Jobbet

2009-05-30 @ 11:23:19<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3

Så segt; Stefan åkte till göteborgskex idag med henke peter och figge. Det har de bestämmt i en vecka typ å åkte i morse. Precis innan de skulle åka så ringde jobbet och frågade om jag ville jobba. Skit! Då hag jag ju ingen bil så jag kommer inte till jobbet. Men jahaja... får väl tacka nerj den här gången då.
Sedan ringde hon och frågade om jag ville jobba i morgon - delad tur. Irriterande! Jag är ju helt fullbokad imgn med. Så jävla irriterande. Jag vet att jag kunde ha tackat ja tills imgn och sagt till alla att jag måste jobba, men det är liksom inte roligt att jobba när man vet vad man missar :S

Igår hade jag jätteroligt! Jag blev lite trött på slutet bär bara så jag åkte hem vid 11. Men tack tjejer för en underbar kväll. Idag ska jag sy ihop ett par hängsleshorts och sedan förhoppningsvis åka och prova dem på william tillsammans med en mössa jag har sytt till Kevin. Men den ser så förbaskat stor ut! Jag kan ju ha den på mig och Kevin är ju bara ett år :S Får se hur den sitter på William. =)


Fredag med tjejerna

2009-05-29 @ 12:30:38<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ja idag är den en underbar dag!
Inatt var det Stefans natt så jag blev ganska irriterad på mig själv när jag hade vart uppe med gnällspiken tre gånger å gett honom välling. Ja sedan så minndes jag ju att jag inte BEHÖVDE gå upp så då puttade jag bara på Stefan. =)
Jag sov som en stock efter det. Jag vaknade en gång vid typ halv tio av att Hugo smaskade på ännu en vällingflaska. Stefan var uppe och grejjade och Hugo låg påklädd (?) i sängen. Konstigt tänkte jag men somnade om med en gång igen. Vid 11 ringde Stefan och väckte mig och frågade vad jag har för storlek på tröjor. Undra vad han har tänkt sig nu... Får se det. Så jag knallade upp kl 11, satte mig och solade lite och åt frukost, kollade på datorn och nu ska jag strax göra mig iordning för att gå över til Marita.
Hugo har inte kommit hem än men det gör nog inget om jag går över utan honom för då slipper vi kanske att  han får roninflamation. Bättre att jag får de än att Hugo får de... =)

Ikväll sedan så ska jag till Emilia och mysa med resten av tjejerna. Det ska bli så mysigt så! De ska dricka men jag och sandra hoppar det. Hon ska upp tidigt imgn och jag ska... bara ta de lugnt som den fattiglappen man är =)

Föresten... i går natt så vaknade jag och stefan typ vid två av att Hugo låg mellan oss i sängen och skrek. Snacka om att vi blev förvånade! Ingen av oss hade ens vart uppe och gett honom nappen innan. Haha. Men vi antog att det är mitt "fel" eftersom jag har en lång historia som aktiv sömngångare. Jag måste ju ha hämtat honom i sömnen och lagt honom i våran säng. Någon annan förklaring finns ju inte... Konstigt.
På tal om att handskas med Hugo i sömnen så har jag gjort det förut. När han var liten så satt jag en natt och ammade honom och somnade! Jag vaknade med ett ryck av att Hugo skrek och letade som en galning i våran säng där jag hade ammat och somnat - så det var väl där han skulle ligga?! Men det visade sig att jag har gått och bäddat ner honom i sin egen säng igen och sedan gått och lagt mig. Så jag är väl en bra mamma även om jag inte är vaken ;) Haha. Puss.

Utmanad av Marie

2009-05-29 @ 12:12:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
VEM GÖR VAD...

- Diskar:
Vi turas om.

- Tvättar kläder:
Vi turas om där med. =)

- Sitter mest vid datorn:
Stefan

- Pratar mest:
Hugo, Annars är det jag

- Rengör toaletten:
Jag

- Dammsuger:
Oftast jag.

