veckan har det vart non-stop varje dag! Jobbigt jobbigt. Men han måste ju ha lugnat ner sig tills på söndag för det blir inte lika mycket plats här hemma med alla barnen.
Det ska bli väldigt roligt med mammorna här :D Så underbara mäniskor! Men jag undrar bara en sak... Sa vi någon tid på söndag? Minnet är ju fan inte som de ska vara. HAHA.

Jag blev (också) uppringd av en telefonförsäljade igår. Han sa att jag skulle få tre par trosor hemskickade till mig varje månad å det första paketet skulle jag bara betala 29:- för. Nu är det så att min mamma tänkte att det var ju billigt å bra så hon körde på det. Trosorna man får hem är jättesköna. Verkligen! Men de är SKITFULA! Haha jag har fått två par av mamma och jag säger bara det att de är mina menstrosor. Haha sköna som fan men de är så fula. Mamma försökte säga upp detta hur länge som hellst men de är jättesvårt å få tag i dom. Så... jag sa nej igår :D

Anna Lena har nu fått tillbaka sin dopklänning. Hon skulle ta bort volangerna så får vi se hur den ser ut. Jag vill inte hålla på å sy i den när det är hon som gjort den. Det får hon göra själv. Hon var ändå tvungen att flytta på en av de två bort-tag-bara volangerna så då sa vi att hon skulle ta bort den andra med så får vi se. Och blir det dåligt så är det bara att sy på dem igen. De var bara ditsatta med enkel sick-sack-söm så det var inte alls lika krongligt som det lät.
Men vi har fortfarande inte bestämt oss för om vilken vi ska ha. Haha. Det får vi se hur klänningen blir när den är klar.
Mamma berättade i alla fall hur det var tänkt att man skulle göra med armarna i min dopklänning. Det var meningen att man skulle trä i sidenband i spetsen och på så sätt spänna ärmarna runt handlederna. Jahaaa... Haha det hade jag ju aldrig kommit på! Haha! Så nu är den ju också ok. Fan! Hehe då måste vi ju välja ändå :P Jag hatar å välja!

Stefans mormor har vart å köpt, pyntgelé, blå kristyrrosor och porslinsbebisar som vi ska ha på tårtorna. =) Lycklig. Jag har letat som en tok men inte hittat annat än svindyra grejjer som vi inte har råd med men Gittan sa att vi skulle ha sånna så hon köpte det. Va snäll hon är :D

Nej men du... jag skulle bara skriva några rader, men Hugo somnade och jag fick massa tid över :S Fan. Haha allt mitt babblande kom igång igen. Men nu måste jag gå ut med Mongo. Tudeluu..


Tackar!

2009-01-28 @ 00:30:48<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Fan va underbara ni är tjejer! Hehe jag måste ju kanske börja med att berätta att det jag sa tidigare inte var så allvarligt. Jag tror inte att ni verkligen kommer att glömma bort mig. =) Jag är bara jävligt grymm (tyvärr) på att omedvetet dra mig ut ut vänskapskretsar. Jag har gjort det flera gånger innan och vet faktist inte varför jag gör det :S Det är lite tråkigt. Men, jag tror att jag kanske kan vara lite rädd för att folk umgås med mig bara för att liksom. Att de inte gillar mig egentligen utan bara låter mig vara med för att jag frågat... Nej nu blev jag så där jävla djup igen. Hehe. Men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Ni är så jävla underbara att jag verklkigen inte vill mista er tjejer!

Jag kan verkligen inte sova!

Föresten! Jag upptäckte igår att jag håller på att få en tand XD HAHA that's right! JAG håller på å få en ny tand och inte Hugo. Hehe, jag kände med tungan att de va något vasst bakom tanden längst bak i munnen. Och jag tänke att de säkert har fastnat något där eftersom jag precis ätit. Men när jag kände efter med fingret så var det en tand. Haha. Det är ju inte klokt. :P Men så är det.

Jag har börjat virka en tröja åt min lilla älskling. Jag är inte helt nöjd med färgerna, för jag hade nästan bara en massa rosa och lila å sånt å jag vill ju inte sätta på honom en rosa tröja :P Så jag tog alla blå färger jag hade och virkar efter ett mönster som jag inte testat innan. Men än så länge ser det bra ut :D

Tjejer, på söndag blir det fika hemma hos mig. Det var någon som föreslog att ni skulle ta med er egen fika. Det är ju löjligt. Hehe. vi har sockerkaka i frysen å jag tänkte baka snoddas. Så får vi se om de blir Bullar med men annars klarar vi väl oss på två sorters kakor? Ni behöver inte alls ta med er någonting! Är det föresten någon mer än jag som inte dricker kaffe?

