Sommartid

2009-03-29 @ 01:39:53<3<3
Dagboken, 8 Kommentarer<3<3
ja... idag ska man väl ställa om till sommartid. Fram en timme alltså. Eller? Snön ligger ju fortfarande på backen så de känns ju lite konstigt att sommartiden börjar men de e la sånt man får ta =)

Idag har de hänt mycket. Jag var hos Marie idag en sväng på em. Sandra lärde mig och Emma attbatteriet inte ska sitta i den bärbara datorn när man har dne inkopplad till väggen. Detta förstör batteriet och förkortar dess livslängd. Hehe så både jag ock Emma insåg att vi har nog pajjat våra batterin. ^^ Så nu sitter jag här vid den bärbara å batterit ligger här brevid. :P

Sedan har jag och Sandra kommit överens om att jag ska försöka sy upp en tröja till henne, efter hennes önskemål. Så jag ska till bibblan någon dag å se om jag hittat ett mönster som är på ett ca isf och sedan försöka forma det till hennes önskemål. Hoppas de går bra, jag har aldrig ändrat i ett mönster innan. Men å andra sidan har jag ju sytt på "fri hand" innan och de har blitt bra så.. 'Vi får se helt enkelt. BTW så är de liksom baraå säga till ifall någon funderar på att få något uppsytt. Jag kan ju inte allt men kan jag så hjälper jag ju gärna till och jag tycker att det är kul.
Föresten Emma! Har du fixat resåren i dina leggins? Om inte kan du ju ta med dom på onsdag så kan jag fixa de medans ni är här... De går ju jättefort.

En annan sak som bestämdes idag var att de blir fika här på onsdag.

Och vad händer med Jessicas blogg?!

Jag har hittat übersöta kläder till Hugo som jag vill ha! Ska bara övertala Stefan om att han faktist BEHÖVER dem ;)
Se så söta dem är! Bilderna är klickbara.


H&M


Lindex

Nej nu tänkte jag nana ;)

Earth Hour!

2009-03-28 @ 12:06:41<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag är det dax! Klockan 20.30 ikväll ska vi släcka varenda lampa här i lägenheten. Blir mys med tända ljus och en bra bok =)
Skriv upp er för en bra sak!

TacoKväll Hos Erika

2009-03-28 @ 03:04:11<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag Har det vart en hel del att göra, fast inte så jobbiga grejjer. När vi vaknade så ringde vi till min mormor och bad henne komma och passa Hugo. Eftersom våran bil har gått sönder så har vi picupen och de e ju bara 2 säten i den så Hugo kunde inte åka med ut på ärenden. Han har nog inte så ont av att inte följa med heller ;) Så Stefan och jag åkte in till stan och han gick till baknen å fixade lite så gick jag till bibblan å lämnade tillbaka lite böcker. Sedan gick vi till försäkringskassan och grejja med Stefans föräldrapenningblanketter. Sen åkte vi och handla. När vi kom hem röjjde vi ner lådorna som stog i Hugos rum till källaren och Tommy och mamma flyttade in Tommys saker. Sen åkte alla hem och Stefan stack på LAN till Pettan. Så jag blev själv hemma med pojkarna.
Men jag ringde till Erika och tänkte höra om hon ville komma hit och se på film och så, men det slutade med att hon bjöd in oss till en tacokcäll hemma hos henne. Kissen skulle också komma och det var ju jättekul! Jag har inte pratat med Kissen sen jag tog studenten. Så vi knallade dit bort så gjorde vi tacos å så åt vi. Sedan kom Kissens kille som kallas för Geten också. Han åt lite med så tyckte dom att vi skulle röka vattenpipa. Jag har aldrig gjort de innan så jag tog de lite lugnt med typ 2 bloss bara. Men de va inte så farligt som jag trodde de skulle vara. :P
Patrik kom dit en sväng med för att hälsa på sin syster å han körde hem mig för att jag skulle hämta Mongo. Så när vi kom tillbaka så såg vi på Twilightfilmen och sen gick vi hem. Och nu sitter jag här =) Trött som fan så nu ska jag snutta Kudde ; )