- Bäddar sängen:
Jag

- Tittar mest tv:
Stefan

- Vaknar först på morgonen:
Hugo

- Tömmer soppåsen:
Jag

- Pratar mest i telefon:
Jag =)

- Fixar bilen:
Stefan

- Betalar mest för att allt ska gå runt:
Vi lägger oftast in lika mycket, menden som har mest pengar. =)

- Lagar mat:
Stefan är grymm i köket =)

- Äter mest:
Stefan

- Tar hand om djurens hygien/pälsvård:
Jag

- Dammtorkar:
Jag

- Tar ut soporna:
Jag

- Klagar mest över vädret:
Stefan

- Pratar mest i sömnen:
Jag

- Byter toarullar:
Jag

- Läser flest böcker:
Jag

- Dricker mest kaffe:
Ingen

- Skvallrar mest:
Jag :P

- Går ut med hunden:
Vi försöker väl göra det ganska lika, men jag gör det mest utan att klaga i alla fall :P

- Veckoplanerar:
Ingen

- Tar mest ansvar för att allt går runt:
Jag försöker i alla fall :P

- Gör matlåda:
Ingen

- Umgås med vännerna mest:
Det är nog ganska jämt där om man ser till det faktiska träffandet. Men det är nog Stefan eftersom han tjötar med dem dag och natt via datorn :P

- Laddar ner mest musik på datorn:
Stefan fixar det... *Jag ber om något å han fixar de åt mig =)

- Tittar mest film:
Båda

- Duschar längst:
Tommy! Annars är de nog jag.

- Slösar mest pengar:
Stefan

- Kommer ihåg allas födelsedagar:
Stefan skulle glömma sin egen om jag inte påminde honom...

- Spelar musik högst:
Stefan, jag hör dåligt, men han är nog fan döv XD

- Lagar grejer i ex. boendet som går sönder:
Beror på vad det är...

- Går och lägger sig först om kvällarna:
Jag

-Ser till att allt är på sin rätta plats:
Jag

- Latar sig mest:
Stefan

- Inhandlar mat:
Vi gör det tillsammans

- Skurar:
Jag

- Tjatar mest:
Hugo... =) Annars jag

- Tränar med hunden:
Tränar? Vi tar bara promenader :P

- Viker kläder & stoppar dom i garderoben:
Jag! Stefan lägger bara allt fel så jag inte hittar det :P

Jag utmanar: Sarah och Kajsa =)

Grattis Prinsessan!

2009-05-28 @ 19:08:31<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Stort stort grattis till Tuva på sin ettårsdag!
*puss och kram*

Idag har vi vart ute en sväng på Siba med Emma och Melvin. Hugo var lika social som vanligt och somnade med en gång och sov igenom hela turen. Han vaknade inte ens när jag lastade in och ut han ur bilen! Utan vaknade först en timme efter att vi kommit hem. Han var väl trött.
Men då tycker man ju att han borde vara utvilado ch glad resten av dagen liksom men nej då. Med det samma efter att han vaknat så börjar hna gnälla. Gnäll gnäll gnäll. Hela tiden och så ska han dra mig i byxorna för att jag ska plocka upp honom. Går jag ifrån honom, om än bara några steg så stortjuter han och så ropar han "Ämäh.... Ämäh!" efter mig så kryper hna ikapp och ställer sig upp mot mina ben. Inte en lugn stund.

Men pojken var duktig idag och nästan ställde sig upp rakt upp-och-ner på golvet. =) Fast han kan ju inte stå än så hade han ställt sig upp så hade han ju trillar baklänges istället. Men ändå. =) Framsteg.

Idag på Siba träffade vi även Anna Pringle. Det var länge sedan jag såg henne nu och jag hade ju slarvat bort hennes nummer i mobilbytet så :S Men de visade sig att hon hade gjort samma sak så det är väl lugnt. Nu har vi bytt nummer igen i alla fall så vi kan tjöta mera.

Phu...