Nä nu måste jag väl ta å lägga mig och FÖRSÖKA sova i alla fall. i morgon ska jag hem till Anna och se på lite kläder. =) Hon och Emma har kollat lite bland sina barns kläder ifall Hugo kan låna något till "efterfesten". Hehe känns lite fattigt men han kommer ju typ aldrig ha kläderna igen å han växer ju fort som fan just nu. Så vi tänkte köra på spara-versionen och se om vi kan låna någonting. =) Men va fan! Jag skulle ju runda av å gå å lägga mig! Nä. God natt på er!


Bättre sent än aldrig =)

2009-01-27 @ 14:35:07<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det var ett tag sedan jag fick den, men har inte haft tid att ladda upp den. Men i alla fall.. Här är den.*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden!
Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag!
Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av Melvins mamma Emma för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Melvins mamma Emma

Williams mamma Marie

Lokes mamma Sandra

Tuvas mamma Jessica

What to do?

2009-01-27 @ 14:16:39<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Ja.... va ska jag göra idag. Jag borde springa ner till posten men Hugo har somnat å jag har ingen vagn, då vill jag ju inte kasta upp honom å bära honom dit ner. Han e så tung när han sover XD
När jag vaknade idag så kände jag för att städa. Men det blev inget av eftersom Hugo naturligtvis kommer i första hand och han ska kläs på, bytas på, matas, nana.. så morgonen har bara sprungit iväg. Hmm. Stefan är å jobbar och slutar kl 5. Då kommer han hem och hämtar oss så åker vi till onsjö och matar min mosters katt (hon är i sälen). Sedan åker vi vidare till maxi (antagligen) och handlar inför kalaset och även inför de närmaste två veckorna. Jag vill inte. Jag har inte råd.... Suck. Men man måste ju äta ;)
Snart närmar sig slutet på månaden och klumpen iu magen växer bara. Det är så förbannat tråkigt att hålla på så här när man har kunnat leva ett bra liv innan. Vi har inte haft dåligt ställt, bara vart dumma och slösaktiga. Men nu har vi verkligen dåligt ställt och det är så tråkigt att inte kunna hänga med på alla roliga saker som mammorna sysslar med. Men hey! Glöm inte bort mig bara! Inom en (förhoppningsvis) snar framtid kommer vi ha en mer stabil ekonomi och vi behöver inte vända på varenda krona. Då hänger jag med ut på allt roligt vi hittar på.
Nä nu måste jag verkligen göra mig i ordning för posten "går" ju om en timma å 45 min. Då måste jag ha postat mina paket. =)

Fullspäckat

2009-01-26 @ 09:51:27<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag finns det inte många oplanerade minuter :D Haha. Jag gillar när det händer saker hela tiden, men det är också skönt å bara vara... Men det gjorde vi i går, det hör liksom söndagarna till att vara vara tycker jag :D . Idag har jag, hör och häpna, gått upp halv nio. Jag tog god tid på mig å duschade och gjorde mig iordning och packade skötväskan. Nu vid 20 i tio så vaknade Hugo. Jag sitter och äter frukost och han knallar runt i gåstolen. Eller ja, knallar runt var väl lite att ta i. Men han tar sig frammåt och bakåt nu i alla fall. Och pillar på alla grejjer på "bordet". Vi ska ut till Överby och kika lite och träffa Anna. Vi jobbade "ihop" i sommras. Haha eller ja, vi avlöste varandra. Jag hade mårnar å kvällar å hon hade nätter :D Å dom enstaka gångerna jag hade natten så kom hon på morgonen. Hehe. Men hon fick sitt andra barn nu i December så det är ju alltid lite kul å träffas å kolla på gullegossarna. Hon är 'stora-barn-ledig' frma till kl 14 idag så vi får se hur länge vi stannar på överby. Annars så kanske min mamma kommer på besök idag. Men DET är ju inte alltid det händer fast hon sagt att hon kommer så det är ju egentligen inget å planera omkring. Sedan ska vi väl trycka (va hemskt det låter :S ) i Hugo lite mat innan vi går bort till ÖF. Emma skulle komma dit idag med.
Jag har sånna problem med att jag känner 2 Emmor som båda blir Emma A. Men nu har jag (på mobilen iaf) kommit på en lösning. Emma M och Emma B. HAHA. Det blir alltså Emma Melvin och Emma Benjamin =) Nä nu har jag ätit färdigt och ska byta blöja på Hugo och ta på honom alla kläder :D Vi ses senare ; )