TråkTorsdag

2009-03-27 @ 01:54:52<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag skulle vi ha vart på babysim men vi orkade inte ens gå upp ur sängen innan klockan var halv elva idag. Då tvingade ajg mig upp för att äta frukost eftersom jag skulle åka och jobba kl 11. Så idag har jag jobbat igen. Fast bara en korttis. 11.30-15. Lagom tid ; )  Hehe. När jag kom hem hade jag planerat att jag skulle flytta ner lite lådor å sånt till källaren eftersom Tommy flyttar in i morgon/idag (Fredag). Men jag orkade verkligen inte det. Jag hade också tänkt att dammsuga lite men jag orkade inte det heller. Jag hängde upp lite tvätt på vädring som har legat i tvättkorgen inatt. Det var så fint väder idag att jag tillochmed ställde ut torkstället så jag har riktigt vädrat igenom tvätten. ; )
Sen kände jag för att plocka fram symaskinen. Och det gjorde jag. Jag sydde en tunika i strl L för jag tänkte att det MÅSTE jag väl komma i iaf. Men inte då. Jag såg att det såg väldigt litet ut när jag sydde och mycket riktigt. Inte ens någon idée att prova så jag ringde Veronica och hon kom över och tjatade lite så provade hon tunikan. Den satt perfekt på henne. Och då kan ni ju tänka er hur den skulle ha suttit på mig ifall jag hade lyckats tränga mig i den =) Haha.
Veronica gick hem typ vid halv ett så efter det har jag bara suttit å pillat vid datorn. Så nu ska jag nana. I morgon ska vi åka och handla och sedan hjälpa Tommy å bära upp grejjerna till rummet. Så måste vi väl bära ner de andra grejjerna till källar'n med så han får plats. =)
Föresten så var Stefan med Hugo his BVC idag och det gick bra. 68cm och 7.2kg =) Stor pojke. Men Tydligen så va de inte riktigt bra med älsklingens huvudform så vi skulle åka till BVC den 14/4 igen för att då kommer en läkare ifrån NÄL och ska kolla på honom. Så vi får se hur det blir jag hoppas att de inte är några allvarligare problem bara. Men de går nog bra.
Nä nu kan jag inte ens formulera meningarna rätt så nu ska jag verkligen sova. Dröm sött mina små änglar!


Tunikan jag sydde.
Jag blev faktist väldigt nöjd om man inte tänker på storleken;
men de va ju inte mitt fel att deras storlekar är så konstiga.
Veronica uppskattade min L till en XS på Gina Tricot. De ni ;) Hehe.

Tråkdag

2009-03-25 @ 13:07:46<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag känner att jag borde skriva några rader, men jag har inte så mycket att skriva om. Idag vaknade Hugo första gången kl 3... Det var ganska jobbigt eftersom jag såg på en film och inte la mig förns kl 2. Sen har jag vart ute med Mongo och idag ska jag inte göra så mycket, tänkte fixa lite saker till anne och Richards påskpaket. Så ska vi tvätta. Funderar också på att bära ner lite saker ifrån Tommys blivande rum till källaren. Ja... Det var nog allt.

Måndag

2009-03-23 @ 13:13:22<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nu har vi internet igen =) Älskling har fixat vårat mobila så nu funkar det igen. Hehe. Hugo har börjat ta sig frammåt på golvet nu. Han drar sig framåt med armarna. Men det är inte så att han egentligen tar sig frammåt, mera lyckat få tag i leksaken som han inte når... Han tar ju bara ett tag med armkraft och så sprattlar han en bra stund å sen tar han ett nytt tag, så håller han på så tills han får tag i det han vill ha  =) Sötnosen.
Idag jobbar jag typ hela dagen. Jag började 7 i morse så jobbade jag till 10 å så har jag "rast" fram till kl 15 och så slutar jag sedan kl 20. Så fan, detblir inget ÖF idag heller. Synd. Jag hade verkligen velat gå dit idag, men jag måste ju jobba med. Så vi får ta de nästa vecka.... Jag tänkte föresten på en sak i morse när jag kollade i almenackan. Denna månaden har vi haft fullt upp hela tiden, men jag har typ inte hunnit träffa och prata med mina vänner alls.