2009-05-28 @ 00:33:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Va skönt att dagen ändå börjar gå mot sitt slut. *Idag har hänt mycket. Vi har haft finfrämmat ifrån Hjo och så har vi vart på Tuvas ettårskalas. Grattis vännen! (fast det är ju inte din födelsedag idag... =) ) Å sedan har vi sålt akvariet (äntligen) och handlat. Köpt välling av Sandra och bestämmt att vi ska till Siba imgn med Emma och Melvin. Vi har även fått ett bra erbjudande om en bil, den ska säljas för 30 000 men vi kan få köpa den för 20 om vi vill och de får vi ju för våran bil. Men då måste vi ju hitta någon som vill köpa VÅRAN bil! Är de någon som vill kööpa den?! =) Skulle inte ha någonting emot att byta bil. Men nu ska jag sova. Bilder från dagens alla händelser finns på Bilddagboken. Puss

Hemmadag istället

2009-05-25 @ 14:22:55<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag blev det inget siba för oss, Martina kunde inte komma så vi får ta det en annan dag. Det är ju sånt som händet när man har opålitliga småbarn. Hehe. Det blir inte alltid som man planerat och det är bara att acceptera det.
Så jag tänkte åka ut till mormor men jag får inte tag i henne... De säger i telefonen att hennes mobilnummer inte finns och hon svarar inte på hemtelefonen. *börjar bli lite orolig* Jag får pröva ringa senare..
Tänkte också försöka få tag i Erika. Han hänt så mycket sen vi sågs senast så jag måste prata med henne nu och höra hur allt går. Stackars. Men det är ju naturligtvis upptaget varje gång jag ringer. *typiskt*
Så det blir väl antagligen att sitta hemma idag och bara mysa med mina två pojkar. (H och M, S ska till P som vanligt...) Ska också baka ut 2 herman idag. Någon som vill ha en liten herman-bebis?
Nä nu ska jag försöka ringa Erika igen och sen sätta mig och sy lite medans bebisen vilar middag. Får passa på ; )

trött... Igen.

2009-05-25 @ 00:33:50<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag säger som Erika...
"Neeed braaaaaain..."

Idag har jag jobbat hela dagen, igår var vi på saab det var kalls men ganska kul å se bilarna fast det inte va så många. Idag har vi också hämtat Stefans gamla Hokus-pokus hos hans moster (hon har haft den till sina barn tills nu) så nu har Hugo en RIKTIG stol. Bra. I morgon ska vi fika med Martina och Maximilian och nu ska jag sova. God natt.

Fredagskväll

2009-05-22 @ 21:26:01<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Ja nu är det fredagskkväll och här sitter jag ensam... Stefan är ute på något race som han skulle se. Jag skulle ha följt med men jag ska upp och jobba kl 7 imgn så jag ville gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag ska med ut å kolla på alla bilarna imgn. Hoppas att det blir bra väder då! Vill inte ha regn när vi ska vara med =). Annars blir det inte så mycket i helgen. Ska sy lite och jag ska även ta svängen förbi ladan imgn efter jobbet för jag var för lat idag. =) blir så när ingen vill åka med liksom. Haha. *Skylla ifrån sig* Ska jobba på söndag med men då jobbar jag kvällen så det blir ingen tidig morgon där inte och tur är väl det. ; )

Nästa vecka är det en hel del ändå som ska göras. På måndag ska vi träffa ett "par" som heter Martina och Maximillian (vet in exact hur de stavas men...) Jag gick i skolan med Martina i högstadiet och hon har också fått en liten pojke så vi skulel ta en fika. Mys. Sedan på tisdag ska jag jobba och sen bär det av till BVC *längtar*. På Onsdag ska vi på kalas hos världens sötaste lilla Tuva! *puss* och sen på söndag är det mors dag. Får se vad Stefan kokar ihop. Bara han inte glömmer det... Nu har jag tjatat så mycket så det hoppas jag verkligen inte =). Men då ska vi hem till mormor och sedan till Gittan och "fira" jag ska baka tårta så jag får väl göra det på lördagen. Nej nu ska jag kolla på lite desperate och sen snutta kudde. Tjing.

Tröööött!