Söndagsmiddag med Farmor

2009-01-25 @ 19:26:43<3<3
, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag och Stefan bara tagit det väldigt lugnt. Anna Lena och Theres ska strax komma på middag. Stefan håller på å gör köttfärslimpa. Gott gotti gott gott. Jag har värsta problem med vilken dopklänning Hugo ska ha på sig :S HAHA. Min e alldeles för stor å Stefans har en massa spets och volanger överallt. HAHA. Problem problem. Men de löser sig nog jag har ju nästan en vecka på mig å bestämma mig =)

I går var jag duktig som fan :D Jag rensade i ordning i Hugos garderob så att alla för små kläder är borta och alla kläder ligger nu i storleksordning. HAHA jag e sån allt måste vara i ordning. Kolla här va fint de blev :Sedan kokade jag en massa grönsaker och rotfrukter till Hugo och la dem i isfack så att de bara e å tina upp det. Det är en veckas mat i den ; ) Haha vad jag kände mig redig. Jag kände mig som en riktig hemmafru. Haha. Men det såg fan inte särskillt gott ut! Yuck! Men de e rotmos, ärtor, brockoli, kinamix.Efter all redighet fixade jag äntligen ordning i skafferiet. Vi har ju tidigare bara slängt in allt. Det har varit kaos där inne å jag orkar inte ta tag i något om det inte ens finns en gnutta ordning. Och det har det INTE funnits där inne. Men nu e de ordning. Fiiint. =)Mamma skickade lite bilder till mig på Hugo. Åh va söta dom var. Hehe måste bara visa min skatt för hela världen :D Haha. Här kommer lite "nya" bilder på mammas älskling.

Första gången Hugo träffade mormor och morbror.
 

Hugo och mammas moster på Halloween.


Morbror passar Hugo lite.


Julafton.


Spelnatt =)

2009-01-24 @ 14:05:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I natt har v i sovit hos Figge hela familjen. Stefan och Figge har spelat Xbox och jag har nördat mig vid daorn. HAHA. Jag vet att de kanske upplevs som mobbat av en del, men jag älskar det. =) Mongo har lekt med Agneta och Hugo har jollrat och tittat och lekt. Det har vart jöttekul men det är tur att man inte gör detta allt för ofta. Vi gick ju inte och la oss i tid inatt precis :D Men som tur är vaknade inte Hugo förns vid halv elva idag och skrek efter mat. Så vi fick ju sova i några timmar i alla fall.

Nu har jag sett på Wall-E. Den var helt ok. Den va bra, men ingen film som jag måste ha i min samling. Det räcker med å se den nerladdad ; ) Figge ladda ner den till mig i går för Stefan sa att jag ville se den. Sötnosar. Det hade ju inte jag en tanke på att figge kunde ladda ner den åt mig =)

Det är helt sjukt va fort tiden går! Om en vecka är det den sista. Helt sjukt! Då är dt dop och... Tjenare att vi har råd med det egentligen... MEN man får lev JÄVLIGT fattigt nästa månad för Hugo ska ju ha ett dop. Och han ska ju inte vänta tills han blir stor, man ska ha det NU. =) Egentligen ville jag ha de när älsklingen va 3 månader men de va ju så mycket med julafton å sånt så vi bestämde att vi väntar tills i slutet av Januari istället.

I förrgår va vi på BCV. Hjärtat mitt har blivit så stor! 64 cm lång och 6305g. Det är en stor skillnad på hans 49 cm och 3095g.  =) Det går så fort! Man hänger ju knappt med. Och vad som är ännu sjukare är ju att ddt snart är dax att börja planera för nästa barn om vi ska hålla oss till planerna. HAHA. Men vi väntar allt ett tag till. Riktigt än är det ju inte dax!!