Idag händee någonting som jag faktist inte trodde skulle kunna hända... Jag var ute och gick med Mongo, och så tappade jag bort kopplet. Hehe, faktistså hade jag han löst och så la jag kopplet i jackfickan men när jag skulle koppla honom igen så var kopplet borta. Jag gick hela vägen tillbaka och kollade men de fanns ingen stans. Typiskt. Så nu får jag antagligen ge mig ut och gå svängen en gång till innan åker och jobbar. Men då går jag själv; utan Mongo eller Hugo.
Idag fyller älsklingsgrisen 6 månader! <3
Mamma och pappa älskar dig!

Inget internet...

2009-03-21 @ 11:06:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Fan va segt. Klaga inte på att jag är dålig på att uppdatera eller kommentera för för tllfället har vi inget internet hemma =( Stefan har än en gång byggt om våran sationära dator och det har blitt något fel på den så att internetet vill inte komma igång på den. Och typiskt nog har nu våran bärbara dator tappat all kontakt med laddaren så jag får inte igång den :( Mwn jafg tänkte leta upp garantin på den och hålla tummarna att det inte har gått ut än. Men det är tyvärr möjligt. =( Det som är dumt är ju bara att alla våra kort på Hugo ligger på den datorn och jag tror ju inte att coop är så jättesugna på att pilla med hårddisken. Tråkigt som fan. Men jag hoppas att de löser sig!
Men så nu vet ni andledningen till att jag inte är inne så ofta, men jag jobbar på det ; ) Puss på er tjejer!

Plastparty

2009-03-16 @ 12:29:46<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3

Idag ska jag äntligen åka och träffa min lille parvel igen. Vi lämnade av honom hos mormor i lördags för att jag skulle fixa lite här hemma. Men i går ringde mormor och frågade om hon inte kunde få ha honom en natt till. Så kunde jag ta med honom hem när jag vart på plastparty hemma hos henne idag. Jag tänkte att det kunde väl vara roligt för henne och lite skönt att bara rå om mig själv en kväll till, när jag inte hade så mycket å göra. Men nu saknar jag verkligen min älskling och ringde till mormor tidigare för att höra om hon behövde någonting. Så jag kunde få en anledning till att åka dit med en gång. Men hon hade vart och köpt blöjor och mat precis, han har fortfarande rena kläder och det var ingen fara med någonting. Typiskt. Men min prins har det ju bra i alla fall. Så vid 6 ska jag vara på plastparty hos mig mormor med alla tjötiga damer i min underbara famlilj =)
Jag sa till Sandra i går att jag tänkte åka till öf idag innan partyt, men jag hade -konstigt nog- glömt av att Hugo inte var hemma. Det känns ju väldigt onödigt att åka till vargön och hämta honom, gå till öf i en timme och sedan åka tillbaka till vargön. Så jag tror vi skippar det idag. Vi får försöka komma nästa måndag istället. Känns dummt nu när man inte vart där på så länge! Jag saknar ju mina mammor =)

I går var det en väldigt lugn dag och min mamma kom på besök en liten stund innan hom lämnade av min bror i Velanda. Vi gick igenom allt vårt gamla porlin och han tog vad han ville ha till sin lägenhet. Så nu har vi lite mindre skit i källaren iaf. =) Näste man blir Theres. Jag får tvinga ner henne å kika i lådorna med =) Hon tycker ju annars att hon inte behöver några tallrikar när hon flyttar =) Hon klarar sig utan sånt. Sötnos.

Jag sydde även ett par byxor till Hugo i går. De blev inte världssnygga men helt ok att ha (om de passar) typ här hemma eller så. Så här blev dem:



Mamma hade med sg presenter till Hugo ifrån min moster. Gullemoster! "Vi" fick 2 pkt blöjor, ett retgnställ, gummistövlar, 'mjukisdress' och ett "leka-i-sanden-kitt"; spade å hink å sånt. Allt var för stort för Hugo just nu, men han växer ju och det kommer ju antagligen att regna även när Hugo blir två år =) Tack moster!!

Nä nu ska jag lägga mig och läsa. Jag har kommit till en väldigt spännande del av boken just nu och jag kan knappt slita mig ifrån den för att äta! Även nu sitter jag å läser i den vid sidan av. Hehe. Ha det underbart!


Busungen!

jaha...

