God middag!

2009-10-30 @ 12:15:27<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nu har jag vart redig! Haha jag har äntligen slängt den där enorma lådan som jag fick min cykel i. (När jag fyllde år i augusti...) Jag har dragit över golvena med dammsugaren och tom broderat lite på Hugos Julstrumpa. Så har jag pratat med världens tråkigaste kärring! Fy fan. Jag ringde till en syo och berätta att jag inte visse alls hur jag skulle göra med ansökan till utbildningen, men allt hon sa var att jag skulle ringa till trollhättan och prata med dom. Jahaja men då bytte jag kurs i mitt samtal och undrade bara lite över deras poäng i kurserna, men allt jag fick höra var att det är annorlunda att läsa på gymnasiet och en vuxenutbildning. Men det fattar väl jag med! Så nu ska jag snart ringa till någon annan och se om jag kan få lite hjälp i alla fall. Dumma kärring!

Bonde söker fru

2009-10-29 @ 23:14:54<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Nämän! Va irriterande! De har flyttat bonde söker fru från tv4play till tv4anytime!!! Argh! Det betyder ju att jag måste betala för skiten! Nä men de tänker jag då rakt inte göra.

Och arga snickaren laggar som satan på kanal5play... suck. Men jag håller på att fixa arga snickaren på annat sätt. ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och se på när snickaren Anders går lös i andras hus. Puss

Tredje gången gillt?

2009-10-29 @ 21:45:44<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Det brukar ju heta så, men tydligen inte denna gången. Stefan kuggade på kartprovet IGEN. Så nu är det fjärde provet vi har bokat! Jobbigt! Men jag hoppas verkligen att han känner sig så illa som jag gör för då kanske han pluggar lite. Vi har ju liksom inte råd att lägga ut en massa pengar på onödiga prov! Nej nu var jag elak. Stefan pluggar faktiskt och han är jätteduktig men detta provet är tydligen jättesvårt.

Som ni kanske förstod så började dagen med att Stefan kuggade. Jag gick med Hugo till dagis men idag fick han inte vara där så länge. Jag kom och hämtade honom redan kl 12. Då åkte vi upp till Hunneberg och gick in på det där museet där. Hugo sprang omkring och klappade på alla älgar och var så fascinerad över deras näsborrar. Han fick ju in nästan hela handen! Jag fick motion iaf när jag sprang omkring efter honom. Sedan gick vi ut och grillade korv i kåtan. Mysigt. Vi var där med Jörgen och Gittan samt Anna Lena, Theres och Dennis. =)

Efter den mysiga trippen till Hunneberg så åkte jag och Hugo hem till Fisen i Brålanda. Det var partydax ;) Det kom inte så många, men tillräckligt. Fisen handlade så det stog härliga till med kommentaren "jimmy... Vi delar på summan va? Han är ju din som med" Haha. Söta söta du! <3 Jimmy var dock inte lika entusiastisk men han gick med på det i alla fall =) Det är så mysigt att träffa någon som man inte träffat på länge. Fisen har jag inte träffat sen studenten och det är ju ffs 2½ år sedan!! Redan! Härregud!

Idag hade hemköp en provsmakar-dag. De har ställt upp massa godsaker att smaka på så dit bar det naturligvis av efter partyt. Jag smakade på allt! Mumma ^^ Så träffade jag Sandra lite och tjöta. Hon skulle mysa framför en film med Andrea ;)
Jag hittade också en ny marabou. Vinter. Den sålde dem för 10:- (180g) så jag var ju tvungen å köpa en för att smaka. Den var väldigt kryddstark och en choklad som man inte kan käka upp på stört. Men den var helt ok. Ingenting jag kommer köpa igen, men nu har jag ju smakat iaf =)


Jag bjuden på en bild på lilla mig så här lite mitt i veckan ;)



Jag har pimpat Hugos rum :P Haha! Han fick ju bokstäver i present men Stefan vägrade låta mig hänga upp dem på dörren så jag satte upp dem på skötbordet istället =)


Jag har slagit in alla peket jag köpt :D Tyvärr så är ju tre av fyra öppnade i slutet på nästa vecka :P Men men. Födelsedagsbarnen blir ju glada iaf ;)



Hugo har jätteroligt här hemma nu för tiden. Han springer och slänger allt han får tag i i badkaret. Här ligger två ballonger (eller typ 1½) en napp och en bitring...

 




Nu ska jag mysa med choklad och Fanta citron framför 'bonde söker fru' och 'arga snickaren' som jag missade igår eftersom jag jobbade. God natt älsklingar!

Cubus = Paketlösning

2009-10-27 @ 22:35:13<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Idag har jag städat som bara den! Jag har till och med putsat fönster! Det ni ;) Nu är det skinande rent här hemma; Fortfarande faktiskt. Det gillar jag. Efter storstäden så bar det av till dagis och sedan en promenad till Marie. Det blev massa lek, en fika på lekparken och sedan en promenad hem igen. Marie och William följde med hem och hämtade ett paket på posten. Men de blev inte långvariga för Jörgen kom och hämtade dem på vägen hem.