Nä nu måste jag gå för Figges mamma ska få gäster över på middag idag s vi ska dra oss så de hinner få allt klart tills dess. =)

4 Månader!!

2009-01-23 @ 00:41:20<3<3
, 3 Kommentarer<3<3
GRATTIS HJÄRTAT!!!Kan inte fatta att det redan har gått 4 månader. Tiden går så fort.

I går simmade han för första gången. Det var jätteroligt :D Bilder finns i bilddagboken.
(Elefteria heter jag även där.)I morgon ska vi till Emma på klädparty :D Va kul. Å sen ska hela våran lilla familj sova hemma hos figge :D Jag ser verkligen fram emot det. Vi ska sitta å nörda oss framför tvspel å datorn hela kvällen :) Just like old times. Va roligt det ska bli!!

Ingen dag för Ballerinaskor

2009-01-20 @ 14:50:41<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I morse när jag klev upp så tog jag som vanligt på mig ballerinaskorna och gick ut med Mongo. Det var ingen bra idée allt var blött och slagkigt och jag var jätteblöt om mina små fossingar när jag kom in igen :S Så ta inte på er ballerinaskorna idag! =)

Nu har jag vart så där dålig på att uppdatera igen :( Jag jar inte skrivit på över en vecka! :O Men jag har haft en ganska bra vecka. Vardagarna har väl vart så där, men helgen har vart underbar! På lördagen kom Anne och Richard, mina små (?) gullungar! Och sen på kvällen vart det inflyttnigsfset/mammafest. Haha vi slog ihop allt eftersom mammorna och papporna ändå var bjudna så i januari blev det ingen mammafest. Men fan va kul vi hade! Åh va skojj att alla (föutom Johannes och Jörgen) kom! Va många vi blev. Hehe. Och jag och Stefan fick inflyttningspressenter: En jättefin ljuslykta att ha på loftgången (nu har vi ju ingen snölyckta där längre) och en ehm.... blomma? godisskål? Sallad? Haha det var en kruka, med polly och djungelvrål i, å så en gurka i med tandpetare och gelehallon som en kaktus. (En sån som killen på teliareklamen får på sin inflyttningsfest HAHA Han som ingen musik har.)Det fick jag av mammorna och papporna och av min älskade kusin Veronica med partner (Nicklas) fick jag shotglas som står i en triangel så de ser ut som biljardkulor (nummer å färg finns i bottnen på glasen) Tackar Tackar!
ÄlsklingsAnne stannade tills på söndagen och hon bjöd på hemkörd pizza till frukost på söndagsmorgonen (? klockan var ju typ halv tre när vi fick maten). Mumma :D Jag orkar inte lägga ut en massa bilder här på bloggen på festen men jag ska lägga upp bilder på min bilddagbok hade jag tänkt. Det går ju lite fortare där. Hehe. Kika gärna in på hur underbart vi hade det på vår "första" fest i lägenheten på bkv =)

Nu äntligen har vi ett spikat datum för dopet. Den 31/1 kl 14.30 i Gärdhems kyrka. =) Tommy och Theres ska vara faddrar. De som vill får ju naturligtvis komma och se på när prästen skvätter vatten på våran son. Men tyvärr så kan jag inte bjuda in någon på "efterfesten". Vi har varken plats eller råd :S Så vi har i stort sett bara bjutt in släkten. Så det gör ju folk som de vill om ni vill komma ändå. =) Hoppas inte allt för många blev sura nu =( Jag tycker ju inte mindre om er för det! =)

Nä nu ska jag göra mat. Fiskbullar blir det idag :D Mumma! Stefan gillar fiskbullar (jag älskar) men han vill inte ha det för ofta. Det är typ en gång i halvåret eller något som han kan tänka sig det. Vi hade planerat att vi skulle äta det för  ganska exakt fyra månader sedan. Men då var det någon som kände för att pluppa ut! Hehe. Så Stefans mamma gjorde fiskbullar till honom medan jag var på BB för hon var sugen på det. Suck. Då fick jag ju inga! Hehe så nu har jag tjatat i fyra månader och nu va de äntligen dax igen :D Oj då. Nu tjötade jag iväg igen :( NU ska jag gå å laga maten :P
Puss å kram Ses på stan =)

Night Out

2009-01-10 @ 15:21:21<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3
Idag ska jag gå ut med Mari Emma och Emilia. Sötnosar! Ska bli riktigt roligt! Stefan är i skara med Hugo och tittar på Hockey. De kommer inte hem förns sent så jag tänkte att va fan då kan jag träffa kompisar och roa mig istället för det mycket behövliga städet :D Jag ska göra det ... i morgon. kanske. Jag säger som Charta 77 i I morgon ska jag förändra världen:

" Det bästa med i morgon är att det alltid blir i morgon
Det sämsta med i morgon är att man aldrig kommer dit
För så fort det blir i morgon så har i morgon blitt idag
Men i morgon ska jag ändra allt Ja Ja "

Fredag

2009-01-09 @ 14:53:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja idag har jag tvättstuga. Anna Lena och Theres ska antagligen även komma hit ikväll. Det kommer även en tjej ifrån stömslund hit för att hämta lite böcker som hon köpt av mig via tradera. Ganska skönt å slippa frakta böcker. Det blir ju så dyrt eftersom de väger så mycket. Ska även till posten å skicka lite annat jag sålt och även hämta ett paket ifrån egmont :D Blir alltid lika glad när paketen kommer. Massa fina saker till Hugo-älsklingen. Något litet gossedjur, böcker å leksaker. Den lilla tygboken vi fick för typ tre månader sen är väldigt omtyckt. Den leker han med så gott det går.
Nu har ju älsklingen kommit på att det är roligt å leka med saker, men han har inte kontroll på händer och armar så han blir jättearg när han inte får tag i något. Stackars liten. Jag borde även städa en massa. Fan! Jag har tänkt å göra det hela veckan men jag orkar inte. Just nu är jag så jävla trött hela tiden och illamående kommer och går hela dagarna. Va skönt att det snart är över.
Tänkte göra fiskgratäng idag. Får se om älskling tillåter det :D Han gillar ju inte fisk XD. Annars blir det hemmagjord pasta carbonara. Måste få bort creme frechen.
Nä nu ska jag bege mig till posten innan de stänger ska ju även till biblioteket å lämna tillbaka lite böcker. Puh va mycket som måste göras att det aldrig tar slut!

Inspirerad av Emma

2009-01-09 @ 14:42:24<3<3
, 2 Kommentarer<3<3
Jag blevinspirerad av Emma :D Haha jag satt å kollade på gamla bilder å insåg att ingen av er har sett oss sånna här XD
De första bilderna är tagna för tre år sedan <3

   

Nu så.

2009-01-08 @ 20:28:58<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu har vi städat undan julen här på bloggen :D Nu är det bara i lägenheten kvar. Det är inte lika roligt å göra som att plocka fram till julen.
Nu har Hugo i tre nätter (sen vi startade med smakportionner) vaknat flera gånger på nätterna och skrikigt för att han vill ha nappen :S Hoppas verkligen att det är för att han inte vant sig vid maten för så här vill jag inte hålla på. Då får vi flytta hans säng närmare våran så jag slipper gå upp varge gång.
Fan va jag längtar tills Anne å richard kommer. Gud va roligt de ska bli <3
Nä nu ksriker min älskling så jag får ta upp honom.

Nä nu...

2009-01-07 @ 11:34:50<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Nu tänkte jag börga rensa ut julen här på bloggen ;) Ska bara komma på hur jag skla göra ;) Men jag har en liten idee.
Nu ska jag ge Hugo lite mat så ska jag iväg och träffa benjamins mamma ;) Va jobbigt att båda heter Emma :S Måste hitta på någonting lättare å säga än benjamins mamma =) Puss å hej leverpastej