2009-03-15 @ 00:44:33<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Inte fan blev det en rå om mig själv kväll ikväll inte. :P Stefan tog väldigt lång tid på sig på Siba idag så han kom inte hem förns vid 4. Då åkte vi till mormor och lämnade pojkarna och hon bjöd på mat också. Potatis och köttbullar med sås. Mums =) Vid fem  halv sex typ var jag hemma igen. Då gick jag ner till källaren för jag tänkte jag skulle röjja där nere innan melodifestivalen. Halv nio kom jag upp igen :S Så jag missade de första låtarna, men jag hade ju redan sett delfinalerna så de va lugnt. Eftter melodifestivalen gick jag ner igen och nu är det sorterat där nere. Igen. Hoppas det får bara så här nu då =) I morgon kommer tommy hit och ser om han vill ha något av våran "skit" till sin nya lägenhet och sedan ska anna lena kolla igenom grisarna och böckerna om hon vill ha något där. Resten går till loppis hos mormor.
Nu (00.43) ska jag äntligen lägga mig och läsa i ett skönt bad innan jag slutligen kryper ner i sängen. =)

Föresten har jag glömt att berätta att Hugo nu har börjat vända sig om från rygg till mage =) Han gör det hela tiden. Och han har till och med snurrat runt några varv =) Så söt han är gubben min.

Tudeluu!

2009-03-14 @ 15:01:21<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hallå gott folk! Gud va jag är dålig på att lägga upp kort nu för tiden! Men det beror på att vi har alla kort på den bärbara datorn och den håller på att cpa sig så det är inte alltid vi kommer in på den. Och... Ja jag vet jag är lat men jag orkar inte krypa under bordet hela tiden för att pilla runt blan usb-kablarna så därför kommer det inte så mycket kort. Men jag ska bättra mig.
Idag ska jag städa här hemma tänkte jag och så ska jag försöka rensa lite i källaren. Annars ska jag bara mysa, träna ska jag me. Hugo och kanske Mongo med, ska åka till deras gammelmormor. =) Det var tänkt att hon bara skulle ha dem över dagen men hon ville gärna ha dem över natten med. Så då får jag en myskväll här hemma. =) Stefan ska iväg till Peter i kväll så jag tänkte tända ljus, tappa upp ett bubbelbad, läsa en bok och bara mysa med mig själv. Det behöver man ibland med. =) Men nu vaknade Hugo så jag ska ge honom lite mat innan han skriker i högan sky ; )

Puss och kram, ses på stan =)

Torsdags-trött

2009-03-12 @ 12:07:37<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Gud va de har vart fullt upp de senaste två dagarna! jag har verkligen inte haft tid till att blogga eller att ens kolla in de andras bloggar! Men de har jag tagit igen nu ;)
Men ska jag vara helt ärlig, så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde i tisdags :S Någon som vet? =) Det enda jag komer ihåg var att jag inte hade någon ledig tid alls och så sydde jag klart tröjan till Viktor. Jag hann tyvärr slå in den innan jag kom ihåg att jag skulle ta ett kort på den :S Så jag tänkte göra de på kalaset när han öppnat den men Jessica var så snabb på att städa undan klappanra så de hann jag inte med det heller =) Men det blev en vanlig djupblå långärmad t-shirt med tre stjärnor på från enda nedre "hörnet" och upp till bröstet. I det randiga tyget som Hugo har fått en dreggellapp i. Den blev helt ok tycker jag iaf. :P
Föresten så tränade jag ju i tosdags med! Med min tränings dvd. De va skitjobbigt!! =)

I går gick vi upp ganska tidigt jag ock Hugo. Ställde klockan på nio =) Så matade jag Hugo och så sov han lite. Medans han sov gjorde jag två stora portioner mat som jag delade upp till vår lilleman. Så nu har Hugo massa mat. Det blev fiskbullar med potatis, ärter och persiljesås (vi hade ingen dill) och så blev det potatis och biffstroganoff. Mumma.
Sedan gick vi till Emma. Stefan var och jobbade med Figge i Stugan och tyvärr så låg vagnen i bilen! Så jag fick bära Hugo i bärselen och de va ju mindre roligt. Men Jag hade tur och Stefan kom hem till Figge precis när jag skulle gå så jag fick vagnen på vägen hem ;)
Väl hemma var de lite stress att få allt klart tills vi skulle möta Nonka och åka till viktor. Men det visade sig att hon va lite sn me så det lev istället jag som fick vänta på henne. På kalaset var det ju som vanligt massa goda hemmabakade kakor och en inte alltför god, men väldigt vacker tårta! Den va alldeles för... tja... den va både söt, sur, och syrlig så nä... Men fin va den!