Efter de åkt tog jag mig en promenad med Hugo och Mongo. Vi gick inte så långt men så han fått komma ut riktigt. Sedan kom Stefan och hämtade mig och vi begav oss till Cubus. Jag vet att jag sagt till folk att jag inte skulle dit men jag kom på när jag var här hemma att vi har ju tre födelsedagar denna veckan! Så jag bestämde mig för att jag skulle åka till Cubus och se om jag hittar paket. Det gjorde jag och jag köpte ingenting annat! *duktiga mig*
Så nu har jag handlat paket till Pluttis, Johnny och Kjelle samt att jag köpte en julklapp till min lillebror. Första julklappen köpt nu alltså.

Ni som läser detta och känner/är de som jag köpt saker till, jag vet att ni vet att ni fått något från cubus, men kom ihåg - cubus har mer än bara kläder! =)

Nu ska jag se på transformers 2 och sedan blir det bums i säng.

2009-10-27 @ 08:19:45<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Godmorgon Gottfolk!

Hur mås det idag? Jag mår alldeles utmärkt. Jag är lite trött men det är man väl när man precis gått upp. Idag har jag tvätttid fram till tolv så gissa hur roligt jag ska ha det nu på förmiddagen? =)
Hugo ska iväg till dagis men jag slipper gå dit. Ganska skönt faktiskt. För Stefan skulle ju jobba idag men de ringde nu och sa att han inte behövdes så han får stanna hemma. Så Stefan är snäll och går med den lille till dagis så slipper jag springa omkring som en yrhöna medans han inte gör någonting. 

Jag är på ett väldigt bra humör idag! Ett sånt där alldeles för bra humör... Det är alltid bäst att vara lite lagom. Nu har jag i flera dagar vart sur och grinig för minsta lilla (Förlåt alla ni som upplevt det!) Men idag går det väl åt andra hållet. Men akta, det räcker att Stefan gör en pyttesak så knäpper det till och skiter sig. Det är så det går när ja gär för uppåt... *Suck*

Men men idag ska jag göra allt för att hålla humöret på topp för idag ska vi träffa Marie och William efter dagis :D Det är alltid kul att träffa tjejerna! Men det har blivit lite konstig stämning mellan alla? Eller är det bara jag? Är det någon som känner för att upplysa mig ang vad som hänt? Inte det? Nehej.... 

Ikväll bär det senare av till Cubus. De har kvällsöppet med 40% på allt :D Jayy... Haha vi ska titta på en jacka till Hugo. En riktig vinterjacka som blir bättre sen när det kommer snö och blir riktigt kallt. Jag vet att folk tycker att det är onödigt att köpa den nu... och allt sånt där men Stefan har tittat ut den och vill väldigt gärna ha den. Och tyvärr är det alldeles för dyr så vi har inte haft råd att köpa den. Den har kostat 399! Men nu när det är 40% så går den bara på 240 så då kan man ju gå dit och prova och se hur den sitter och om det finns hans storlek kvar osv. 

Nej nu har jag tjötat länge nog nu ska jag gå och byta blöja på min son och sedan försöka städa lite, det blev ju inget med det igår, jag orkade inte. Så idag får jag göra det istället. Hej hopp i blåbärsskogen =)

Måndag - Done

2009-10-26 @ 23:19:37<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag har jag inte alls fått städat någonting. Jag fick plockat in tvätten så ringde hjärtat och sa att vi skulle åka till Gittan och Jörgen och äta middag. Så det var ju bara att ta på sig och göra sig iordning för middag hos gammelmormor och gammelmorfar =) Det blev jättegott med potatis och kött. Mumma.

Efter middagen gick jag och Hugo hem till Jessica. Det var så fint där hemma! Vi stannade i flera timmar och bara tjötade (och fikade lite =) ) Så fick jag gå hem. Till kvällsmat gjorde jag mig en sallad och så har vi ni kikat på surrogats den var bra. Fast man hängde inte riktigt med ibland :S Men man fick svaren sen :P Ja ni kanske förstår att jag är trött med tanke på hur inlägget är skrivet... Nu ska jag gå och lägga mig för imgn ska jag upp med Hugo till dagis och sedan ska jag tvätta och städa medans lägenheten är tom. Stefan ska nämligen jobba i tvätthallen imgn och det brukar han göra till ett ungiefär. Så det känns som om jag behöver min skönhetssömn inatt ;) 

God natt!

Rättelse =)

2009-10-26 @ 10:50:53<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Måndag : PLocka, Slappa, Träffa Jessica och Tuva
Tisdag : Hugo ska till dagis, Träffa Marie och Wiliam
Onsdag : Hugo ska till dagis, MyKidooparty hemma hos Anna på förmiddagen
Torsdag : Hugo ska till dagis, MyKidooparty hemma hos Sofia på eftermiddagen
Fredag : Babysim, Kalas för Johnny, Åka till Hjo
Lördag : Hjo
Söndag : Åka hem ifrån Hjo

Mysardag

2009-10-26 @ 10:20:49<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag blir det verkligen en mysardag! Jag har ingenting inbokat och jag är seg som en sköldpadda! Igår var vi på ett jättemysigt kala hemma hos lille Alvin och det bjöds på massa tjöt och goda kakor <3 Haha jag är verkligen kakgalen! Jag tror jag hade smakat på alla sorterna innan Emma hade tagit sin första :P Men men. Goda var de!