Tisdag

2009-01-06 @ 23:02:10<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har vart lite stökig faktist. Jag kan ju börja med att berätta att i går gav vi Hugo sin första smakportion; potatis. Yum yum. Hugo verkade inte ha så ont av själv smaken, han smaskade gott och öppnade gärna munnen när det kom mer. Men han har lite problem med att det kommer för långt in i munnen och det fastnar i gommen. Kräkreflexerna verkar sitta ganska långt fram ännu, men det flyttar ju sig bakåt så småning om ;) Men han har nog haft lite ont i magen inatt för han har vaknat typ varannan timme å skrikigt. Suck. Men det har gått ganska bra ändå.
I dag fick Hugo sin andra smakportion å han smaskade i sig nästan en hel (om än väldigt liten) potatis! Sedan bestämmde jag att det var nog. Vi var ju tvugna att hinna göra oss i ordning för Emma kom och hämtade oss. Vi tog en tripp till Överby och köpte Jessicas present. Så hämtade vi Sandra å körde en snabbfika hemma hos gårdagens födelsedagsbarn.
När jag kom hem var det bara att ställa sig vid spisen, jag blev så sugen på kycklig efter att Emma berättat vadd hon skulle laga så jag ringde till Stefan och sa att han inte skulle göra maten för jag skulle laga kyckling ;) Det blev faktist gott, det blev fileer i en sås typ av grädda creme freche och såsnna där franska örter-gegga :D HAHA. Och så blev det ris till det. Mumma.
Stefan hade vart och hyrt film idag; Barnhemmet och Tempelriddarna. Barnhemmet var bra men de va som alla säger, de va ingen skräckis precis! Å jag kom ju på från första början att de lekte med henne så jag satt bara å störde mig på att hon inte fattade de. Ja, å tempelriddarna var KASS! Hyr inte den för de e inget å slösa pengar på tycker jag. (Men någon annan kanske gillar den vad vet jag)

Jag ska även göra om här på bloggen så småning om men jag orkar inte just nu :P

I morgon blir det inte lugnare, jag ska träffa Benjamins mamma Emma i stan och sedan kommer min mormor på besök på eftermiddagen. Men det är helt ok. Sånt håll i gång tål jag :D Här kommer ett kort på Hugo som jag tog i går när han fick första skedarna =) Fler bilder kommer komma upp på min b ilddagbok (när jag orkar och har tid att ladda upp dom).

Mammas lilla Gris ;)

Fan va trött jag blir på mig själv!

2009-01-04 @ 21:42:55<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Idag hade vi tvättstuga och vi har ju en sån där elektronisk så har man inte tvätttid så kommer man inte in. Ni hade jag en sista maskin i som var klar och bara väntade på att hängas upp. Då blev Hugo hungrig och jag tänkte jag kunde mata honom innan, sedan var jag lite slö och orkade inte gå ner så jag tänkte jag gör det snart. Men jag glömde bort tiden så 21.01 var jag nere och hade toksprungit till tvättstugan men jag kommer ju inte in. Så nu måste jag ställa klockan på 7 i morgon bitti och hoppas på att någon har tvätttid då så jag kan få min tvätt! Suck. Fan varför gick jag inte ner med en gång för....

Lördaskväll

2009-01-03 @ 21:01:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det är lördag. jag har inget gottit hemma men jag har ju iofs fikat med Emma idag så jag har väl ätit min del av gotterier idag ;) Emma klagade idag på att jag så sällan var inne på msn så jag tänkte jag skulle vara det en stund nu då ;)
Jag skulle städa här hemma idag så att allt liksom var snyggt och rent nu. men jag orkade inte. Jag fick inte igång radion på dvd:n så då tappade jag suget :( Jag har i alla fall diskat, städat toaletten och vårat sovrum. Nu ä
r det ju bara.... köket, hallen, tamburen, vardagsrummet och Hugos rum kvar. HAHA! Nä... Tänkte jag skulle städa i hallen och tamburen innan jag går å lägger mig.
Stefan har fortfarande inte kommit hem, han tog nog det där 'hela dagen hos peter' allvarligare än jag trodde =) Men han kommer väl så småning om. =)
Veronica skulle kika förbi idag; hon kommer typ vid 22-23 någon gång. Men hon stannar inte, hon ska bara hämta sina mjukisbyxor. Hon glömde dem när vi tvättade sist.
Nä nu ska jag gå ut en snutt med Mongo. Ni får ha de underbart allesammans =)

Gratiskläder.se

2009-01-03 @ 20:34:18<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Då vart det dax igen ;) Mitt eviga prat om Gratiskläder.


Sidan är en lätt och rolig möjlighet till gratis kläder.! Det enda man behöver göra är att registrera sig och så vipps är man på väg att få helt gratis presentkort. Man ska samla poäng och ju fler poäng du har ju större blir summan på presentkortet ;) Du kan välja om du vill handla gratis på H&M eller på JC.
Att samla poäng är lika enkelt som det låter, du kan välja mellan tre olika sätt. Du kan antingen värva vänner; göra erbjudanden eller så kan du helt enkelt bara surfa runt på hemsidor. Det är busenkelt. Så pröva du med; Klicka bara på banderollen där uppe, eller länken här nere ;) Good luck!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=25607

RSS 2.0