2009-05-22 @ 13:06:29<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är så trött! Jag vet inte riktigt varför för jag har sovit hela natten inatt vi gick och la oss vid 1 och somna med en gång. Sedan vaknade inte Hugo förns kl 10 idag så jag gav honom mat och sedan drog vi oss tills klockan var elva. Hade en riktigt bra natt inatt med andra ord. Så varför denna trötthet. Jaja jag ska hoppa in i duschen nu och hoppas att jag piggnar till. Det är ju så tråkigt väder idag med!
Men jag ska inte göra så mycket så det gör väl ingenting. Vad som hellst är väl egentligen bra om det tar bort detta snöande av maskrosfluff! Hoppas att det blir bättre nu iaf. Ska ner sedan och boka tvätttid i veckan och hoppas att det finns någon bra tid ledig. Det brukar det väl göra så. Men så tråkigt att man måste tvätta så ofta! Och va tråkigt det är att ta med sig tvätten ner i tvättstugan! Jag vill ha en liten maskin här uppe. En som kanske inte tvättar ALLT men som tvättar något om det är överfullt här uppe. Det hade vart skönt att bara kunna slänga i en maskin när man behöver. Speciellt eftersom man är van vid det... Men men Stefan anser att en diskmaskin är första prioritet i detta fallet och jag måste väl hålla med honom. Att gå ner till tvättstugan är ju inte så farligt i alla fall... Diska är mycket tråkigare =)
Idag tänkte jag ringa till Erika och fråga om hon vill åka med till Ladan. Tror ni att det är öppet idag? Hoppas det för jag behöver köpa tyg till en beställning. :P
Fick Tuvas inbjudningskort till hennes 1-årskalas idag också. Vad roligt =) Pressenten är redan klar. Men jag har ett annat problem! Jag hade ju änna fått för mig att Tuva fyllde innan Nova. Men hon fyller ju på söndag! Jisses! Men jag har en idée om vad hon ska få med. Så det hinner jag nog fixa ; )
GUD va jag babblar! Nu får jag lägga av å hoppa in i duschen. Ha en underbar dag!

Fikatime

2009-05-21 @ 23:42:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har våra kära grannar vart här på besök. Lillan har provat kläningen som jag sydde igår. Kika gärna in på Paw och se hur det blev ; )
Annars har vi fikat, pratat och skrattat en hel del idag. Det är skönt att få prata av sig ibland och inte bara sitta å titta in i väggen här hemma =)
Just nu är jag ganska trött så jag ska gå in och snutta kudde. Men ha en underbar kväll allihopa!


Tack lilla N för hjälpen!
<3

Dagen i (många) bilder

2009-05-21 @ 01:06:06<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3

Stefan visar vagnen för Anna Lena


Den nya vagnen


Klistermärket på bilen
Så söt!


Mongo


Hugo med Farmor


Hugo vill inte ha händerna i gräset =)


Haha! Sötnosen som vägrar nudda gräset =)


Klänning som jag sydde idag


Så här duktig var jag igår!
Ställde mig upp själv mot sängen och stog där en stund.
Försökte ta några steg också men det var jobbigt att gå i sedled ; )

Slösa-Massa-Pengar-Dag

2009-05-20 @ 16:44:58<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Ja idag klagade Stefan på att det inte fanns någonting att göra. Så vi åkta iväg till Torp. Där gick vi och strosade lite i affärer och kom fram till att vi antagligen kan köpa den där vagnen denna månaden om vi sparar in på lite andra utgifter. Så det gjorde vi. Nu har vi två vagnar, en stor och bökik och en liten och smidig. Jättefin.
Sedan hittade jag världens sötaste dekaler till bilen också som jag köpte. Det är en mops, jättesöt med jättestora puppy-eyes! Så nu sitter det en mops på var sin sida av bilen (på rutorna). Bilen blev så fin så.
Vi hittade även en väldigt söt present till Tuva. Hoppas hon blir nöjd. =)

Jag hittade även ett spel som jag vill ha idag =) The sims 3 kommer ut snart !! Yay! Den största skilldnaden på 3:an och de andra två är ju att man kan spela med sinna gubbar online! *Älska* Ja jag vet jag är en liten nörd men jag är helt galen i the sims ^^ Och förhoppningsvis kan man spela detta med vista. Det kan man ju inte med de andra tyvärr så därför har jag ju inte kunnat spela det.