Jag hade planerat att använda min "lediga dag" till att städa och röjja här hemma men jag vet inte riktigt om det kommer att bli av. Jag plockar väl lite medans jag går här hemma och strosar tror jag. :P

Hugo har liksom lärt sig vad han får och inte får ha av våra "lösa pinaler" så som Stefans klocka får han inte ha, tv-dosorna får han inte ha m.m. och nu går han och tar dem och så säger han typ jajajajaja och så letar han up oss och så säger han tack tack så ger han dem till oss. ^^ Gullunge!

I veckan nu så har jag massor av småsaker inplanerat!
Måndag: Slappa, Städa
Tisdag: Hugo dagis,
Onsdag: Hugo dagis, Mykidooparty hemma hos Anna på förmiddagen
Torsdag: Hugo dagis, Mykidooparty hemma hos Sofia på eftermiddagen
Fredag: Mamma kommer och hjälper mig sätta upp hyllor, Babysim, Kalas för min Kusin, Vi åker till Hjo
Lördag: Hjo
Söndag: Vi kommer hem ifrån Hjo

Sedan så vill jag självklart trycka in lite fikor här och var för - Det får plats! =) Hojta till om du vill ta en fika vännen! <3

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE KUSIN JOHNNY SOM IDAG FYLLER HELA 20 ÅR!!
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS

Kalasdax

2009-10-25 @ 11:36:17<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Vad mysigt vi hade det igår. Hugo och Viggo var i sitt esse och drog upp varandra till oanade höjder. Haha. Efter att pojkarna hade gått och lagt sig så tog vi fram godis och Kampen mellan kvinna och man. Jag måste ju motvilligt erkänna att grabbarna ledde länge och hann över halva planen innan vi ens fick gå vårt första steg.Men det stoppade där för herrarna och jag och Linda kom ikapp. Jag vann och Linda hade ett steg kvar till mål medans grabbarna hade 4 och 7 steg kvar ^^

Bästa igår var ju verkligen när Linda hittade den perfecta frågan till våra grabbar:

Linda: I vilket kvinnligt könsorgan sitter spiralen? Haha men ärligt hur svår är den?!
Stefan: Haha Ja men hur många har ni? Den sitter väl i slidan?
Amelie: Jo det är ju klart men i vilken del liksom, den sitter ju inte I slidan, då hade du ju stött på den...
Sonny: Ja men den sitter väl i... Klitoris?
Linda: HAHA! Okey för DET hade väl inte gjort ganska ont?!
Sonny: Hehe.. Nej kanske inte... Men då måste den väl sitta i äggledaren?

Jag kan ju bara säga att jag och Linda kippade efter luft mellan skratten! Vad kunniga våra män är ;)

Idag ska vi hem till lille Alvin på 1-årskalas. Det ska bli väldigt roligt att få träffa alla igen. Det är man inte bortskämmd med nu för tiden måste jag ju säga! Men det ska bli väldigt roligt. Medans jag roar mig med vännerna så ska Stefan tvätta. Åh vad skönt det ska bli! Han skulle ju ha tvättat i onsdags egentligen men så blev vi bjudna på middag hos Anna Lena och då skippade Stefan den, nästa tid fanns inte förns igår men då blev vi ju bjudna på lite rajtan tajtan hemma hos Sonny och Linda. Vilken tur att det fanns en tid idag!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning inför dagen. Glöm inte att ni ska ha ställt tillbaka klockorna inatt. ;)

Oktobermarknad

2009-10-24 @ 17:51:33<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Idag var det segt att gå upp! Världens bästa Marita blev bjuden hit igår på kladdkaka och oboy. Vi satt och tjötade tills Stefan kom hem och då var klocan tolv. Sen tjötade vi lite till och hon kom nog inte hem förns klockan var frammåt 1. Efter det åt jag lite pannkakor som älskling gjort till mig och vi kollade på the Proposal. Den var bra faktiskt! Jag somnade tyvärr inte innan klockan slog 4 igår och idag var det upp kl 8. Kl 9 åkte vi mot VBG och oktobermarknaden.


Vi träffade Sonny, Linda och Viggo där och gick och strosade. Efter en liten stund var ju grabbarna så trötta på allt folk så de tog med sig barnen och åkte och köpte fika. Jag och Linda var kvar ett tag till och köpte lite nödvändigheter och sedan åkte vi vidare hem till dem för att mumsa på fikan.


Nu sitter vi här hemma och jag och Stefan äter till Upp och Hugo ligger och vilar middag. Senare ska vi en sväng till Maxi; jag ska köpa pressent till Alvin som vi ska på kalas till imgn. Och efter det bär det av tillbaka till Vargön då vi ska spela och mysa med familjen Figgaro/Blomqvist. (Sonny, Linda och Viggo.)

Det här kom vi hem med idag:

Massa roligt =)
Tre påsar och en låda blev det.
Hugo fick en Sonic-Ballong =)
Jag köpte massa sockar till Stefan och ett par vinterskor till Hugo
Sondra mötte upp oss och gav oss en overall + vantar till Hugo
Av Sondra fick vi också 3 bodies två mjukis-set och en fuskpolo. Tusen tack!
Hugo fick av Viggo, ett par rejäla vinterkängor.

Hmm...