Idag har vi vart på babysim och förberett Hugo för dyk. Nästa gång ska han dyka. =)

Nu ska jag träna med dvdn =) Hej svejs alla sötingar!

Akvariestädning

2009-03-09 @ 23:10:23<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Idag så tog jag en riktig vara för mig själv dag. Eller ja... Vid 12 åkte jag till vbg för att jag ville vara i god tid, men jag var framme en halvtimme innan mötet :S Så jag tog en sväng in på lindex och kaktus. Mysigt. Det finns så mycket fina kläder på lindex just nu! Och jag har inte råd med nått. *Suck*
Utbildningen gick bra och jag blev godkänd. Provet gick finemang. Så nu ska jag ringa till sjuksköterskan imgn och hoppas på ett snart möte med henne så att jag får min deligation nu :D Mötet varade i tre h :( Men det är ju tur att man får lön för den ;)
Efter det åkte jag till thn. Jag gick å strosade på biblioteket en stund och hittade två böcker och en film som jag hyrde. Så nu är de läsning för hela slanten ;) Sedan gick jag till Oden och kikade in på Gina, Bokia och Lindex. Jag blev helt sjuk när jag kollade in kläderna på Gina så nu ska jag verkligen lägga manken till å träna! jag hyrde en träningsfilm på bibblan som jag tänkte testa med, så kör jag den 2 ggr i vekcan och hoppas på resultat.  =) För jag SKA se ok ut i år! om än till Nyår iaf :P
När jag kom hme så var det till att städa akvariet. Det är så förbannat tråkigt och tar så djävla lång tid! För denna gången var vi tvungna att göra en helrengöring med att skura gruset å allt :( Men men det ser ju bra ut efter en sån här kväll och det är väl det som är huvudsaken. =)
 Vännerna har vart på fika idag hemma hos Sandra. Hoppas att ni hade roligt flickor! Jag har tänkt en massa på er idag och önskat att jag kunde träffa er! Det var så länge sen jag träffade er nu! Saknar er tjejer! Ni är ju världens bästa! Puss på er!

Deligationsutbildning

2009-03-09 @ 09:46:26<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Så där ja då har man käkat frukost och kommit sig upp i medvetandestadiet igen. Hehe. Jag är helt borta på morgonen ^^. Stefan har vart hos tandläkaren och kom precis hem, han ska tillbaka å laga ett hål =) Hihi. Det är alltså första gången jag har hört att han har haft ett hål! Han har annars väldigt hela tänder, medans jag fan åker dit å lagar stup i kvarten =(
Jag ska alldeles snart gå in i duschen å göra mig iordning för deligationsutbildningen som börjar kl 13. Jag vill inte! Men jag måste. Jag ska även gå upp å skriva in mig på inringnign igen. Just nu står jag på inaktiv och mammaledig, vilket jag ju är, men jag behöver ju lite extra kasch. När jag har gått den här jävla utbildningen IGEN så får jag ju fler jobb. Det är bra. Men jag känner ändå inte för att sitta där å lyssna på kärringen i 3 timmar. Men nu måste jag börja göra mig iordning. Puss

btw

2009-03-08 @ 22:22:58<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Jag kände att jag inte riktigt hade ro att gå å lägga mig å läsa nu när allt var klart. Jag kände att jag hade några fler saker att berätta :S Så jag tar de första först då :P
Min mamma ringde i går och berättade att om vi fortfarande ville ha en inneboende så hade hon och Tommy kommit överens om att de va onödigt å kasta ut pengar på en lägenhet i sommar, de ska försöka hitta en som blir ledig till skolstarten i Agusti istället. Så Tommy kommer att bo här från 1 april - sommarlovet. Det är ju inte så länge men jag tycker att de ska bli roligt. Kanske kan få igång han att komma ut och träffa folk? Det är väl en tanke som aldrig kommer att omsättas i handlig. Min bror är SÅ blyg! :P Men vi får se. Hur som hellst ska det bli roligt.