Men men slutbabblat idag är vi bjudna på middag (Hamburgare) hos Anna Lena så jag ska göra mig iordning =)

Framsteg

2009-05-20 @ 09:07:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Emma kom inte i måndags, men hon och Marie kikade in en svän igår på en kopp och jättegoda bullar! Vi hade det jättemysigt. Fast Hugo skulle nog inte hålla med om ni frågade honom. Barnen var ganska taskiga mot honom XD De slog honom, kastade leksaker, satte sig på honom och tog hans saker. Hehe. Det var inte meningen någonting av de, det bara blev så. Hugo grät en liten svätt och sen skulle han ner och leka igen. Så det var nog ingen fara. =)

Senare på kvällen hade vi lite myspys hr hemma och såg på film och åt tacos. Mumma.Vi såg på en film som heter The Hunt For Gollum. Skitkass! ni behöver inte ödsla 38 minuter på en sån dålig sak. Men sen kollade vi på en film som hette Push å den verkade bra. Men vi höll på att somna ifrån den så vi ska se på den idag istället.

Hugo gjorde ett ganska stort framsteg igår =) Han kröp emot oss när vi satt i våran säng. Och med lite lockande (men ingen hjälp) så reste han sig upp till stående med stöd av sängkanten. Åh mammas lilla pojke!

Jag vet att jag har blitt ganska dålig på att uppdatera det senaste men jag har inte lika mycket tid nu när jag jobbar. Men jag ska försöka att bli bättre! Men nu ska jag gå och ta hand om min son.

Ännu en tävling ^^

2009-05-18 @ 15:27:46<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Jag tävlar om en valfri väggtext från VinylaHem i Nikitas blogg.
Tävla HÄR du också!

Måndag hela veckan?

2009-05-18 @ 15:23:35<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Nej det hoppas jag inte =) det är allt skönt när det är helg fast jag inte vet någon annan skilldnad på dem än att affärerna stänger tidigare. Haha. Men ändå. Det är något speciellt med lördagar.

Idag är jag trött som fan. Hugo har bara gnällt hela jävla natten och inte velat sova alls. Jobbigt som fan för det förstör ju allt. Men han är så jobbig när han ska siva för det är ju farligt att sova. Det är läskigt att ligga ensam i sängen. Han skriker som om vi hade stuckit honom med knivar när vi lägger ner honom men när vi tar upp honom så ålar han sig och knuffar på oss och liksom säger att han inte vill ligga så nära. Och om man låter honom ligga och bara håller på honom eller klappar på honom så rullar han bort från en för man får inte ta i honom när han ska sova (Det har man aldrig fått). Så va fan ska man göra?! Är det någon som har ett bra tips så är jag tacksam!

Emma och Melvin kommer hit om en stund. Vad roligt det ska bli. Du lyser upp min värld vännen! *puss*

Nej nu ska jag gå in å se om jag kan få min övertrötta lilla unge att somna... Det är lättare sagt än gjort.

Dagen efter

2009-05-17 @ 21:42:34<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Jahaja idag är det väl det som man brukar kalla dagen efter en väldigt lyckad utekväll! Dagen var fullbokad igår och jag hade knappt en lugns stund innan jag kom till Emma och träffade de andra tjejerna. Det var jag Emma Emma Jimmy Sandra och Andrea som var där, sedan gick vi över till en tjej som heter Tanya och festade lite innan vi gick vidare till Lipz. Men tyvärr tappade alla bort sig. Hehe eller ja, Andrea och Sandra höll ihop och jag och Emma höll ihop och hur vi än letade efter varandra så tappade vi alltid bort varandra ändå. Så det slutade med att vi slutade springa runt och leta utan bara röjjde på dansgolvet istället. Hehe.

Tack älskade vänner för en underbar kväll!