2009-10-23 @ 14:27:31<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag var helt säker på att jag bloggade igår, men jag måste ju bara ha bestämmt mig för att blogga, tänkt ut vad jag skulle skriva å sen kommit på någonting annat. Inte så konstigt egentligen för igår hände det ganska mycket. Eller ja... När jag lämnat av Hugo på dagis så blev jag bjuden på bullar hemma hos våra kära grannar Marita och Nova. Lilla Nova tyckte att det var väldigt skummt att jag kom - utan Hugo. Hehe lilla sötnosen! Vad hon pratar! Och vad stor hon är!! ♥

Efter det så bar det av att hämta Hugo på dagis och sedan så åkte hela familjen ut till Etage och jag fick mig ett par nya tenniskor! Ett par som - förhoppningsvis - inte är lika vattentåliga som ett par flip-flops (Så vattentåliga är mina nuvarande tenniskor...). 

På kvällen så lagade vi tacos och efter att Hugo hade gått och lagt sig så hade jag och älskling världens myskväll. Så himla gosigt för det är inte alltid som Stefan vill vara med mig en hel kväll.. Det blir oftast att han sitter vid datorn och jag pysslar med annat. Men inte igår. =)

Idag i alla fall så fick jag världens sovmorgon och vaknade inte förns kl 1! Åh vad skönt det var att få sova ut! Jag har ju inte fått sova särskillt mycket det senaste...

Jag har ju allvarligt funderat på att plugga till våren, och jag tror att jag har hittat en utbildning. Jag har vinglat framoch tillbaka om jag vill utbilda mig inom omvårdnad eller barn och fritid. Och nu har jag hittat en utbildning som kombinerar kurserna i de två utbildningarna och gör att jag blir både utbildad undersköterska och barnskötare. Det tycker jag låter bra. Nu ska jag bara kontakta skolan och höra lite hur lång utbildningen är för jag vill ju inte hålla på med det hur länge som hellst!

Ikväll blir det babysim =) Jag tycker att det är jätteroligt att gå dit! Vi har också hamnat i en så mysig grupp! 

Nej nu får jag ta min lilla prins; han står och käkar chips ut skålen på bordet ;)

Idag är det onsdag.

2009-10-21 @ 20:35:25<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Stefan frågade hela dagen igår om det var onsdag eftersom han längtade till onsdag men inte kunde komma ihåg varför. Jag kan berätta att det var för att vi var bjudna hem till Anna Lena idag och att Stefan skulle få kroppkakor. Jag och Theres åt pannkakor istället. 

Idag har Stefan gått runt och frågat mig om det var måndag idag... Att han inte håller någon ordning i huvudet :P Hehe men i alla fall så håller han på att plugga järnet för han har snart ett prov igen. Jag tänker inte berätta när eftersom varje gång jag gjort det har det gått åt helvete. =)

Igår fick vi barnbidraget och igår tog det slut. Fy fan va tråkigt det är! Men Mongos mat var slut och vi var i akut behov av lite nödvändigheter. Så pengarna gick ju bara till nyttiga saker men ändå...

Idag fick jag även ett jätteroligt brev från försäkringskassan <3 Vi har blitt beviljade bostadsbidrag och eftersom jag ansökte i augusti så får vi 2600:- nu på fredag! Fy fan va skönt! Dessvärre blir det till att lägga bort de tills räkningarna ska betalas och allt som blir kvar hamnar i "Ullaredskassan" =)

Nej nu ska jag sätta mig och brodera lite på Hugos julstrumpa och titta på schrubs =)

Vem är intressantast?

2009-10-19 @ 19:59:05<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Vem är mest intressant?

Carl Von Linné

Karl XII (Han som dödades med en knapp)

Marie Antoinette

Jeanne D'Arc

Vet alla vilka alla är?
Stefan kände inte till någon!! Jag var lite chockad. Som Carl v. Linne trodde jag faktiskt att alla kände till?

Menyn?

2009-10-19 @ 13:06:39<3<3
Dagboken, 4 Kommentarer<3<3
Är det bara för mig som min meny ligger längst ner? Eller ser ni andra den här brevid? Skulle vilja att ni svara så jag vet för just nu har jag en pytteskärm så det kan ju vara den som spökar...

Jag lever!

2009-10-19 @ 13:04:05<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Men inte så länge till. Hugo gnäller hål i huvudet på mig! Han ska ha uppmärksamhet HELA tiden! Men men snart är det dax för en nap för hans del.

Jag och Stefan ska möblera om i vardagsrummet och senare kommer Anna Lena och Theres hit och äter middag. Det blir köttkorv och kålpudding med potatis och naturligtvis två olika såser. Haha. Nej vi hade inte beslutsångest grejjen är att jag och Anna Lena äter köttkorv och tycker att det är jättegott. Men Theres och Stefan gillar inte det så då äter dem kålpudding istället. =)

Nu har jag vart ute lite på ams och faktiskt hittat ettjobb som jag verkligen vill ha! Visst nackdelen är att det ligger i lödöse! Men det är heltid och deltidstjänster så får jag en tjänst, fasta timmar tycker jag absolut att det är värt att åka till lödöse! Håll nu tummarna för mig! Anna Lena ska skriva ut blanketterna idag så i eftermiddag skickar jag in ansökan =)

Nej nu ska jag gå och plocka ur bokhyllan så vi kanske orkar flytta på den. =) Tjing.

Stefan pajja internetet!