Sen när vi kom hem idag hittade vi tre paket på bordet. Min kusin har matat fiskarna i helgen när vi har vart borta så jag antog att det var hon som har vart å handlat lite till Hugo. Stefan öppnade paketen och det var jättesöta kläder där i! En tröja, ett par byxor, en dreggellapp, en mössa och en overall (?). Så söta så! Synd bara att han inte kan ha dem än, de e 74 på dem. Men han växer ju så snart kan han nog ha dem. :P Så jag ringde naturligtvis till min älskade kusin och tackade för paketen! men blir förvånad när hon svarar; "de är inte ifrån mig..." Hehe. Hon hade tydligen vart hos min moster i helgen och fått med sig paket där ifrån till älsklingspojken. Hehe. Så då fick jag ringa till min moster och tacka. Hon skulle antagligen komma förbi i helgen och hälsa på oss. Kul. =)



Och sista grejjen.... Emma... Vi måste ses! NU! Hehe. Vi har en pressent till Robban (lite i förskott...) och det är Brottåm med den =) Så, ja... vi måste ses :D
Åj jag älskar presenter! Det är lika roligt att ge som att få! Underbara små saker i fint papper och snöre! Kärlek!

Nä... NU ska jag lägga mig :D Puss å hej.

Helg i Hjo

2009-03-08 @ 21:28:48<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
I helgen har vi fart till Hjo. Vi har träffat Stefans pappa och hans nyare (Hur lät de då?!) familj :P Nyaste tillskottet i familjen är Stefans lillasyster Maja. En helt underbar 1½-åring som jag har vart helt förälskad i från första stund. Hon är så söt och så sprudlande av liv hela tiden. Älskade unge! Men det är ju tyvärr inte så ofta vi träffar dem, efterosm de bor i Hjo. Men i helgen var vi ju som sagt uppe. Maja var lite blyg för oss alla i början men hon vande sig snart vid att vi traskade omkring där uppe. Men Stefan hade hon ett öga på hela tiden. Haha. Så fort han kom så såg hon skrajjt på honom så smet hon iväg. Sötunge! Hon är lite rädd för storebror. Men brorsonen Hugo var rolig i alla fall. Speciellt när hon kom på att han var mycket mindre. Då skulle hon lära Hugo saker. Som att dra i halsen på ank-speldosan så att den spelade, eller att äta choklad. Hehe Hugo var lite rebellisk av sig och gjorde inte osm hon visade ^^. Vi hade med Hugos gåstol för att få lite lugn och ro där uppe. Den tyckte Maja var jätteroligt. Hon har inte haft någon själv. Först så tutade hon en massa på den röda knappen, men då började Hugo gråta; man får fan inte röra hans gåstol! :P Så hon kom på att om hon väntar tills Hugo blir upplyft så kan hon klätra i och tuta hur mycket hon ville. Så hon satt ofta i gåstolen och trippade runt i en väldigt konstig ställning ; ) Sötgök.




Nu är vi äntligen hemma igen; för det är ju som man säger "borta bra men hemma bäst". Jag håller på att väna på att Hugo ska somna så att jag kan springa ner och hämta tvätten i tvättstugan. Stefan har redan somnat. Han var trött. :P När jag hämtat och lagt in tvätten så ska jag lägga mig och läsa vidare i min bok; om jag kunde drömma. Den är så underbar verkligen! jag har läst femton kapittel i helgen och det är ganska mycket för att vara jag. Jag läser så förbannat segt. Men så är ju detta en förbannat bra bok med! Måste snart springa ner till biblioteket och se om de har de andra böckerna. Thetes hade ju bara första -.- *Suck*

Min kusin Viktor fyller år på onsdag. Får se om det blir något kalas för hans mamma har vart jättesjuk :( Hon har tydligen till och med åkt in till sjukhuset pga att hon vart så dålig. Jag har inte hört något mer om det så jag vet inte hur något har gått men vi hoppas ju på att allt var bra och att hon inte blev inlagd! Jag tänkte jag skulle sy en tröja till Viktor. Hoppas den blir bra bara. :P Den ska iaf bli svart med en camoflagegrön stjärna på bröstet. Hoppas jag han blir glad. Hehe. Tänkte lägga ut ett kort på den sen när den blev klart, än så länge har jag bara ritat av mönstret :P
Nej... Nu låster det som om han somnat så jag får väl springa ner så det inte blir allt för sent.