Och sandra... Visst kan jag gå ut utan att de blir "fel" ; )

Massor att förtälja

2009-05-14 @ 20:06:38<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Åh vad det har hänt mycket för mig det senaste. Den som inte orkar läsa igenom en massa kommande text kan ju sluta nu och veta att massa BRA saker har hänt. =)
   Jag och mormor var på Ladan för några dagar sedan och jag fick ett jättefint tyg av henne! *Älska* Jag ska sy tröja till Hugo med det men jag har bara intre bestämmt mig vilken modell det ska bli på den än. =)
   Jag har även bestämmt att jag ska med ut på lördag. Det ska bli så himla roligt! Det blir jag Emma Sandra och Andrea som ska till Lipz. More than love kommer dit och det ska vara modevisning osv. Ska bli riktigt kul eftersom jag aldrig vart på Lipz och så ska jag ju vara med sånt underbart sällskap! Älskar er tjejer!
   Jag har väl berättat att jag har fått ett sommarvikariat? Idag fick jag schemat på det och det visade sig att det är åtta veckor (inte sex som jag trodde) och att det är på 96%. Helt ok. Jag kommer att vara ganska dö de två månaderna har jag en känsla av men jag hoppas att ni har överseende med det. Jag kommer ju att tjäna lite pengar i alla fall och det är ju alltid positivt!
   En annan rolig sak jag fick på posten är en tröja som jag vann från Pilutta. Jättesöt =) Den är lite för stor för Hugo men han växer i den.
   I går åt Hugo själv. Stefan la mat på skeden och Hugo stoppade den i munnen och åt. Han har även börjat att hålla i nappflaskan själv när han äter välling. Min lilla pojke håller på att bli så stor! Han har också börjat ta sig fram ganksa mycket nu. Både kul och jobbigt. Nu för tiden är det roligaste som finns att åla/krypa fram till Mongos mat och stoppa pullerna i munnen :S Yuck!
   Tjaa... vad har mer hänt, jag har börjat motionera med Erika och jag har också vart på arbetsintervju idag. Aroma Tech hette det och det är ett säljjobb. De ringer tydligen mig imgn om jag är intressant för dem så här är det snabba bud =) Men jag är inte helt säker på att jag VILL jobba där :S Men jag hoppas att jaghar bestämmt mig innan de ringer imgn. Nej nu ska jag sluta tjata och lägga upp lite bilder istället. =)


Hugo äter själv.


Hugo leker med pappa.


Hugos tröja jag vann från pilutta.
Hugo gosar (?) med mamma.
(De blöta fläckarna jag har på tröjan kommer bara från min lilla dreggelpojke)

Tävling

2009-05-14 @ 18:20:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag är med i en tävling som Kalasgott håller i. =)
Tävlingen hittar ni Här.

Desperate Houswives

2009-05-13 @ 06:10:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Ush jag har fått sån hosta! Inge kul alls! Riktig sån där torr rethosta :( Men det går väl över. Nu ska jag alldeles strax åka hem =) Ska bli så förbannat skönt för nu orkar jag knappt hålla mina ögonlock uppe längre. Hem och soooova! Vaket ska tas bort på prov här där jag har hoppat in eftersom personen i fråga har blivit bättre. Tråkigt. Eller ja, både och. Det är tråkigt att de ska ta bort vaket för att jag kanske får jobba mer då, men också för att jag inte tror att personen klarar av att vara ensam. Men man måste väl tänka ekonomiskt i dessa tider och har någon haft vak i över en månad så är det väl dax att inse att det kostar MYCKET pengar och blir personen bättre måste man ju ta bort vaket. Jag har i alla falll gjort lite nytta av min arbetstid =) Jag har kollat på Desperate och nu är jag på avsnitt 13. Det går lååååångsamt! Jag kan inte ladda ner avsnitten eftersom det inte finns några bra och hela ute på internet, så jag måste kolla live. Det tar typ tre timmar och ladda upp ett avsnitt och ca 45 min att se på det. Suck. Det är ingen som har Desperate-boxen så jag kan låna den eller? Hade vart lite lättare =) Nä nu ska jag diska och plocka upp alla mina saker innan jag ska åka hem. ^^

Sikken dag!