2009-10-19 @ 00:42:13<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Nej riktigt så farligt som det lät var det inte. Men han tappade våran hemtelefon på adaptern till modemet så den pajjade. Så bytte han ut den med den till telefonen så att det skulle fungera. Efter detta åkte han iväg till Peter över helgen. MEN internetet vägrade fungera för mig! Så jag har inte haft något internet i helgen - känns som en väldigt bra anledning till att jag inte bloggat så nu behöver vi inte ta upp det heller =)
Jag har jobbat lite i helgen, vi skulle också haft MyKidoo-party hemma hos Jessica men det var ingen som kunde komma. Så vi ställde in det och sa att vi skulle ta det en vardag nästa vecka, så kanske folk är hemma och kan komma...
Just nu är jag väldigt trött så jag ska krypa ner med älsklingen i sängen. Men först ska jag bjuda på lite bilder från helgen. =)
Fredag:
Hugo gick i sovrummet, trillade åt sidan och slog i kinden i vår sängstomme :( Aj aj aj. Så här ser kinden ut bara en halvtimme efter fallet...
Annars har jag här en väldigt trött liten sötnos som var på väg till sängen. ♥


Lördag:
Hugo älskar att springa runt med sina skor. För tillfället är det de nya röda fina stävlarna han fick av gammelmormor som är favoriten. =)

Söndag:
Hugo fick ett äpple idag. Haha hast det mesta han gjorde var att pilla bort skalet och slänga det på golvet. Men så här sysselsatte jag en hungrig Hugo medans jag lagade middag idag. =)


Trött Trött Trött

2009-10-16 @ 14:44:15<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag skulle ha bloggat igårkväll. Jag hade tom uppe blogg.se och det var fortfarande uppe nu när jag satte mig vid datorn. Det som hände var att Stefan bad mig komma och mysa med honom innan jag skulle åka till jobbet. Och det är man ju inte bprtskämmd med så självklart kom det före bloggandet. =)
Igår mötte jag upp Marie efter att jag hämtat Hugo från dagis (Där han föresten förstäört sin overall! Jag får se om den går att laga men jag tror inte det... Så har han ingen overall igen *suck*).
Vi tog en jätteskön prommenad på ca 2h och sen blev det ju såklart en liten fika på Oden. Så gick vi tillbaka. Fast jag var lite lat och eftersom Stefan skulle köra Tommy till Onsjö så hämtade han upp mig och Hugo hos Marie. =)
Det var grymmt segt att åka bussen till jobbet inatt! Det värsta är ju så klart att jag får stå tio minuter i stan och vänta. =( Men det är väl smällar man får ta; Det blir ju billigare så här.
Annars är det bara en massa kansken som händer idag. Erika kommer kanske hit ikväll, Hugo åker kanske till min moster, Stefan åker kanske till Peter. Vi får se vad som faktiskt händer.
Någonting som har hänt idag är ju i alla fall att jag har suttit i ett litet telefonmöte med MyKidoo. Alla som har lust med ett MyKiddo-party är välkomna att höra av sig! Nu ska jag sätta mig och namna lite dagiskläder. Varför tar högen aldrig slut?!

Anna Lena Hjälp mig!

2009-10-15 @ 11:11:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igår när jag tvättade så var den en av Hugos vita bodies som han haft till dagis som vägrade bli ren. Visserligen ska han ju bara ha den till dagis men jag fattar inte vad jag gör för fel! Jag lägger på vannish och jag lägger in vannish i maskinen. Lik förbannat blir det inte rent när jag tvättar. Men Anna Lena kan... Så berätta vad jag gör för fel! :(

Jag har kasta ut Stefan i helgen eftersom jag tänkte ha en myskväll med bara mig och kanske Erika. Så jag letade barnvakt till Hugo och Gittan kanske skulle ta honom. Så sa jag det igår att det förvånar mig inte om jag måste jobba i helgen bara för det! Och idag ringde dem. Jag ska jobba lördag natt. Yippiee. Men det är ju pengar oich jag måste ta de. MEn ändå. Nu är jag görtrött och jag ska lägga mig och sova en stund innan jag ska gå och hämta lilla plutten på dagis. Efter det blir det prommenad med Marie. =)

Tack Marita! ♥

2009-10-15 @ 02:19:27<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Tack Marita för tipset ang shift! Nu får jag mina mellanrum! ♥

Ikväll har jag i stort sett bara sett på tv. Det kom ju massa bra. Först var det tänk att jag skulle se på arga snickaren och efter det skulle jag se på bonde söker fru på tv4 play. Men efter arga sniskaren kom ju grays anatomy och det ville jag ju se. Och efter det kom ju fråga Olle dokumentären. Den måste man ju se om tvn är på när de går ^^

Annars har jag vart väldigt duktig och vikt in all tvätt med en gång =) *duktiga jag* Brukar annars ta några dagar innan den kommer in efter tvättningen. :P

Ang den där tvättmaskinen som vi skulle få. Det visade sig att den inte går att koppla om så att den passar i våran lägenhet så det blir ingenting med det :( Tråkigt som fan! Men det är väl smällar man får ta ibland. Allt kan väl inte gå som man vill... MEN KAN INTE NÅGONTING GÅ SOM JAG VILL?!

Nej nu är klockan massor och jag ska gå och lägga mig. Det är ju en dag imgn också. BTW om det är någon som är sugen på en promenad imgn så hör gärna av er! Jag har velat komma ut hela dagen idag men jag har inte hunnit. Imgn hinner jag. =) Hör av er som sagt.

God natt kära vänner! ♥ (Har precis kommit på hur man gör hjärtana... syns det eller? =) HAHA)

ENTER!!!