Fredag

2009-03-06 @ 09:34:41<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
De blev lite fel med mitt videoklipp igår. Tråkigt, men så får de väl se ut för tillfället. Jag vet att det blev privat men de som jag tänkte visa med klippet var ju att Hugo sa Mmmm hela tiden; och de fanns ju inget ljud i klippet ens på youtube. Så de fanns ju ingen mening me å lägga upp de :P Så glöm de så går vi vidare istället ;)
Puss puss

Dumma Theres =P

2009-03-05 @ 22:02:56<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
I går var vi hemma hos Anna Lena. Hon bjöd på mat å de tackar man ju inte nej till i tider som dessa. =)
I förrgår så jag på Twilight och så fort filmen var sedd så kände jag att jag MÅSTE läsa boken. Jag var helt kär! (Funderar på å se den igen nu när jag bloggat klart :P) Men jag visste inte hur jag skulle få tag i boken för jag är skyldig biblioteket pengar som jag inte har just nu så jag ville inte gå dit. Men så kom jag på att Theres hade pratat något för ett tag sedan, om att hon hade läst böckerna...
Så, i går frågade jag henne om hon hade lånat böckerna och hon sa att hon hade köpt den första boken och att jag självklart kunde låna den. Kärlek. Jag var ganska uttråkad där på kvällen sedan eftersom anna lena och theres var borta en stund på möteoch stefan låg å sov en stund med Hugo. Så jag började läsa. Det gick alltså inte att läsa en sida innan man var fast! Underbart beroendeframkallande bok! Men de dåliga var ju att när jag skulle gå å lägga mig vid elva i går så tänkte jag att klockan är ju inte så mycket, jag kan nog läsa några sidor. Klockan 3 i natt tvingade jag mig själv att läga ifrån mig boken för jag skulle gå upp kl 8 idag. så... därför; Dumma Theres :D Låna ut en sån beroendeframkallande bok ;)

I går klippte Anna Lena mig. Jag kan väl inte påstå att jag blev jättenöjd. Haha. Så här gåg jag ut när jag kom hem i går.



Så jag kände att jag var tvungen å försöka rätta till lite själv. Det blev inte alls toppen det heller men jag har ju inte pottfrilla längre iaf XD.




Filmade här om dagen in Hugo när jag matade honom. Jag tror att jag råkat lära han att man ska säga Mmmm efter varje sked. Hehe. Det är första gången jag försöker mig på å lägga upp en film här så funkar det inte så säg till XD Och jag upptäckte att filmen fan blev tre minuter lång! De va inte riktigt min mening. Men ni behöver ju inte kolla på hela om ni inte vill ;)

Nä nu ska jag sätta mig å kolla på Twilight å så ska jag käka lite god kyckling ;) Puss å kram alle sammans

Haha!

2009-03-05 @ 21:11:26<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Hehe jag hiittade detta klippet på youtube. Hehe fan va jag garva ^^ Har aldrig hört talas om en hund som går i sömnen innan >.<

Bizkit the sleepwalking dog

Kärringj*vel!

2009-03-04 @ 10:52:21<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
I fan typ en veckas tid nu har jag försökt få tag i kärringen som har hand om deligationsutbildningen i vbg men svarar hon?! Nej! Det är förbannat jobbigt å få tag i henne. Idag har jag ringt henne en gång varje kvart sen 8 men inte ens det hjälper. Det MÅSTE vara fel nummer jag har fått, men ändå har jag ringt till bemanningen och dubbelkollat det. Jag funderar på att ringa till kommunväxeln och fråga där vad hon har för nummer å se om jag får samma. För så här svår att få tag i kan ju fan inte kärringen vara.