2009-05-11 @ 23:58:23<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har det inte vart en lugns stund nästan! Jag vaknade vid ett och började förbereda mig inför dagens kommande; Harrys Kalas.Det var ju vid tre så jag hade inte så bråttom. Skulle möta upp Emma och Jessica vid siba halv tre för att följa dem eftersom jag inte kan vägen. Innan det skulle jag hämta upp Emma i sjuntorp. Jag gjorde mig iordning för att ge mig av men då upptäcker Stefan att han måste ha bilen för han måste springa lite ärenden i stan och fixa med försäkringskassan och ams så vi får lite pengar denna månaden. Så... där står jag och ska precis gå ner till bilen - och nu har jag ingen bil! Segt. Jag här av mig till Emma och berättar att jag inte kan komma och hämta henne för jag kommer inte till kalaser själv. Då är det bara att börja packa upp grejjerna igen. Suck. Men Stefan kom i sista minuten på att jag kunde ju köra honom till stan och så kunde jag åka på kalaset och så kan jag hämta honom när han var klar i stan och köra honom vidare. Så det blir att kasta in sig i bilen. 5 min kvar innan jag ska möta Emma och Jessica. Jag hinner till Harry och jag hinner se honom öppna presenter. Jag fick även en muffins! Men sen var jag tvungen att åka. Precis när vi börjat fika =( Tusan också! Men men jag hoppar in i bilen igen, åker hemmåt, släpper in min bror i lägenheten, hälsar på Veronica, bjuder mormor på mat, fikar med henne och sedan går jag ut på en lång härlig promenad med Erika. Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt bad och ska gå å lägga mig =) I morgon är det en ny dag med nya äventyr! Puss och Hej, Leverpastej!

En skål med hjärtan

2009-05-11 @ 03:49:29<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3

Är den inte vacker? Jag är med i utlottningen =)
*Håller tummarna*

Carpe Diem - Tävling

2009-05-11 @ 03:44:20<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Jag är med oich tävlar här om den snygg väggdekor.

Krydda Livet - Tävling

2009-05-11 @ 03:41:32<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Jag är med och tävlar om denna pluttesöta skålen från Green Gate.
Var med och tävla du med, Tävlingen finns här.

Vincent Shoe Store - Tävling

2009-05-11 @ 03:38:39<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

Jag tävlar om två presentkort värda 500kr styck hos Vincent shoe store i Nikitas blogg. Tävla HÄR du med!

Unik Dekor-Tävling

2009-05-11 @ 03:23:52<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3

"Jag är med och tävlar om 1 st valfri väggdekoration (ej jättedekalerna från FunToSee) inkl. egen designad text från Unik Dekor hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Nattarbete

2009-05-10 @ 00:23:21<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Just nu är jag väl lite ful som sitter här när jag jobbar. Men jag har datorn med mig för att jag kollar på Desperate Houswives. Så medans det laddar så passar jag på här lite. Jag ska snart också gå och äta mina smörgåsar =)
American Pie, The Wedding va på tv nyss och jag har funderat en hel jävla del på det här med bröllop det senaste. Det är ju ett jävla planerande! Och kostar hen hel jävla massa! Kanske måste böbjra spara snart så man fåren relativt ok budget iaf? Nej nu ska jag ta mina  mackor och läsa lite medans jag vakar och väntar på att Desperate ska laddas klart så jag kan se på det.

Svar till anonym: Jag vet att vagnen finns för 998:- på beginners i THN men den finns inte i den färgen jag vill ha. Och då känner jag att jag kan lägga till 100:- och få en snygg färg på den. =)

Grattis Marita!

2009-05-08 @ 13:15:52<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Idag vill jag börja med att önska Marita ett enormt grattis på hennes 25årsdag =)

Förutom det så har jag inte så mycket att säga :S Alla som inte sett Hot Rod borde se den =) Den är skitkul!