2009-10-14 @ 19:04:49<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Är det någon mer än jag som har problem med att få mellanrum mellan bilderna och nästa stycke? Det är skitjobbigt att bloggen "städar bort" mina mellanrum!!

MyKidoo

2009-10-14 @ 18:58:34<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag har grejjat med mina saker och Hugo har fått "stå modell" Fast tröjorna är lite stora =)

Lite uppdatering kanske?!

2009-10-14 @ 18:49:58<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndags... :S Kanske är därför man ska uppdatera med en gång ^^ Men vi var på ÖF i alla fall och sen tog jag en tur till Lidl efter det och köpte mig en häst.  När jag kom hem så ställde jag mig och gjorde pannkakor till mig och älsklingen eftersom det var våran 4-års dag.

Hugo och pappa

Hugo och pappa leker med lampknappen i Hugos rum.

I tisdags så var det fullt upp! Jag tog mig lite sovmorgon och sedan så plockade jag med mina MyKidoo grejjer jättelänge. Så var det dax att hämta Hugo från dagis och hem så han fick sova i en timme innan vi åkte till Anna Lena och blev bjudna på mat. Så var det hem igen och så fick vi besök av min mormor.
Vi fick en påse kläder till Hugo! Och lite annat smått och gott som är jättebra och/eller mysigt. Bl.a. en burk pepparkakor, risgrynsgröt, vinterstövlar och vantar till hugo...
När mormor åkte så var det bara att sätta sig vid datorn och där satt jag och sökte jobb tills jag gick och la mig.
Lite av det Hugo fick av gammelmormor

Idag Har det vart i stort sett lika fullt upp. Jag gick upp i morse med Hufo och vi knallade iväg till dagis i full fart. Idag var det fotografering på dagis så Hugo var finklädd idag =) Åh vad roligt det ska bli när korten kommer hem. Hugos första skolkort! <3
Medan Hugo var på dagis så har jag storstädat hela lägenheten. Jag fick sitta stilla i en halvtimma av de fem timmarna innan de var dax att hämta Hugo igen.
Hugo fick gå hem själv idag och det tog en hel timma! På vägen hälsade Hugo på en rotweiler som slickade honom i ansiktet så han tappade balansen. Haha sötunge!
Efter det har jag sprungit upp och ner till tvättstugan och alldeles strax är det dax igen.

Mammas underbara älskling! ♥ ♥ ♥


MyKidoo

2009-10-11 @ 20:31:33<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag säljer barnartiklar för MyKidoo. Är du intresserad av ett homeparty med superfina gåvor? Hör av dig!
Vill du veta lite mer vad det är? Kolla in på www.mykidoo.se

Barnpassning & Kalas

2009-10-11 @ 20:27:50<3<3
Dagboken, 0 Kommentarer<3<3
Igår hann jag verkligen inte att skriva någonting för vi passade tvillingarna. Eller ja jag passade tvillingarna eftersom Stefan var iväg till the Studio och blev modellfotograferad. De som inte redan sett boilderna på hans facebook ska få se dem här imgn hoppas jag. =)

Idag så var tvillingarna här fram till 2 eftersom de sov här inatt. Sedan blev det bara att packa ihop och åka iväg på kalas. Vi firade Stefans farfar och farmor. Sedan så firade de + Stefans pappa och faster, Hugo. Han fick massa roliga leksaker och en påse kläder som Hugos faster vuxit ur. Tack så mycket!
Nej jag har inte så mycket mer att säga än att imgn är det min och Stefans 4 årsdag ^^ Puss
Här om dagen hade jag en liten Hugolina hemma hos mig =) När jag provade strumpbyxorna kunde jag inte låta bli att ta på honom en skjorta och ett skärp runt midjan <3
Hugo ville inte prova overallen han fick av farfar och plast farmor idag. ^^
Världens mest smickrande bild? =)
Hugo klappar Mongo
En intet ont anande Mongo är på väg att bli pussattakerad av Hugo =)
Det här är egentligen första mys med mongo-bilden jag tog idag. Det var så sött! Mongo låg där och mös i sängen så kom Hugo och började pussas och kramas. Åh vad fint! Älskade barn!
(Ser ni föresten att han bet sig i tungan idag? Jävlar va han bet sig!)

Kortfattat

2009-10-09 @ 11:44:28<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3

Jag vill börja inlägget med att tacka de som var här i onsdags! Jag hade superkul och det var jättetrevligt att träffa er! Jag vill också speciellt tacka min underbara moster. Hon är så söt! Gud vad jag tycker om henne. I onsdags när hon kom så hade hon med sig två paket blöjor, två 3-p strumpor och fyra par mjukisbyxor till Hugo. Gulle-dig!

 

Igår kuggade Stefan på det första provet han gjorde, fast för andra gången. (Blev det rörigt?) Jag var inte så där superglad kan jag ju säga. Men. Då kanske han inser att han måste plugga lite mer! Fast det är ju svårt att plugga till det provet också eftersom det i stort sett är ett matteprov. (Kartläsning)

 

Efter att jag hämtat Stefan åkte vi hem till Anna Lena där vi blev bjudna på middag. Anna Lena tog sedan Hugo medans vi åkte till Torp eftersom de hade torpdag igår. Det var lite mysigt att åka någonstans bar vi två. Där borta fick vi köpa nya bromsar eftersom våra är helt slut igen… Och sedan så köpte vi en jacka till Hugo och två par strumpbyxor. Eftersom det var 20% rabatt på jackan och jag hade ett presentkort betalade vi bara 98:- för det så jag tyckte att vi gjorde ett jättebra köp. Haha.