Vi skulle ha fått en inneboende här i april, min lillebror. Han bor hos Anna-Lena nu men hon ska flytta till en mindre lägenhet så han får inte plats. Jag hade verkligen sett fram emot att ha honom här. Dels för att vi ju får hyra av honom ; ) och dels för att jag ju självklart gillar min bror. Men mamma ringde mig igår å sa att de har hittat en lägenhet till Tommy. :( Så hon har sagt till honom att han ska tänka över om han tycker att han är redo för att flytta till en egen lägenhet. Men allvarligt; vilken tonnårspojke vill inte ha ett eget place där han slipper allt tjat från alla att han ska borsta tänderna å gå å lägga sig, gå upp ur sängen eller att pallra sig iväg till skolan. Jag hade tagit lägenheten med en gång =) Men jag tror allvarligt inte att han klarar av att bo ensam heller. Men det återstår väl att se. =)

Idag blir det väl en riktig nyttig men slappig dag. =) Jag ska baka en härrans massa bröd! och så har vi tvättstuga ikväll. Det är det jag kommer göra idag. ;) Hoppas att ni andra får en roligare dag =)


Mammas charmtroll

Tisdag

2009-03-03 @ 23:11:01<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag vaknade jag (ganska sent) och var otroligt sugen på att baka muffins! Jag var inte så sugen p att ÄTA dem men att BAKA :P Hehe så jag hörde av mig till Emma och frågade om vi fick komma förbi å käka lite muffins. Det var ok. Men när jag skulle ställa mig å baka så upptäckte jag att vi inte hade alla ingredienser :S Så jag tog en mjuk pepparkaka ur frysen och åka till Emma med den i stället. Det var jättemysigt att träffa de tokarna. När vi var framme och skar upp kakan och tog fram drickat så la vi pojkarna på golvet och så såg vi att Melvin hade krypit fram till Hugo och låg och pussade på honom. Så fint! Min lille prins försökte bara käka upp melvin ; ) Men de va så underbara! Senare lånade Hugo Melvins gamla gåstol och satt och sög på den där plastgrejjen med plastringar och fyrkanter som man kan flytta fram och tillbaka. Hehe han såg ut som en liten tok. Och Melvin blev jätterädd för honom och gick ifrån honom men kollade över axeln hela tiden så att Hugo stog stilla. Hehe. Älskade ungar!! <3

Kul kul...

2009-03-02 @ 14:26:30<3<3
Dagboken, 5 Kommentarer<3<3

Jag vet att jag har vart väldigt dålig på att höra av mig och uppdatera bloggen osv, men jag har, konstigt nog, haft fullt upp. Men de knepiga är att jag inte vet riktigt vad jag har gjort :S Men inte fan har jag haft en sysslolös stund iaf. Hehe. Stefan är inne i ett film-matathon, dvs han har laddat ner en massa film, bränt ut dne å kollat på den. Och det har bara vart filmer som jag vill se typ. Så det har ju tagit upp en del tid. Så nu har jag sett ; Bolt, Kung Fu Panda, Twilight, Max Payne, Underworld - Rise of the Lycans, Patrik 1,5 och Bedtime Storys. De var rätt så bra allihopa.
Sen har vi äntligen fixat klädkammaren och köket så nu behöver jag inte plocka träflisor i sockarna hela tiden ;)
Vi var ju på svenska mässan i fredags. Barn och baby- mässa men de var ingen å ha... 2 gången kom folk fram till mig och gav mig ett babypaket med ett glatt "Gratis paket till dig som snart ska ha barn ;) " KUL! Not! Folk trodde att jag va gravid... *Suck*

Idag så tyckte jag att det var så länge sen jag träffade alla andra så jag tänkte vi skulle  pallra oss iväg igenom snöstormen till Öf. Men det verkar ju inte vara någon annan som ska dit. Alla verkar vara sjuka å då vet jag ärligt talat inte om jag känner för å gå jag heller. Jag kanske går en sväng å ser om någon är där å går hem om de inte är någon rolig :P

Stefan ska till tandläkaren idag. Det verkar som att han har fått  en inflamation i visdomstanden som plågat honom förra veckan med att komma upp. Och sp självklart fick han inflamation i dne i fredags så hela helgen har vi smörjat med Xylocain-salva och stefan har gnä'llt hela helgen. Så skönt om de gör något åt den idag. Jag vet och förstår att haqn har ont, men jag orkar inte lyssna på det hela tiden. :P

Nä... nu ska jag snart väcka mina sovade pojkar för påklädning och tandläkarkontroll :P Ha det underbart allesammans!


RSS 2.0