Idag ringde bemanningen och bad mig jobba i helgen. Så i helgen ska jag jobba tre nätter med början idag. Så om jag inte hörs av i helgen så är det för att jag sover =)

Hugo har lugnat ner sig och skriker inte så mycket längre. Det är väldigt skönt både för att vi slipper höra på det hela dygnen ;) Och naturligtvis för att det betyder att han inte har så ont längre! Stackars mammas älskling! Men nu är det bättre. Vi har sänkt sängen också så nu får min lilla älskling ligga lååångt ner. Men annars liger han och suger på "ovansidan av staketet" och jag är lite skrajj för att han ska trilla ut då.

Herman

2009-05-08 @ 00:26:56<3<3
Dagboken, 3 Kommentarer<3<3
Oj oj oj jag har knappt gjort annat än att jobba de här senaste tre dagarna. Jag har bara gått upp, jobbat, kommit hem och sovit. Eller ja, försökt sova. Älsklingen är så förbannat gnällig nu så fan hälften vore nog. Men så är det väl ibland. Jag tror att det är tänderna som spökar. Det syns ingenting ännu men det kommer väl. han har i tre dyng nu skrikit konstant. Men i kväll har han var lugnare så vi hoppas på att det är över i alla fall ett tag så att vi hinner sova ut innan det är dags för ännu en vakenperiod.

Jag bakade Herman i går och smakade på honom idag. Det var gott! Tom Stefan sa att det var en väldigt god kaka jag hade bakat. mums. Påminner lite om morotskaka ;) Nu ska jag gå å lägga mig. Sov sött.

Kontoöppning

2009-05-04 @ 20:16:34<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Jahaja idag var jag på banken och öppnade ett konto till Paw. Det är riktigt roligt faktist. Jag fick tilloch med döpa kontot. Då blev de ju Paw förståss. Jag fundersar även på det här med att starta en hobbyverksamhet. Får man ett organisationsnummer om man startar hobbyverksamhet? Och måse man skatta å ha sig då också precis som man gör när man har en enskild firma? Jag vill egentligen bara ha ett organisationsnummer utan massa krångel men vill man ha något gott måste man väl ta de dåliga som följer med. Är det någon som har koll på hobbyverksamhet?

Nu ska jag snart kolla på Taken. Sen ska jag gå å lägga mig. Det visade sig att jag skulöle jobba tis ons tors denna veckan så det blev ganska fullt upp ändå. :P God natt gott folk!

Never been kissed

2009-05-03 @ 21:23:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag sitte och kollar på söndagsfilmen på trean och bara slappar. Efter filmen ska jag gå å lägga mig. Får se hur lång tid de tar innan jag somnar :P Hoppas jag hinner lägga mig ner i alla fall.
Idag har jag gjort det mesta som jag skulle göra förutom pyjamasen. Men Hugo har vart pain in the ass! Hehe mammas lilla älskling har vart så gnällig så det finn fan inte. Så pratade jag med mamma i telefonen och sa att jag inte orkar med honom. Men när hon var här och lämnade Tommy så var Hugo naturligtvis jätteglad så mamma tyckte att jag var känslig. Den ENDA glada timmen på hela dagen prickar hon in. Varför är det alltid så?! Jobbigt är det i alla fall.
Nej nu börjar filmen igen men sov gott allihopa!

Älskade söndag

2009-05-03 @ 10:36:03<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag är det söndag och det betyder inte många knop för oss. Jag har jobbat hela helgen ohc är ganska så trött idag. Trodde att Hugo skulle vara lite snäll mot sin mamma när hon har jobbat men han har vaknat och skrikit flera gånger i natt. Jobbigt. Men nu är vi uppe och ska snart käka frukost.
Men lite ska jag allt få gjort idag. Jag ska försöka börja sy en pyjamas, sätta in knappar i Stefans kalsonger och plantera ut mina blommor i krukorna utanför dörren.
Vad ska vi göra i veckan då? Inte så jättemycket. I morgon ska jag försöka gå till bibblan och även till banken och posten. På tisdag ska vi spendera tid med sötnosarna Emma och Melvin. Och någon dag ska jag se om vi kan spendera tid med N och A =)

Kika gärna in här och säg vad ni tycker ;)

RSS 2.0