Väl hemma så gick jag ner i källaren. Herregud så det ser ut där nere! Det är helt sjukt att jag faktiskt hittar allt ^^ (Stefan gör det inte) Men är det så konstigt egentligen? Se själva:

 

 

 

I alla fall så hade vi tänkt att vi kunde röjja ut lite saker vi inte behöver/använder. Så detta ska läggas ut på blocket och säljas; säg bara till om det är någonting som ni vill ha! =)

Skoställ i aluminium

Tvåsits - skinn soffa i jättesint skick! + en extra dyna

Trehjuling. Den är lite smutsig men det är bara att tvätta bort...

Jackhängare i krom med "guld"-färgade knoppar

13" Vinterdäck. Använda början av en vintersäsong. I stort sett sprillans nya...

Två cd-ställ i trä (och plast)

 

Jag satt och kikade lite på internet igår också och jag hittade två underbara saker som jag kan tänka mig att ha: =)


Är det inte en helgrymm t-shirt?! =)


Det är ett tallriksset som när man lägger ihop dem, bildar ett ägg. Jättesött! Värsta coola presenten till typ brorsan eller något! Haha.

Eftersom Hugo sov hos farmor inatt så får jag och Stefan en lugn dag. Sedan i eftermiddag så ska vi till babysimmet. Det ska bli roligt! Nej nu ska jag krypa ner hos min älskling i sängen!


Måste Ha - Böcker

2009-10-08 @ 11:57:30<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Jag har några böcker som ingår i min "måste ha"-lista. Nu kanske ni tänker typ ... Lisa marklund, Henning Mankell mfl. Men NEJ. Detta är för mig riktiga klassiker! Jag läste dem och älskade dem när jag var liten; Nu är det Hugos tur. Haha. Två av böckerna har jag redan köpt, men än är det några kvar. Som tur är så är det ju ett tag kvar innan Hugo kommer att lära sig läsa dem. Men här är dem i alla fall.


Det var det fräckaste! av Werner Holzwarth

När Mullvaden sticker upp huvudet ur sin håla på morgonen så dunsar något avlångt och brunt ner på hans huvud. Närsynt börjar han leta efter förövaren. Han frågar de andra djuren vem som har gjort det. Ingenstans får han napp. Men till slut råkar han på ett par riktiga experter som snabbt identifierar den skyldige.

Berättelsen om den lilla mullvaden som ville veta vem som hade gjort det har blivit läst och älskad av både stora och små i mer än tio års tid.

Den har jag ;)





Pricken av Margret Rey

Det var en gång nio små kaniner. Åtta av dom såg ut som alla andra i familjen, men den nionde... Den nionde var aldeles olik! Han hade bruna prickar på hela kroppen och blå ögon! Tänk om morfar inte kunde tycka om honom, han som trodde att kaniner måste se ut på ett visst sätt. Stackars, stackars lilla Pricken!
Men när Pricken ger sig ut i stora världen upptäcker han att det finns fler som är olika!

Kringel av Margret Rey

En klassiker om den långa taxen Kringel som är förälskad i taxen Fiffi. Trots att Kringel är den längsta taxen i hela världen och vinner utmärkelser på hundutställningar är Fiffi inte intresserad av honom, men så trillar hon ner i ett hål ...

Paret Rey har skrivit mängder av älskade bilderböcker. "Kringel" är bara en av många klassiker som ständigt nytrycks.





Castor syr av Lars Klinting

Castor är i skapartagen igen. Nu måste han sy ett nytt förkläde. Nål, tråd och sax åker fram. Och blått tyg. Sen är det bara att sätta igång. Castors enkla mönster kan alla klara. Förklädet blir fint och väldigt bra att ha när man snickrar och bakar.

Castor gör många saker och naturligtvis måste man ju ha alla! =) Han odlar, snickrar, målar, bakar, syr och lagar en punka



Historien om någon av Åke Löfgren

Vem är Någon som gjort en våt fläck på golvet och som stjälpt ut mjölken i skafferiet? Vi följer en röd ulltråd som försvinner genom köket och upp i övervåningen, upp på vinden in i ett skåp … Vem är det som gömmer sig därinne?

Den har jag ;)

 


Jobb

2009-10-06 @ 19:46:19<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Ett snabbt inlägg för Hugo går berserk! Vägrar vara ensam. Men han är så trött! Men han får inte sova än för jag ska åka och lämna Hugo hos Peter sen för Stefan ska vara där inatt. Jag ska ju jobba så.

Sötnosen Nova med familj var ju här... Va det förra veckan? Tiden går så fort jag hänger inte me! Men i alla fall så Matade Nova Mongo med kakor. Detta såg Hugo och tyckte väl att det såg roligt ut för nu ska han också mata Mongo. Med allt han hittar på golvet. En sten... Den ska Mongo äta! Haha. Idag så fick Hugo en kaka och den delade han ju mer än gärna med Mongo. Men sen tog ju kakan slut. Då hittade Hugo en pappersbit som låg brevid honom å fortsatte mata Mongo med den. Haha. Stackars lilla vovven.

Och idag så kastade Stefan ett örngott så det hamnade över Mongos rygg. Hugo såg det och efter det har han hela dagen lagt saker på Mongo. Eller, ja typ filtar, kuddar, strumpor lite mer tygiga saker =) Älskade barn!

Nej nu ska jag ta min gallskrikande unge och göra honom iordning för strax bär det av till jobbet för min del. Och ni har väl inte glömt bort att det är plastparty här imgn? Alla är välkomna de e bara å dyka upp vid 6 ;)

Massa bildder! (+Uppdatering)

2009-10-05 @ 20:30:14<3<3
Dagboken, 2 Kommentarer<3<3
Det har verkligen inte varit många lugna stunder i helgen. Allt jag hade planerat för den här helgen för en vecka sedan var att vi skulle fira Gittan och att jag skulle ha en MyKidoo-visning hemma hos Marie. Men de ringde och frågade om jag ville jobba i helgen så jag har även jobbat natt i helgen.
Sen är det ju klart att fast än Gittan fyllde i lördags och jag bad Marie att ha visningen på söndagen - endast för det! Så skulle hon ju firas på söndagen.

Så här fin var min prins på kalaset. Rosa piké och jeans. <3 Stefan valde det; tro det eller ej.



Söndagen... En välsigt livlig dag! Jag gick och la mig vid halv 9, halv 12 var jag tvungen att gå upp för det finns ingen mening att ligga i sängen om man inte kan sova; när man har tusen saker att göra! Så jag gjorde mig iordning och fixade det sista med kläderna. Sedan bar det av till Marie vid två och kl fem bar det av till Gittan för min del. Jag fick lite mat och efterrätt och bar det av till jobbet. Då var jag ganksa trött eftersom jag endast sov 3 h! Men jag klarade det.

Det jobbigaste var bara att eftersom vi fick körförbud på bilen i lördags så var jag tvungen att besiktiga om bilen idag; vilken det gick igenom utan minsta lilla! *lycka* Mamma kom hit vid 9 oich åkte med mig till besiktningen kl 10. Klockan 12 var jag så trött så det blev bara att stupa isäng. Då har jag typ slumrat till två ministunder på 24 h.  Weii... Men min idiot till pojkvän (ja ibland tycker jag det!) väckte mig vid tre för då tyckte han att jag hade sovit tillräckligt.

Men men inatt jobbar jag ju inte så då ska jag passa på att sova på sennatten och imgn efter att jag lämnat Hugo på dagis. För imgn natt blir det till att jobba igen. Det är lite segt och alla dagar blir helt upp och ner! Men det är ju bra pengar.

Jag var nere i källaren här om dagen och sorterade lite bland Hugos kläder. Vi har ju en massa kläder där nere med som vi fått av folk (ärft? ärvt? skit samma...) Jag hittade lite smått och gott som jag tog med mig upp till Hugo:


Tomteluvan som Hugo hade förra året passar fortfarande. Tog upp den ifall vi slipper köpa en detta året. *snålar*
Men han ville inte ha den på sig. =)


Ett par lite tjockare vantar (tyvärr utan tumme, men det fungerar ju tills vidare) och ett par tosser som min farmor stickade till Hugo förra året. Hon slog på stort! =)


Stefans gamla halsduk och vantar. Hugo hade de förra året också men han får ha det i år igen. Tycker de är så söta!
Dock är ju dessa vantar också utan tumme så de får ju bli tills vidare...


Hittade en t-shirt och två långärmade tröjor - perfekta att ha under något. Och gissa vem som haft dessa tidigare... =)


Stefan! =) Haha hans namnlappar sitter fortfarande i dem. <3

Har glömt att säga det men jag är ganska stolt så jag berättar lite kort om det; jag tog ett par av Stefans väldigt trasiga pyjamasbyxor och sydde ett par till Hugo av dem. Jag vet att snöret är väldigt långt men det är ju efter Stefan. Ska klippa av det men har inte orkat ;)

 

Lite andra fina bilder:

Mys med mamma.

Älsk!

Jag.

Tror ni det kliar något i munnen eller? Han tuggar jämt på sin hand...

Det gör sökert lite ont hela tiden med!

 

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och äta glass. Nu har ni ett rejält inlägg med massa bilder. Detta är vad som hänt i helgen. =)

 

 

BTW så har jag tagit på Hugo halsbandet med hans stjärntecken på, på prov. Jag tycker att det är så fint med barn som har halsband! Liksom riktiga och inga rör-pärle halsband. =)

*Inspirerad av Melvin - Gullungen*


Nattjobb

2009-10-03 @ 20:14:18<3<3
Dagboken, 1 Kommentarer<3<3
Denna helgen blev det också nattarbete för min del. Det betyer typ sova så mycket som möjligt på dagarna och sitta och kolla på 4 hela nätterna (de har bara 1, 2 och 4 på jobbet -.-)
Men igår sydde jag ett par pyjamasbyxor till Hugo - utav ett par av Stefans trasiga. Sedan var jag nere i källaren och hämtade lite kläder. Jag lägger upp bilder på det imgn.
Idag har jag bara sovit typ och myst en massa med Stefan. Nu sitter jag och väntar på att Stefan ska komma hem (han häm,tar picuppen) så jag kan åka till jobbet.
Vi hörs imgn! puss

RSS 2.0